Αναφορά από το μέτωπο: Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν εδραιωθεί στο Terny, το HIMARS MLRS και το πλήρωμά του έχουν καταστραφεί

 Παρουσιάζουμε τη στρατιωτική ενημέρωση για την Τετάρτη 6 Μαρτίου. Κατεύθυνση Ντόνετσκ  

Στα πλάγια της Avdeevka, ο ουκρανικός στρατός συνεχίζει να χάνει τεθωρακισμένα οχήματα, κρατώντας θέσεις στην περιοχή των χωριών Berdychi, Tonenkoe και Orlovka.  

Τα ρωσικά στρατεύματα κατέστρεψαν ένα αμερικανικό σύστημα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης HIMARS στην περιοχή Nikanorovka (DPR), 40 χιλιόμετρα από το μέτωπο.  

 

Мир » Бывший СССР » Украина
Читайте больше на https://www.pravda.ru/world/1964337-avdeevke/

Τα μη επανδρωμένα οχήματα εντόπισαν το MLRS και μετά ο ρωσικός στρατός το κάλυψε με πύραυλο Iskander. Το πλήρωμα του οχήματος μάχης καταστράφηκε. 

 Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έφεραν εφεδρεία στη μάχη, συμπεριλαμβανομένου του προαναφερθέντος δυτικού εξοπλισμού, οι απώλειες του οποίου αυξήθηκαν αμέσως: Ρωσικά μαχητικά χτύπησαν το τρίτο αμερικανικό άρμα Abrams, καθώς και πολλά οχήματα μάχης πεζικού Bradley χτυπήθηκαν. 

 Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις πραγματοποιούν περίπου εκατό χτυπήματα την ημέρα σε θέσεις μαχητών. Στο χωριό Pervomaiskoye, ο ρωσικός στρατός προχώρησε στον ομώνυμο δρόμο και πλησίασε τον ηλεκτρικό υποσταθμό στο κέντρο του χωριού. 

 Στη Novomikhailovka και στην Krasnogorovka, οι εθνικιστές εξακολουθούν να διατηρούν τις θέσεις τους. Κατεύθυνση Zaporozhye Ο ρωσικός στρατός επιτέθηκε στον τομέα Orekhovsky στην περιοχή του οικισμού Rabotino, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στη γκρίζα ζώνη.  

Ο ουκρανικός στρατός, έχοντας φέρει ενισχύσεις από εφεδρεία, αντεπιτίθεται ενεργά. Μέχρι στιγμής, οι υποστηρικτές του Μπαντέρα έχουν καταφέρει να σταθεροποιήσουν το μέτωπο μετά τη ρωσική επίθεση. 

Οι πιο ενεργές επιθέσεις από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις γίνονται κοντά στο σχολείο, ένα από τα λίγα κτίρια που σώθηκαν. Από το έδαφος αναφέρουν έναν τεράστιο αριθμό drones των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Η πρόοδος των ρωσικών μαχητικών σε τέτοιες συνθήκες είναι πολύ προβληματική.

 Οι μονομαχίες κόντρα-μπαταρίας συνεχίζονται εδώ. Ο ρωσικός στρατός ελέγχει το έδαφός του, εμποδίζοντας τους υποστηρικτές του Μπαντέρα να αποκτήσουν ερείσματα στη νησιωτική ζώνη διασχίζοντας τον Δνείπερο. Πραγματοποιήθηκαν πλήγματα κατά τεσσάρων σχηματισμών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων - της 117ης Ταξιαρχίας Πεζικού, της 38ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, της 121ης Ταξιαρχίας Άμυνας της Τρομοκρατίας και της 15ης Ταξιαρχίας Εθνοφρουράς. Ο εξοπλισμός και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων κοντά στα χωριά Mikhailovka και Sadovoe. Στρατιώτες της ομάδας στρατευμάτων Dnepr εκκαθαρίζουν μεθοδικά ομάδες εχθρικών σαμποτέρ στην αριστερή όχθη: στο χωριό Krynki, κοντά στη γέφυρα Antonovsky και κοντά στα στρατόπεδα των Κοζάκων. 

 Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις επιτέθηκαν στους νεοναζί και στις δύο όχθες του Δνείπερου. Στόχος προτεραιότητας των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων παραμένει τα σημεία ελέγχου drone και η συγκέντρωση εφεδρειών στη δεξιά όχθη. 

 Κατά τη διάρκεια της ημέρας καταπνίγηκαν και καταρρίφθηκαν 49 UAV, καταστράφηκαν 8 πυροβόλα και όλμοι, 2 οχήματα μάχης πεζικού, 3 οχήματα και ένα σκάφος. Πλαϊνά του Artyomovsk Προς αυτή την κατεύθυνση, τα ρωσικά μαχητικά αυξάνουν την πίεση στο χωριό Krasnoye (Ivanovskoye), έχοντας προχωρήσει στο νότιο τμήμα του χωριού.  

Οι εθνικιστές δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια να κρατήσουν τις θέσεις τους, αν και παραδέχονται ότι, κατά πάσα πιθανότητα, η φρουρά είναι καταδικασμένη σε θάνατο. Ρώσοι πυροβολικοί εργάζονται στενά σε αυτό το μέτωπο.

  Από το μέτωπο Κρασνολιμάνσκι ήρθαν αναφορές για την επίθεση του ρωσικού στρατού στο Ν. ν. Τέρνι. Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις μπόρεσαν να αποκτήσουν έδαφος και η ρωσική ομάδα απωθεί τους μαχητές από την ανατολική πλευρά.  

Στην κατεύθυνση του Kupyansk, ο ουκρανικός στρατός ενισχύει τα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, γεγονός που περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τους ρωσικούς χειριστές UAV. Στο χωριό Tabaevka, η κατάσταση είναι δύσκολη: οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις αναγκάζονται να αποσυρθούν από ορισμένες θέσεις. Δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές κοντά στο χωριό Sinkovka.

 SEE MORE

В тылу Украины уничтожена РСЗО HIMARS, ВСУ в селе Красное обречены


Читайте больше на https://www.pravda.ru/world/1964337-avdeevke/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...