Ιρλανδία Διεθνη: Αφέθηκε ελεύθερος ο Τζέρι Ανταμς < Η ιστορία του ηγέτη του IRA Τζέρι Άνταμς >

Οπως δήλωσε εκπρόσωπος της βορειοιρλανδικής αστυνομίας, ο Τζέρι Ανταμς αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν του απαγγέλθηκε καμία κατηγορία. Ο Τζέρι Ανταμς, ο ιστορικός ηγέτης του Σιν Φέιν, πολιτικού βραχίωνα του ιρλανδικού IRA, αφέθηκε ελεύθερος, ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής εκπρόσωπος της βορειοιρλανδικής αστυνομίας.

Δήμος Άθηναίων Πολιτικη- «Εδώ Καμίνης...» από το Θ. Πλεύρη

Ο Θάνος Πλεύρης ανέβασε το αγνώστου πατρότητας βίντεο και ο Αρης Σπηλιωτόπουλος το αναπαρήγαγε, το έκανε retweet. Ανευ σχολίου...

Πολιτικη Μαρινάκης: δεν θα γίνω ο Έλληνας Μπερλουσκόνι-«Αν δεν υπήρχε ο συνδυασμός Μώραλη, θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ».

Αίσθηση προκαλούν όσα ισχυρίζεται ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Β. Μαρινάκης σε συνέντευξή του. «Αν δεν υπήρχε ο συνδυασμός Μώραλη, θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ».

Πολιτικη -Ο Τσίπρας πάει Βερολίνο - Μόσχα

Ανω τελεία στο εξαντλητικό πρόγραμμα περιοδειών του ανά τη χώρα -μέρα παραμέρα σε άλλη πόλη- θα βάλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε μία εβδομάδα και για έξι συνολικά ημέρες.

Στη ΝΔ θέτοντας ως στόχο τη νίκη, έστω και με μισή μονάδα, ευελπιστούν ότι ενδεχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές δεν θα είναι πάνω από πέντε μονάδες

Γόρδιος δεσμός η κάλπη για τρεις. Οι διπλές κάλπες κρίνουν και το μελλοντικό πολιτικό χάρτη. ΝΔ: Ζητά νίκη στις ευρωεκλογές έστω και με μισή μονάδα. ΣΥΡΙΖΑ:Φόβοι για "μηδέν" την πρώτη Κυριακή. ΠΑΣΟΚ:Στόχος οι 2 ευρωβουλευτές.

Το παράπονο του Ομπάμα: Έπρεπε να φτάσω στη Μαλαισία για να ασχοληθεί μαζί μου το CNN ( picture+video )

Γιατί αναφέρθηκε στο γυμνό στήθος του Πούτιν - Πώς εξήγησε το σύνθημα "control-alt-delete" για το 2013 - Tι είπε για τη χαμηλή δημοτικότητά του
 Επιβεβαιώνοντας αυτό που λένε οι αμερικανοί για τον πρόεδρό τους ότι είναι «κουτσή πάπια» (lame duck) ο πρόεδρος Ομπάμα προχώρησε στο ετήσιο δείπνο των ανταποκριτών σε εξομολογήσεις που προδίδουν την ανασφάλεια και τις μύχιες σκέψεις

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ > ΘΕΑΤΡΟ-«PRISCILLA, Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ» Πολύχρωμο σόου με 500 κοστούμια

Το «I will survive» στα μεγάφωνα, μια πασαρέλα στη μέση και πάνω της να «παρελαύνουν» «εξωτικά» πλάσματα, με πολύχρωμα κοστούμια που ξεπερνούν τη φαντασία, φτερά και πούπουλα, ευφάνταστες περούκες, γκλίτερ και στρας.
Παναγιώτης Πετράκης, Φώτης Σεργουλόπουλος και Γιώργος Καπουτζίδης διασχίζουν την έρημο της Αυστραλίας με το λεωφορείο «Priscilla», στην παράσταση που κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαΐου στο Μπάντμιντον.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ- ΑΛΜΠΕΡ ΟΥΝΤΕΡΖΟ- Ενας ανυπότακτος γαλάτης πίσω από τον Αστερίξ

Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες. Ανυπότακτοι... ευέξαπτοι... ξεροκέφαλοι, ενδιαφέρονται μόνο για «Ρωμαίους και αγριογούρουνα». Και οι Ρωμαίοι τρελοί είναι που τολμούν να τα βάζουν με τους ατίθασους Γαλάτες και να χάνουν ξανά και ξανά.

ΝΙΚΗΣΕ 3-1 ΤΗΝ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΣΤΟ «ΟΛΙΜΠΙΚΟ» Κούπα για Νάπολι στον επεισοδιακό τελικό! (vds)

Η Νάπολι είναι Κυπελλούχος Ιταλίας για πέμπτη φορά στην ιστορία της. Επικράτησε 3-1 της Φιορεντίνα στον τελικό που έγινε στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, ο οποίος άρχισε με 45λεπτη καθυστέρηση λόγω επεισοδίων.

Η αναμέτρηση «στιγματίστηκε» από τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν αρκετές ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξή του (στις 22:00), που είχαν ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός οπαδού της Νάπολι και τον τραυματισμό άλλων τριών ατόμων.

ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ Η Σίτι... αρπάζει τον τίτλο από τη Λίβερπουλ! (vds)

Επικρατώντας με 3-2 επί της Έβερτον στο «Goodison Park» η Μάντσεστερ Σίτι έκανε μια νίκη… τίτλου! Η Σίτι πλέον ισοβαθμεί με την Λίβερπουλ στην πρώτη θέση αλλά λόγω της διαφοράς των γκολ είναι αυτή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Σίτι, με έναν αγώνα λιγότερο έχει 80 βαθμούς όσους και η Λίβερπουλ, αλλά η διαφορά γκολ που έχουν οι «πολίτες» είναι +59 ενώ οι «κόκκινοι» +50.