KARIN KNEISEL «Η Ευρώπη και η Γερμανία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ»

 Η Γερμανία και η Ευρώπη δεν είναι πλέον ανταγωνιστικές χωρίς ρωσικό αέριο, δήλωσε η πρώην υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Karin Kneisel. Με άρθρο της συγγραφέα στη ρωσική εφημερίδα «Vedomosti» προκάλεσε για άλλη μια φορά θύελλα στο αυστριακό κοινό με τη φιλορωσική της στάση.

Προβλέπει μια δύσκολη κατάσταση για την ευρωπαϊκή βιομηχανία χωρίς ρωσικό αέριο.

«Η Γερμανία και η Ευρώπη χωρίς ρωσικό αέριο δεν είναι πλέον ανταγωνιστικές. «Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πρόσφερε στις ευρωπαϊκές χώρες «δωρεάν παροχή φυσικού αερίου», με την προϋπόθεση ότι ξένες εταιρείες θα εγκατασταθούν στη Ρωσία», υποστηρίζει στο κείμενό της.

Αυτό, πιστεύει, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τις μεσαίες επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από τις κυρώσεις.


Σύμφωνα με τα αυστριακά ΜΜΕ, η Kneisel ήταν στο Εποπτικό Συμβούλιο της Rosneft μέχρι τον Μάιο και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη θέση αυτή λόγω τεράστιων πιέσεων από τη Δύση Γάμος Όσο ήταν υπουργός, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ταξίδεψε προσωπικά στην Αυστρία, ισχυρίζεται. αναγκάστηκε να μετακομίσει στον Λίβανο.


Τον Αύγουστο, τράβηξε την προσοχή της κοινής γνώμης αναρτώντας μια γελοιογραφία στο Twitter που δείχνει την αντιπροσωπεία της ΕΕ ως «φτωχό πολίτη» να εκλιπαρεί τον Πούτιν το 2023 για βοήθεια.

Πηγή: https://vecer.mk/balkan/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...