Στο φεστιβάλ Κανών με νέα σύντροφο ο Στρος Καν

Τα σκαλιά στο φεστιβάλ των Κανών ανέβηκε ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, συνοδευόμενος από τη νέα του σύντροφο.
Μόλις πριν δυο χρόνια, οι φωτογραφίες από την σύλληψή του Στρος Καν στη Νέα Υόρκη με την κατηγορία του βιασμού της καμαριέρας Ναφισάτου Ντιαλό στο ξενοδοχείο Sofitel, έκαναν τον γύρο του κόσμου.
Εκείνες οι εικόνες δεν θυμίζουν σε τίποτα τα...φρέσκα στιγμιότυπα που φθάνουν από την Γαλλία.


Χθες, ο Ντομινίκ Στρος Καν, χαμογελαστός, φορώντας σμόκιν, παπιγιόν και έχοντας αγκαλιά τη νέα του σύντροφο, Μιριάμ Λ' Αουφίρ, ανέβηκε τα σκαλιά στο Φεστιβάλ των Κανών, για να παρακολουθήσει την κλασική ταινία του Ρενέ Κλεμάν, ««Plein Soleil» («Γυμνοί στον ήλιο») με τον Αλέν Ντελόν, στα πλαίσια του «Cannes Classics 2013».


Ρομάν Πολάνσκι: «Είναι ηλίθιο να μιλάμε για ισότητα ανδρών - γυναικών»

Με μια προκλητική δήλωση αποφάσισε να πλαισιώσει την παρουσίαση της τελευταίας του ταινίας στο Φεστιβάλ των Κανών, ο Ρομάν Πολάνσκι, αποφαινόμενος ότι είναι «ηλιθιότητα» να θεωρεί κανείς ίσους τους άνδρες και τις γυναίκες.
«Πιστεύω ότι αυτή η τάση να θέλουμε να θεωρούμε τους άνδρες και τις γυναίκες ίσους, είναι εντελώς ηλίθια» δήλωσε ο σκηνοθέτης Ρομάν Πολάνσκι από το Φεστιβάλ των Κανών όπου έγινε χθες η παρουσίαση της τελευταίας του ταινίας «Venus in Fur» στην οποία πρωταγωνιστεί η σύζυγός του, Εμανουέλ Σενιέ.
Η ισότητα των δυο φύλων «διώχνει τον ρομαντισμό από τις ζωές μας» υποστήριξε ο Πολάνσκι. Τι γνώμη να έχει άραγε η σύζυγος;

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΩΝ

Το αβυσσαλέο μπούστο που μαγνήτισε τον Ρομάν Πολάνσκι 

Αν δεν επρόκειτο για την γυναίκα του, το στιγμιότυπο θα προκαλούσε σίγουρα αιχμηρά σχόλια. Ο διάσημος σκηνοθέτης Ρομάν Πολάνσκι «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό, με το βλέμμα κολλημένο στο αβυσσαλέο μπούστο της ηθοποιού Εμανουέλ Σενιέ.Το στιγμιότυπο είναι από το 66ο φεστιβάλ των Κανών, την στιγμή της άφιξης στο κόκκινο χαλί, για την προβολή της ταινίας του Ρομάν Πολάνσκι «Venus in Fur» («Η Αφροδίτη με τη γούνα») στην οποία πρωταγωνιστεί η σύζυγός του, η γνωστή ηθοποιός, Εμανουέλ Σενιέ.

Ο σκηνοθέτης αδυνατεί να αποτραβήξει το βλέμμα του από το ομολογουμένως αβυσσαλέο μπούστο της συζύγου, η οποία εμφανίστηκε με μια τολμηρή τουαλέτα σε φλογερό κόκκινο.

 πηγη



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...