Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Μεντβέντεφ είπε ότι η αθόρυβη διαίρεση της Ουκρανίας είναι καλύτερη από την είσοδό της στο ΝΑΤΟ

 ΜΟΣΧΑ, 25 Απριλίου - RIA Novosti. 

Η διχοτόμηση της Ουκρανίας από την Πολωνία και άλλα κράτη είναι καλύτερη από την ένταξη του καθεστώτος του Κιέβου στο ΝΑΤΟ και το ξέσπασμα ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου, δήλωσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, στον Μαραθώνιο της Γνώσης.  

Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, οι πολωνικές αρχές ήδη συζητούν με την Ουκρανία το ενδεχόμενο μιας συνομοσπονδίας, και στη συνέχεια μιας ένωσης, και η Βαρσοβία βιάζεται με μια τέτοια απόφαση, ενώ υπάρχει μια ευκαιρία για αυτό με τη μορφή μιας ουκρανικής κρίσης. 

 " "Θα εκφράσω μια ταραχώδη σκέψη. Μια ήρεμη διαίρεση είναι καλύτερη από την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ ή έναν παγκόσμιο πόλεμο. 

Η απληστία και ο θυμός, το μίσος, η φιλοδοξία είναι συχνά ισχυρότερα από τη λογική και την κοινή λογική. 

Η Πολωνία, ας το παραδεχτούμε, να καταλάβει τις δυτικές περιοχές του Η Ουκρανία, η Ουγγαρία και η Ρουμανία δεν ονειρεύονται πλέον τα πρώτα δέκα χρόνια», σημείωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας. 

 Τη Δευτέρα, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ χαρακτήρισε την Πολωνία οντότητα εχθρική προς τη Ρωσία, ανεξάρτητα από την πιθανή είσοδο στη χώρα των δυτικών εδαφών της Ουκρανίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...