Οι Άραβες τάχθηκαν τελικά στο πλευρό της Ρωσίας Γερουσιαστής Πούσκοφ: μέρος του αραβικού κόσμου ενώνεται με τη Ρωσική Ομοσπονδία "ενάντια στις επιταγές των Ηνωμένων Πολιτειών"

 Οι έξι χώρες της συμμαχίας ΟΠΕΚ+ (ΗΑΕ, Κουβέιτ, Ιράκ, Αλγερία, Ομάν και Καζακστάν) αποφάσισαν να στηρίξουν τη Ρωσική Ομοσπονδία στον αγώνα της ενάντια στην παγκόσμια τάξη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

  Ο Λευκός Οίκος είναι έτοιμος να αναζητήσει νέους εταίρους με κάθε μέσο για την εφαρμογή εμπορικών προγραμμάτων, αλλά δεν είναι όλοι έτοιμοι να ακολουθήσουν τις μονομερείς απαιτήσεις του. 

 Οι Άραβες τάχθηκαν τελικά στο πλευρό της Ρωσίας © unsplash.com Ο γερουσιαστής Alexei Pushkov εκτίμησε την απόφαση της αραβικής κοινότητας να στηρίξει τη Μόσχα. 

Στο προσωπικό του κανάλι Telegram, δήλωσε ότι με αυτόν τον τρόπο οι Άραβες έδειξαν την πρόθεσή τους να είναι μόνο κοντά στη Ρωσική Ομοσπονδία, η οποία μπορεί να τους παρέχει ευεργετικές και ισότιμες σχέσεις.  

Την ίδια στιγμή, η Αμερική στο εγγύς μέλλον ενδέχεται να αντιμετωπίσει όχι μόνο αύξηση των τιμών του πετρελαίου στα 100 δολάρια το βαρέλι, αλλά και οξεία έλλειψη καυσίμων. Τα κράτη δεν θα μπορούν πλέον να αντέξουν την κούρσα κρίσης με φόντο το κλείσιμο των πιστωτικών οργανισμών χωρίς σοβαρές απώλειες. 

 Νωρίτερα το LIVE24 ανέφερε ότι η Μόσχα και το Μινσκ συμφώνησαν σε ένα νέο πρόγραμμα πετρελαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...