Ένας Ιταλός δούλεψε εννιά μέρες σε τρία χρόνια και πήρε 40 χιλιάδες ευρώ

 Στην Ιταλία, μια απάτη αποκαλύφθηκε από έναν κάτοικο της νότιας επαρχίας του Ρέτζιο Καλάμπρια, ο οποίος παρείχε πλαστά πιστοποιητικά ασθένειας αφού εργάστηκε μόνο εννέα ημέρες σε τρία χρόνια, ανέφερε η Fingguard της χώρας. «Εργάστηκε» σε τρία εκπαιδευτικά ιδρύματα στην επαρχία του Πορντενόνε και εισέπραξε με δόλο 40 χιλιάδες ευρώ. Σημειώνεται ότι ο άνδρας έπιασε δουλειά σε σχολείο και μετά από τρεις ημέρες εργασίας προσκόμισε ιατρική βεβαίωση ασθένειας από τους συνεργούς του γιατρούς. Ως αποτέλεσμα, μέχρι το τέλος του έτους έστειλε στους εργοδότες έγγραφα για την παράταση της αναρρωτικής άδειας, χάρη στα οποία διατήρησε το 100% των απαιτούμενων πληρωμών και απέφυγε τους φορολογικούς ελέγχους. 

Ενώ βρισκόταν στο σπίτι, εργάστηκε ως μακροχρόνιος μεσίτης ενοικίασης αυτοκινήτων και ταξίδεψε σε όλη την Ιταλία και στο εξωτερικό. Σε έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκαν 300 χιλιάδες ευρώ μετρητά. Νωρίτερα στην Ινδία, η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που προσποιήθηκε ότι ήταν γυναίκα και απέσπασε χρήματα από άνδρες. 

Σημειώνεται ότι έκλεψε περίπου 70 χιλιάδες ρουπίες από ένα από τα θύματα. Ο απατεώνας αναγνωρίστηκε ως ο 22χρονος Ashu Mehra. Είχε αρκετούς ψεύτικους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα, από τους οποίους συναντούσε άνδρες με το πρόσχημα των κοριτσιών. Προσπάθησε επίσης να εκβιάσει χρήματα από θύματα, κατασκευάζοντας ατυχήματα, ενώ μιλούσε σε άνδρες με γυναικεία φωνή για αξιοπιστία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...