Η Ζαχάροβα συμφώνησε ότι ο Λαβρόφ είναι «τζεντάι της σκοτεινής τέχνης της διπλωματίας»

 Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα συμφώνησε ότι ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ είναι «τζεντάι της σκοτεινής τέχνης της διπλωματίας».  

Στο κανάλι της στο Telegram τόνισε ότι ο πολιτικός «δεν είχε βγάλει» ακόμα το σπαθί. Το κανάλι Sky News αποκάλεσε τον Σεργκέι Λαβρόφ «Τζεντάι της σκοτεινής τέχνης της διπλωματίας». <...> [Τζεντάι] - ιππότες ειρηνευτές - μέλη του Τάγματος Τζεντάι,

οπαδοί της Φωτεινής Πλευράς της Δύναμης, υπερασπιστές της Γαλαξιακής Δημοκρατίας. 

Οι Τζεντάι είναι σε θέση να διοχετεύουν τη Δύναμη, η οποία τους δίνει υπερδυνάμεις. Το κύριο όπλο των Τζεντάι είναι το φωτόσπαθο. 

Κατ 'αρχήν, όλα είναι έτσι. Εκτός από το γεγονός ότι το σπαθί του Λαβρόφ δεν έχει φτάσει ακόμη, έγραψε η Ζαχάροβα.  

Σύμφωνα με αυτήν, τα λόγια των δημοσιογράφων έγιναν φροϋδικό ολίσθημα με φόντο την «απόλυτη πυκνότητα των δυτικών προπαγανδιστών». 

Η Ζαχάροβα υπενθύμισε ότι στον Πόλεμο των Άστρων οι Τζεντάι αντιπροσωπεύουν το Φως, τεκμηριώνοντας την απάντηση με έναν «επίσημο ορισμό» από τους δημιουργούς του καλτ έπος. Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι η Ρωσία εκπληρώνει τα καθήκοντά της στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και εκθέτει την επίσημη θέση της, αλλά το έργο της ρωσικής αντιπροσωπείας είναι πολύ δύσκολο. 

Πρόσθεσε ότι παρά τις δυσκολίες, η Μόσχα θα συνεχίσει να εκτελεί αυτό το έργο. Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συνεδριάζει στη Νέα Υόρκη στις 24-25 Απριλίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...