Взрывы прогремели в Одесской области..Εκρήξεις σημειώθηκαν στην περιοχή της Οδησσού

 Εκρήξεις σημειώθηκαν στην περιοχή της Οδησσού, αναφέρει το ουκρανικό δημοσίευμα Strana. Δεν παρέχονται λεπτομέρειες για το τι συνέβη. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας επίσης δεν σχολίασε την κατάσταση. Σύμφωνα με το τοπικό δημοσίευμα Zerkalo Nedeli, η έκρηξη σημειώθηκε στο λιμάνι του Τσερνομόρσκ. Συναγερμός αεροπορικής επιδρομής έχει πλέον κηρυχτεί σε ολόκληρη την Ουκρανία. Την προηγούμενη μέρα αναφέρθηκε ότι περίπου 60 γαλλόφωνοι μισθοφόροι εντοπίστηκαν στο λιμάνι της Οδησσού.

Όπως αναφέρεται στο φιλορωσικό υπόγειο, οι αλλοδαποί έφτασαν με τρία σκάφη, ήταν οπλισμένα και εξοπλισμένα. Το πρωί της 19ης Ιουνίου, ισχυρές εκρήξεις αναφέρθηκαν στο Lviv. Οι ήχοι ακούστηκαν στο φόντο ενός συναγερμού αεροπορικής επιδρομής. Έγινε επίσης γνωστό για εκρήξεις στις περιοχές του Κιέβου, του Τσέρνιγκοφ, του Ντνεπροπετρόφσκ και του Χμελνίτσκι.

Επιπλέον, μια ιδιωτική βιομηχανική επιχείρηση στο Krivoy Rog υπέστη ζημιές. Νωρίτερα, ο συντονιστής του μετρό Νικολάεφ, Σεργκέι Λεμπέντεφ, ανέφερε επίθεση των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στο αρχηγείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή της πλατείας Kulikovo Pole στο κέντρο της Οδησσού. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ντόπιοι άκουσαν τουλάχιστον τρεις εκρήξεις και μετά από λίγη ώρα φάνηκαν πολλά ασθενοφόρα στον τόπο άφιξης. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν σχολίασε αυτές τις πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...