Τσίπρας: Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία (video)

Ένα ακόμη σαφές μήνυμα Δημοκρατίας, αξιοπρέπειας και ενότητας σε ολόκληρη την Ευρώπη, έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καλώντας τον ελληνικό λαό - αφού παραμερίσει τις σειρήνες τρομοκρατίας - να κάνει το ίδιο με ένα βροντερό και περήφανο «όχι», τόσο εναντίον «τρομοκρατών και δανειστών», όσο και κατά του διχασμού, στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Τσίπρας: Από την Δευτέρα όλοι μαζί ανεξάρτητα από τι ψηφίσαμε θα πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι

Τσίπρας: Παραμερίστε τις σειρήνες της τρομοκρατίας. Να αποφασίσετε υπερήφανοι για ένα μικρό λαό που πολεμά χωρίς σπαθιά, αλλά με το έχει το δίκιο με το μέρος του. Θα νικήσουμε. Κανείς δεν μπορεί να κρύψει ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Ό, τι και να γίνει, θα είμαστε νικητές. Οι απειλές ηττήθηκαν. Το ΟΧΙ θα γράψει ιστορία στην Ευρώπη της αλληλεγγύης

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Φοιτητές στην ΕΡΤ υπέρ του "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα

Συγκέντρωση υπέρ του ΟΧΙ στη Νέα Υόρκη: Οι ομογενείς ψέλνουν τον Εθνικό Ύμνο (video)

Το ΔΝΤ επιβεβαιώνει: ΝΑΙ σημαίνει τουλάχιστον 20 χρόνια μιζέριας

Τα τρία έγγραφα των «θεσμών» που διέρρευσαν την 1η Ιουλίου στην βρετανική εφημερίδα Guardian και τη γερμανική Süddeutsche Zeitung το λένε ξεκάθαρα: ακόμη και με πλήρη υποταγή σε όλες τις απαιτήσεις των δανειστών και με εξωπραγματικά αισιόδοξες προβλέψεις για την ελληνική οικονομία, το ελληνικό χρέος δεν θα είναι βιώσιμο ούτε το 2030.

Aegean: Φέρνει φοιτητές Λονδίνου, πλούσιους και υπαλλήλους των Βρυξελλών με έκτακτες πτήσεις για να ψηφίσουν "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα!

Επιπλέον πτήσεις προγραμμάτισε η Aegean από Λονδίνο και Βρυξέλλες για τη μεταφορά των Ελλήνων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015.

Ως γνωστόν και οι δύο πόλεις είναι "φωλιές" του "ΝΑΙ" καθώς οι πλούσιοι που μένουν εκεί και η ελληνική γραφειοκρατία των Βρυξελλών ψηφίζει "και με τα δύο χέρια" "ΝΑΙ".

Ομοβροντία δηλώσεων Ευρωπαίων: "Μην πιστεύετε τις Κασσάνδρες - Η Ελλάδα παραμένει σε ΕΕ και ευρώ ανεξαρτήτου αποτελέσματος"

Με ομοβροντία δηλώσεων Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δηλώνουν πώς ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο δημοψήφισμα της Κυριακής η θέση της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη, είναι στο ευρώ και πως θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, προτρέποντας να υπάρξει συμφωνία που θα βάζει ένα τέλος στην πολιτική της λιτότητας και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ - ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΩΣ ΤΟ 2015 (ΜΕΡΟΣ 2Ο)

Στο πρώτο μέρος της έρευνας του Newsbomb.gr σας παρουσιάσαμε όλα έζησε ο ελληνικός λαός στο ξεκίνημα της κρίσης και τις ψεύτικες διαβεβαιώσεις των πολιτικών αρχηγών που ενώ αρχικά ήταν όλοι αντιμνημονιακοί, στη συνέχεια υπηρέτησαν με όλες τους τις δυνάμεις οδηγώντας τη χώρα στα δεσμά του ΔΝΤ και των τραπεζιτών της Γερμανίας.

Δύο συγκεντρώσεις στην Αθήνα για το δημοψήφισμα της Κυριακής

Με δύο ταυτόχρονες συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας, θα ολοκληρωθεί το απόγευμα η εκστρατείας υπέρ των δύο απόψεων εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.

Πικετί: Το σχέδιο που πρότειναν οι δανειστές στην Ελλάδα είναι κακό και υφεσιακό

Το σχέδιο που προτείνουν οι δανειστές στην Ελλάδα, είναι κακό και υφεσιακό και η απάντηση σε αυτό είναι «όχι» επισημαίνει σε συνέντευξή του στη βελγική εφημερίδα Le Soir o διάσημος Γάλλος οικονομολόγος Τομά Πικετί, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Κλέων Γρηγοριάδης στο MEGA: «Όχι στη χούντα της ιδιωτικής τηλεόρασης σας» [ΒΙΝΤΕΟ]

Tο λάθος να καλέσει στο μεσημεριανό του δελτίο ειδήσεων τον ηθοποιό Κλέωνα Γρηγοριάδη έκανε το MEGA, προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους που μαζί με άλλους καλλιτέχνες υπογράφουν μία επιστολή υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Η συζήτηση δεν είχε και τόσο καλή κατάληξη για το κανάλι καθώς ο Κλέωνας Γρηγοριάδης δεν υποστήριξε μόνο το «όχι» στην κάλπη αλλά και το «όχι» στην «χούντα της ιδιωτικής τηλεόρασης»!

Bloomberg: Για να επιβιώσεις στην ευρωζώνη ακολούθα τον κανόνα «κανείς δεν τα βάζει με την Μέρκελ»

Με ένα άρθρο του το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg, υπογραμμίζει την ισχυρή επιρροή της Μέρκελ στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή. Με παραδείγματα από το παρελθόν και τονίζοντας την αδιάλλακτη στάση της καγκελαρίου, ο αρθρογράφος υποστηρίζει πως αν θες να επιβιώσεις στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή, ο πρώτος κανόνας που πρέπει να ξέρεις είναι πως «καλύτερα να μην τα ‘βάλεις’ με την Μέρκελ».

Το ΔΝΤ τώρα ζητά ελάφρυνση του χρέους - Ολόκληρη η έκθεση

Κούρεμα του χρέους κατά 30%, προκειμένου να καταστεί βιώσιμο, προτείνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην Έκθεση Βιωσιμότητας που εκδόθηκε πριν από λίγο.
Σύμφωνα με την Έκθεση, το ΔΝΤ προβλέπει ότι το χρέος της χώρας θα βρίσκεται στο 150% του ΑΕΠ το 2020 και κοντά στο 140% του ΑΕΠ ΤΟ 2022.

Τσίπρας: Οι τράπεζες θα ανοίξουν με συμφωνία - ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτό το δημοψήφισμα έχει αργήσει πέντε χρόνια, ο ελληνικός λαός γνωρίζει γιατί θα κληθεί να ψηφίσει αυτή την Κυριακή», δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας,  σε συνέντευξή του στον AΝΤ1. «Ο ελληνικός λαός ζητάει να μπορέσει να προχωρήσει με αισιοδοξία. Μένουμε στην Ευρώπη αλλά θέλουμε να προκόψουμε.