Κανείς δεν περιμένει την ένταξη της Αρμενίας και της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση — Μεντβέντεφ

 ΜΟΣΧΑ, 14 Ιουνίου. /TASS/. 

Η Δύση δεν έχει καμία πρόθεση να προσκαλέσει την Αρμενία να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και η Ουκρανία δεν πρέπει να το περιμένει στο εγγύς μέλλον, έγραψε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο άρθρο του για την εφημερίδα Rossiiskaya Gazeta.

«Η μακραίωνη φιλία μεταξύ των λαών της Ρωσίας και της Αρμενίας, που εδραιώνεται από τις συμμαχικές σχέσεις στο πλαίσιο του CSTO [Ο Οργανισμός Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας] και της EAEU [της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης], είναι εδώ και πολύ καιρό ένα αγκάθι στο μάτι. της Ουάσιγκτον και των συμμάχων της», δήλωσε ο Μεντβέντεφ. «Επιστρατεύτηκαν σημαντικές δυνάμεις για να σύρουν τη δημοκρατία της Υπερκαυκασίας στο ευρωατλαντικό στρατόπεδο», συνέχισε. 

Ο Μεντβέντεφ προειδοποίησε ότι τα «χρυσά βουνά», συμπεριλαμβανομένης της ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προσφέρθηκαν στο Ερεβάν ως αντάλλαγμα της πλήρους πίστης της Αρμενίας. "Ωστόσο, δεν πρέπει να παραπλανηθεί κανείς γιατί τέτοιες υποσχέσεις είναι απλώς ένα δόλωμα σε μια νεοαποικιακή ποντικοπαγίδα. 

Κανείς δεν σκοπεύει να ανοίξει τις πόρτες του "συλλόγου των εκλεκτών" για τον αρμενικό λαό", σημείωσε. "Απλώς ρωτήστε τους εθνικιστές νεο-Μπαντέρα αν κατάφεραν να λάβουν ένταξη στην ΕΕ. Όχι, και δεν θα τους χορηγηθεί σύντομα. Και θα τους χορηγηθεί τελικά;" πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ.

Ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας προειδοποίησε ότι τα «χρυσά βουνά», συμπεριλαμβανομένης της ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προσφέρθηκαν στο Ερεβάν ως αντάλλαγμα της πλήρους πίστης της Αρμενίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...