Η Ντόλι Πάρτον αποτίει φόρο τιμής στη μακρόχρονη φίλη της Λορέτα Λιν: «Ήμασταν σαν αδερφές»

 Η Dolly Parton δείχνει υποστήριξη στη Loretta Lynn, αφότου το είδωλο της κάντρι μουσικής πέθανε σε ηλικία 90 ετών.

«Λυπάμαι πολύ που ακούω για την αδερφή μου, τη φίλη Λορέτα», έγραψε ο Πάρτον στο Instagram.

«Ήμασταν όλες σαν αδερφές όλα τα χρόνια που ήμασταν στο Νάσβιλ και ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, υπέροχο ταλέντο, είχε εκατομμύρια θαυμαστές και είμαι ένας από αυτούς. Μου λείπει πολύ όπως όλοι μας. Μπορεί αυτή να αναπαυθεί εν ειρήνη."

Νωρίτερα την Τρίτη, η οικογένεια της Lynn μοιράστηκε τα νέα με το Fox News Digital, γράφοντας: «Η πολύτιμη μαμά μας, Loretta Lynn, πέθανε ειρηνικά σήμερα το πρωί, 4 Οκτωβρίου, στον ύπνο της στο σπίτι της στο αγαπημένο της ράντσο στο Hurricane Mills». Η οικογένεια ζήτησε προστασία της ιδιωτικής ζωής καθώς θρηνούν και είπε ότι ένα μνημόσυνο θα ανακοινωθεί αργότερα.

Η LORETTA LYNN, CONRY MUSIC ICON, ΝΕΚΡΗ ΣΤΑ 90

Η Ντόλι Πάρτον και η Λορέτα Λιν είναι φίλες εδώ και δεκαετίες. Το 2019, η Parton μοιράστηκε μια παλιά εικόνα με τη Lynn στο Facebook, την οποία έγραψε, «Φίλοι για πάντα».

Η Lynn άφησε ένα σχόλιο εκείνη τη στιγμή που έγραφε: "Σ 'αγαπώ αγάπη μου!"

That same year, Lynn congratulated Parton on her 50th anniversary as a Grand Ole Opry member. 

Η LORETTA LYNN ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ 90 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ COUNTRY MUSIC GREATS GARTH BROOKS, DOLLY PARTON ΚΑΙ ΑΛΛΑ


«Συγχαρητήρια στην αγαπημένη μου φίλη Dolly Parton, που γιόρτασε τα 50 χρόνια ως μέλος του Grand Ole Opry. Είναι η αδερφή μου στο βουνό. Λατρεύω τη μουσική της και θα την αγαπώ πάντα», έγραψε η Λιν δίπλα σε μια εικόνα του ντουέτου στο Twitter.


Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της Lynn, η οποία διήρκεσε 60 χρόνια, κέρδισε όλα τα μουσικά βραβεία που ήταν γνωστά στους μουσικούς και εισήχθη στο County Music Hall of Fame το 1988.


Η LORETTA LYNN ΔΗΛΩΣΕΙ ΝΕΚΡΗ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ COUNTRY: «ΤΡΕΛΩΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ»


Η Lynn ήξερε ότι τα τραγούδια της ήταν πρωτοπόρες, ειδικά για τη μουσική της κάντρι, αλλά είπε ότι έγραφε απλώς την αλήθεια που βίωσαν τόσες πολλές αγροτικές γυναίκες σαν αυτήν.


«Μπορούσα να δω ότι άλλες γυναίκες περνούσαν» το ίδιο πράγμα, «επειδή δούλευα στα κλαμπ. Δεν ήμουν η μόνη που ζούσα αυτή τη ζωή και δεν είμαι η μόνη που θα ζήσω σήμερα αυτό που γράφω», είπε στο Associated Press το 1995.


Η Ντόλι Πάρτον απέτισε φόρο τιμής στη Λορέτα Λιν μετά τον θάνατό της. Το εικονίδιο της country μουσικής ήταν 90.

(Φωτογραφία από τον Ron Davis)

Το Country Music Hall of Famer έγραψε άφοβα για το σεξ και την αγάπη, τους απατούς συζύγους, το διαζύγιο και τον έλεγχο των γεννήσεων και μερικές φορές είχε προβλήματα με τους προγραμματιστές του ραδιοφώνου για υλικό από το οποίο κάποτε απέφευγαν ακόμη και οι ερμηνευτές της ροκ.

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της ήρθαν τις δεκαετίες του 1960 και του 1970, όπως τα "Coal Miner's Daughter", "You Ain't Woman Enough", "The Pill", "Don't Come Home a Drinkin" (With Lovin στο μυαλό σου). "Βαθμολογία X" και "Κοιτάτε τη χώρα." Ήταν γνωστή για την εμφάνισή της με φαρδιά φορέματα μέχρι το πάτωμα με περίτεχνα κεντήματα ή στρας, πολλά από τα οποία δημιουργήθηκαν από τον επί χρόνια προσωπικό της βοηθό και σχεδιαστή Tim Cobb.

Η Λιν είχε μια πολύ μεγάλη οικογένεια. Παντρεύτηκε τον Όλιβερ Λιν το 1948 σε ηλικία 15 ετών, σύμφωνα με δικαστικά αρχεία.

.

Loretta Lynn performs during the 2011 Bonnaroo Music and Arts Festival on June 11, 2011.

Loretta Lynn performs during the 2011 Bonnaroo Music and Arts Festival on June 11, 2011.
(Photo by Erika Goldring/WireImage via Getty Images)

Lynn and her husband were married nearly 50 years before he died in 1996. They had six children: Betty, Jack, Ernest and Clara, and then twins Patsy and Peggy. She had 17 grandchildren and four step-grandchildren.

Fox News’ Lauryn Overhultz and the Associated Press contributed to this report.

Source: Fox News

πηγη αθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...