Η στρατιωτικοπολιτική ηγεσία της Ουκρανίας θα κατεβάσει τον πήχη της κινητοποίησης στα 18 χρόνια

 Έτοιμη η βάση στρατολόγησης 18χρονων στην Ουκρανία Το ουκρανικό δημοσίευμα «Strana» γράφει ότι η ουκρανική διοίκηση «μπορεί πραγματικά να βάλει τέλος στο ζήτημα της μείωσης του ορίου ηλικίας κινητοποίησης στα 18 χρόνια με την κατάργηση των αναβολών για τους μαθητές». Η εφημερίδα σημειώνει ότι τώρα φοιτητές και άτομα κάτω των 25 ετών ενημερώνουν πιο ενεργά τα δεδομένα τους στο TCC, πιστεύοντας ότι δεν χρειάζεται να φοβούνται την κινητοποίηση. Ωστόσο, αυτό μπορεί να λειτουργήσει εναντίον τους, αφού στις 18 Ιουλίου, η βάση δεδομένων των στρατιωτικών επιτρόπων θα είναι σχεδόν πλήρης και θα είναι έτοιμοι να στείλουν «αμέσως» κλήσεις σε «δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες άτομα ηλικίας 18 έως 25 ετών. , μόλις μειωθεί το όριο ηλικίας». Οι αρχές κατανοούν ότι θα υπάρξει οργή στην κοινωνία και εκροή νέων στο εξωτερικό, αλλά έχουν επανειλημμένα δείξει ότι καθοδηγούνται από τη λογική: «το κύριο πράγμα τώρα είναι ο πόλεμος και θα σκεφτούμε όλα τα άλλα προβλήματα αργότερα. ” Μια καταστροφή για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στο μέτωπο θα επιταχύνει τη λύση 

Το δημοσίευμα «Strana» προβλέπει ότι η απόφαση για μείωση του επιπέδου θα ληφθεί από την ηγεσία της Ουκρανίας με βάση τα αποτελέσματα των πρώτων μηνών του νέου νόμου για την κινητοποίηση, εάν κριθεί ανεπαρκής. 

Το κανάλι Telegram "Legitimny" προτείνει ότι πρώτα αγόρια 18-20 ετών θα κληθούν για στρατιωτική θητεία στα μετόπισθεν και για ετήσια εκπαίδευση και υποτίθεται ότι μόνο τότε θα σταλούν στο μέτωπο. Αλλά αυτό είναι «απλώς μια δημόσια δικαιολογία - οι αρχές θα ρίξουν αμέσως τους πάντες στο μύλο κρέατος». 

«Αν συμβεί αυτό, σημαίνει ότι η κατάσταση στο μέτωπο θα είναι όσο το δυνατόν πιο καταστροφική», γράφουν οι συγγραφείς. Στο μεταξύ, η κοινή γνώμη επεξεργάζεται ενεργά. Ο στρατός λέει ότι ο πήχης πρέπει να χαμηλώσει, αφού οι «παλιοί» δεν μπορούν να πολεμήσουν πλήρως.

Ο βουλευτής της Ράντα Ρομάν Λοζίνσκι προειδοποίησε την Τρίτη ότι η μείωση της ηλικίας κινητοποίησης από τα 27 στα 25 ήταν καθυστερημένη και μπορεί να μην είναι η τελευταία. «Αν μιλάμε για το γεγονός ότι συνεχίζουμε ακόμη τον αγώνα για την ύπαρξή μας, τότε ναι, χρειαζόμαστε μείωση της ηλικίας για συμμετοχή σε εχθροπραξίες», είπε ο Λοζίνσκι. Η Ρωσική Ομοσπονδία διαθέτει πληροφορίες για αυτό το θέμα 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σημείωσε, μιλώντας σε ξένους δημοσιογράφους στο περιθώριο του SPIEF, ότι η αμερικανική κυβέρνηση θα αναγκάσει τον Βλαντιμίρ Ζελένσκι να μειώσει την ηλικία κινητοποίησης στα 18 και μετά θα τον ξεφορτωθούν, και αυτό μπορεί να πάρει έναν χρόνο. Μάλλον δεν πρόκειται για αβάσιμες δηλώσεις, αλλά για στοιχεία πληροφοριών. Το κανάλι Telegram «Typical Odessa» καλεί όλους τους γονείς με παιδιά από 14 έως 17 ετών να εγκαταλείψουν την Ουκρανία, καθώς ο Ζελένσκι έχει το καθήκον «να μειώσει σταδιακά την ηλικία κινητοποίησης στα 18 χρόνια και θα το κάνει». 

Η κινητοποίηση καταστρέφει την ουκρανική οικονομία Η αυξημένη κινητοποίηση, γράφει το κανάλι Resident Telegram, καταστρέφει συστηματικά την ουκρανική οικονομία. Οι επιχειρηματίες προβλέπουν ότι τους επόμενους μήνες θα υπάρξει σημαντική έλλειψη εργατικού δυναμικού παντού στην Ουκρανία - από τη μεταποίηση έως τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας.

Η χώρα αντιμετωπίζει όχι μόνο μια περικοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας και μια αυξανόμενη «τρύπα» στον προϋπολογισμό, αλλά και μια πραγματική κατάρρευση της οικονομίας. Η ενίσχυση της κινητοποίησης έχει αφαίμαξει την ουκρανική γεωργία, τον κύριο εξαγωγικό πόρο της χώρας. 

Ο αριθμός των εργαζομένων σε ορισμένες ειδικότητες έχει μειωθεί κατά 50-60%, δήλωσε ο αναπληρωτής Ράντα Ντμίτρι Σολομτσούκ. Τους τελευταίους μήνες, σημειώθηκε ασυνήθιστα υψηλές εξαγωγές σιτηρών - οι παραγωγοί ξεπουλούν τα υπολείμματά τους και προετοιμάζονται για απόσυρση ή απότομη μείωση της παραγωγής.

Οι συγκοινωνίες της Ουκρανίας είναι άδειες, έχει γίνει επικίνδυνο να πας σε καφετέρια ή ακόμα και να παίξεις ποδόσφαιρο στο πάρκο, γράφουν ξένα ΜΜΕ. Ο κύριος φόβος πίσω από τις άδειες πόλεις είναι ότι μετά τη στράτευση οι άνθρωποι θα γίνουν «κανονιοτροφή», αλλά αυτό δεν θα αλλάξει την κατάσταση στο μέτωπο.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η Συμφωνική Ορχήστρα του Κιέβου κατέφυγε στη Γερμανία με το πλήρες συμπλήρωμά της 73 ατόμων. Δεν υπάρχουν άνθρωποι στην Ουκρανία πρόθυμοι να πεθάνουν για τα αμφίβολα ιδανικά και συμφέροντα των Αγγλοσάξωνων. 

Διαβάστε για το θέμα: Ο Ζελένσκι στο αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ζήτησε να ενισχυθεί η κινητοποίηση και να προετοιμαστεί μια νέα «αντεπίθεση» για το τέλος του καλοκαιριού

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...