ΕΙΔΗΣΕΙΣ-NEWS: Χρόνια πολλά YouTube

Όταν το πρώτο βίντεο “ανέβηκε” στο YouTube, πριν από οκτώ χρόνια, κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει τον αντίκτυπο που θα είχε η διαδικτυακή πύλη ανταλλαγής οπτικοακουστικού υλικού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Συρία: Mάχες σώμα με σώμα για τον έλεγχο του αεροδρομίου στο Χαλέπι

Mε ιδιαίτερη σφοδρότητα συνεχίζονται οι μάχες των ανταρτών και των δυνάμεων του Προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, στο Χαλέπι της Συρίας.

Ερασιτεχνικό βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα νεαρός ακτιβιστής, δείχνει τις επιδρομές δυνάμεων των ανταρτών σε κυβερνητικά κτίρια αλλά και τις μάχες σώμα με σώμα, για τον έλεγχο του αεροδρομίου στο Χαλέπι.

Έκκληση του «μικρού Αντρέα» για τον 5χρονο Γιώργο που πάσχει από λευχαιμία

Έκκληση στο κόσμο να σπεύσει και να δώσει αίμα στις πλησιέστερες τράπεζες αίματος, με την ελπίδα να βρεθεί σύντομα δότης μυελού των οστών για τον 5χρονο Γιώργο Φιλιππίδη από την Πάφο, απηύθυναν σήμερα σε διάσκεψη Τύπου ο Αντρέας Βασιλείου, κατά κόσμο «μικρός Αντρέας» και ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου Φώτης Φωτίου.

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ: Δύο μεγαλογιατροί οι εγκέφαλοι της φάμπρικας των εξωσωματικών.

Δύο γιατροί, ιδιοκτήτες ιδιωτικής κλινικής, μία γραμματέας της κλινικής και δύο ιδιοκτήτες φαρμακευτικών εταιρειών συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των 11 ατόμων που συνελήφθησαν σε μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ και του ΣΔΟΕ σε όλη την Ελλάδα, για την εξάρθρωση κυκλώματος που εισήγαγες και επανεξήγαγε παράνομα φάρμακα, καθώς και σκευάσματα εξωσωματικής γονιμοποίησης, που δεν είχαν εγκριθεί από τον ΕΟΦ.

ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: Ναι στο haircut καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ

Θετικά διακείμενο φέρεται το Ευρωκοινοβούλιο στο «κούρεμα» των καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ που προβλέπεται στο σχέδιο οδηγίας για την εξυγίανση των προβληματικών τραπεζών

Eιδήσεις-Ελλαδα-Κόσμος-ΕΡΤ-ΝΕΤ,Βίντεο:

.Θρίλερ με την απαγωγή των δύο ιεραρχών. Δεν επιβεβαιώνεται η είδηση για απελευθέρωση τους. Σύγχυση για την ταυτότητα και τα κίνητρα των απαγωγέων.

MotoGP Race in Austin - Red Bull MotoGP Rookies Cup 2013

Παρακολουθήστε Ημέρα 1 Highlights: http://youtu.be/CeV8fXOhe4Y
Το 2013 σεζόν του Red Bull Rookies Cup MotoGP ξεκινά στο Circuit of the Americas στο Ώστιν, Τέξας. Δείτε όλη τη δράση από την Day 2!

Robo-Stop: Mankind raging against 'rise of machines'

Within the next 20-30 years, a fully autonomous weapon deployed on the battlefield could confuse a young girl with an ice cream, for a soldier with a gun. That's what campaigners in Britain claim, declaring war on so-called killer-robots. Activists say the lethally armed machines should be banned before they are used in warfare.

Γαλλία Fiery: ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και της αστυνομίας στο Παρίσι την Τρίτη, λίγες ώρες μετά τη νομιμοποίηση το γάμο ομοφυλοφίλων.

Γαλλία Fiery: ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και της αστυνομίας στο Παρίσι την Τρίτη, λίγες ώρες μετά τη νομιμοποίηση το γάμο ομοφυλοφίλων.Η ψηφοφορία ακολούθησε μια στρέψει εθνικό διάλογο που εκτίθενται βαθύ συντηρητισμό στην καρδιά του έθνους και προκάλεσε τεράστιες διαδηλώσεις.

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 4-0 Η Μπάγερν... αποκαθήλωσε την Μπαρτσελόνα! (vds)

Η βγαλμένη από... play station Μπαρτσελόνα δεν έκανε ούτε σουτ, η Μπάγερν από την άλλη, έκανε γκολ κάθε ευκαιρία της και το 4-0, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Μόναχο, μοιάζει λίγο!

Οι Βαυαροί έστησαν στον τοίχο τον Μέσι και την παρέα του και η πρόκριση στο Γουέμπλεϊ μοιάζει τελειωμένη υπόθεση, εκτός αν η Μπάρτσα αρχίζει να πετυχαίνει... τρίποντα στη ρεβάνς του Καμπ Νόου.

Video-News-Whitehouse:White House Press Briefing

White House Press Briefings are conducted most weekdays from the James S. Brady Press Briefing Room in the West Wing.

Video-News-WSJDigitalNetwork:Why New York May Raise Age to Buy Tobacco to 21

Why is New York City considering raising the age to purchase to tobacco to 21 years old? Has any place else tried this? What data is there to support the idea? WSJ's Jason Bellini has "The Short Answer."

ENA -ΓΡΑΜΜΑ- ΑΠΟ -ΒΟΣΤΩΝΗ.

Είναι μια ήρεμη, ήσυχη μέρα στη Βοστώνη σήμερα. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι μια τέτοια φρίκη γεμίζουν τους δρόμους μας μόλις πριν από μία εβδομάδα.
Δύο φορές, βόμβες έπληξαν με σφοδρότητα στους δρόμους του Copley Square. Τρεις ζωές ελήφθησαν εκείνη την ημέρα, και ένας υπάλληλος επιβολής του νόμου σκοτώθηκε μόλις τρεις ημέρες αργότερα. Περισσότεροι από 260 άνθρωποι τραυματίστηκαν, πολλοί από τους οποίους εξακολουθούν να νοσηλεύονται με ακρωτηριασμούς και άλλα σημάδια της τραγωδίας.

SPOR-Champions League

Από τους «παλιούς» του ΑΣΕΠ ξεκινούν οι... προσλήψεις στο Δημόσιο

Μέχρι τα τέλη Ιουλίου θα έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο για το νέο Δημόσιο, είπε ο Αντώνης Μανιτάκης, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά.