Ο Πούτιν μίλησε για βελτίωση της πρόβλεψης της κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης

 ΜΟΣΧΑ, 11 Απριλίου - RIA Novosti. 

 Η ρωσική οικονομία αναπτύσσεται, η κυβέρνηση αναθεώρησε τις προβλέψεις για την κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη προς τη βελτίωση, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια συνάντηση για οικονομικά ζητήματα. 

 "Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Απριλίου, το ΑΕΠ της Ρωσίας θα αυξηθεί σημαντικά σε πραγματικούς όρους. <...> Στο πλαίσιο των θετικών στατιστικών, οι συνάδελφοι αναθεώρησαν τις εκτιμήσεις τους και τις βελτίωσαν σημαντικά. Ταυτόχρονα, τονίζω ότι η πρόβλεψη του κοινωνικού -

Η οικονομική ανάπτυξη για τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική.Αυτό είναι σημαντικό τόσο για το σύστημα δημόσιας διοίκησης όσο και για ολόκληρη την εγχώρια οικονομία», είπε ο πρόεδρος.

Υπενθύμισε ότι κατά την προετοιμασία του τρέχοντος προϋπολογισμού, η κυβέρνηση προήλθε από το γεγονός ότι το ΑΕΠ μέχρι το τέλος του έτους θα μειωθεί κατά 0,8%. 

 " "Η οικονομική δυναμική αντικατοπτρίζεται επίσης στους δείκτες του προϋπολογισμού. Το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, τα έσοδα στον ενοποιημένο προϋπολογισμό της χώρας ξεπέρασαν τα 13 τρισεκατομμύρια ρούβλια, καλά, αυτό είναι σύμφωνο με τα στοιχεία του περασμένου έτους, αλλά συνολικά η δυναμική είναι καλή", ο πρόεδρος είπε. 

 Ταυτόχρονα, τα έσοδα στο ταμείο από έσοδα εκτός πετρελαίου και φυσικού αερίου αυξήθηκαν κατά περίπου 1,4 τρισεκατομμύρια ρούβλια.

Τον Απρίλιο, σε ετήσια βάση, το ποσοστό αυτό μειώθηκε στο 3,3%. Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος προέτρεψε να μην ξεχνάμε τους εξωτερικούς παράγοντες κινδύνου που δεν έχουν εξαφανιστεί. Τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να χαλαρώσει και να αφήσει όλα να πάρουν το δρόμο τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...