Στη Μόσχα, οι κεντρικοί δρόμοι θα αποκλειστούν για μια μέρα Οι δρόμοι Tverskaya, Mokhovaya και Bolshaya Nikitskaya θα αποκλειστούν στη Μόσχα γιά στις 25 Απριλίου

 Στη Μόσχα, στις 25 Απριλίου, σε σχέση με τις προετοιμασίες για την Ημέρα της Νίκης, από τις 21:00 έως το τέλος των εκδηλώσεων, οι κεντρικοί δρόμοι θα αποκλειστούν, σύμφωνα με το κανάλι Telegram της Κρατικής Επιθεώρησης Κυκλοφορίας της πρωτεύουσας.

  Περιορισμοί θα ισχύουν στις Tverskaya, Mokhovaya και Bolshaya Nikitskaya. 

 Η κυκλοφορία θα περιοριστεί στην οδό Tverskaya (από την οδό Mokhovaya έως τη λεωφόρο Tverskoy και από την οδό Bolshaya Bronnaya έως την οδό Bolshaya Sadovaya),

καθώς και στην οδό 1st Tverskaya-Yamskaya (από την οδό Bolshaya Sadovaya έως την οδό Gashek). 

Στην οδό Mokhovaya (από την οδό Vozdvizhenka έως την οδό Tverskaya) και την οδό Bolshaya Nikitskaya (από την οδό Mokhovaya έως τη λωρίδα Romanov). 

 Βραχυπρόθεσμοι περιορισμοί κυκλοφορίας είναι δυνατοί στις λεωφόρους Tverskoy και Strastnoy, καθώς και στη λωρίδα Bolshoi Putinkovsky.  

Ζητήθηκε από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να επιλέγουν εκ των προτέρων εναλλακτικές διαδρομές και να τηρούν τους κανόνες.

  Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας θα είναι εντελώς κλειστή για τους επισκέπτες για δύο εβδομάδες.  

Την περίοδο από τις 27 Απριλίου έως τις 10 Μαΐου, θα είναι αδύνατο να περπατήσετε κατά μήκος της κεντρικής πλατείας της χώρας λόγω των προετοιμασιών για τον εορτασμό της Ημέρας της Νίκης στις 9 Μαΐου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...