Ferrari experience στο πολυτελές Epirus Palace

70 χρόνια πάθους και ιστορίας ξεδιπλώθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο Epirus Palace H Ferrari έκλεισε τα 70 χρόνια της και το γιορτάζει. Ο θρυλικός και μεγαλύτερος σύλλογος ιδιοκτήτων Ferrari της Ρώμης PASSIONE ROSA τιμώντας τα 70 χρόνια της Ιταλικής Φίρμας επέλεξε αποκλειστικά και χάρισε απλόχερα την αίγλη δεκάδων Ιταλίδων καλλονών στο πολυτελές ξενοδοχείο Epirus Palace στα Ιωάννινα.
.. ..Εξίσου σημαντική η παρουσία του διάσημου φημισμένου οδηγού Ferrari «Fabio Barrone κάτοχου 2 guiness World record ταχυτητας» προς τιμήν του οποίου διοργανώθηκε Gala Dinner (νύχτα στα Κόκκινα).
epiruspalace2
Από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου 2018, με επίκεντρο το επίσημα επιλεγμένο ξενοδοχείο της διοργάνωσης EPIRUS PALACE CONGRESS & SPA τα μέλη του Club πραγματοποίησαν την ταξιδιωτική – περιηγητική τους συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν 32 αυτοκίνητα.
epiruspalace4
Πρόκειται για μία διοργάνωση παγκόσμιας προβολής, προς τιμή της ιταλικής εταιρείας κατασκευής πολυτελών sport αυτοκινήτων FERRARI, η οποία το έτος 2017 γιόρτασε παγκοσμίως τα 70 χρόνια από την ίδρυση της, με πολλές εκδηλώσεις.
epiruspalace6
Το ξενοδοχείο Epirus Palace συνεχίζει να επιδεικνύει συνέχεια και συνέπεια σε διεθνείς διοργανώσεις.
epiruspalace3
Το 2017 φιλοξένησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Moto Tour των Εθνών με πάνω από 400 συμμετοχές σε συνεργασία με την παγκόσμια Ομοσπονδία μοτοσικλετιστών FIM.
EPF0599
Όλα τα ανωτέρω έχουν τεθεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Ηπείρου, του δήμου Ιωαννίνων και υποστηρίζονται από την Ελληνική Εταιρία Αυτοκινήτου (ΕΛ.ΕΤ.Α) καθώς και επιλεγμένες επιχειρήσεις των Ιωαννίνων/της Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...