Επιχειρηματίας δίνει το αεροπλάνο του για να μεταφερθεί ο Σνόουντεν στην Ισλανδία

Σε περίπτωση που η Ισλανδία δώσει πολιτικό άσυλο στον πρώην τεχνικό σύμβουλο της CIA, ο Ολαφούρ Βιγκνίρ Σιγκουρβινσόν θα τον βοηθήσει
Έτοιμος να διαθέσει το ιδιωτικό του αεροπλάνο είναι ένας Ισλανδός επιχειρηματίας για να μεταφέρει τον Σνόουντεν στην Ισλανδία, σε περίπτωση που η κυβέρνηση της χώρας του παραχωρήσει πολιτικό άσυλο.

WSJDigitalNetwork-Video-News:Feds Probe Firm That Vetted NSA Leaker

Federal inspectors have been conducting a criminal investigation for more than a year of the company that performed a background check on Edward Snowden, the former systems analyst who leaked some of the nation's most closely held secrets to the media. Dion Nissenbaum reports.

RussiaToday-Video-News:Brazil protesters teargassed during brutal clashes with police

An 18-year-old protester has been killed and dozens injured as massive protests continue in Brazil's cities. Over a million people have flooded the streets of the country on Thursday

Αλβανία: Ανοδο των Σοσιαλιστών, ήττα Μπερίσα δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Ο ηγέτης του Σοσιαλιστικού Κόμματος Εντι Ράμα και πιθανότερος νικητής των εκλογών αγκαλιάζει την σύζυγό του Λίστα στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στα Τίρανα (REUTERS/Arben Celi)

Μάχη για την πολιτική του επιβίωση δίνει ο Σαλί Μπερίσα στις εκλογές της Κυριακής στην Αλβανία. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο επί οκτώ χρόνια πρωθυπουργός και υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος λαβαίνει το 35% των ψήφων ενώ ο πρώην δήμαρχος Τιράνων και υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Εντι Ράμα το 40%.

ΚΚΕ: Η μεταμφίεση της κυβέρνησης, αδιάφορη για τον λαό που υποφέρει.

Αυστηρή κριτική σε ΠαΣοΚ και ΔΗΜΑΡ που «έχουν ψηφίσει δεκάδες αντιλαϊκά μέτρα»
 Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τις τελευταίες ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

ΚΙΝΑ- Επεσε από τον 5ο όροφο και προσγειώθηκε... στην αγκαλιά περαστικών

Καρέ-καρέ κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας το ευτυχές τέλος της δραματικής περιπέτειας ενός δίχρονου κοριτσιού, το οποίο έπεσε από τον πέμπτο όροφο διαμερίσματος για να προσγειωθεί, ευτυχώς, στα χέρια πέντε ανδρών στην επαρχία Τσετσιάνγκ στην Κίνα.

Ινδία: Πάνω από 300 νεκροί στις πλημμύρες-Χιλιάδες αγνοούμενοι και παγιδευμένοι-[ Video.]

Σωστικά συνεργεία αναζητούσαν σήμερα πυρετωδώς επιζώντες σε διάφορες περιοχές του ινδικού κρατιδίου Ουταραχάντ, το οποίο επλήγη τις τελευταίες ημέρες από εκτεταμένες πλημμύρες, καθώς ο απολογισμός των θυμάτων ξεπέρασε τους 300 νεκρούς, ενώ υπάρχει φόβος ότι ο τραγικός απολογισμός ενδέχεται να αυξηθεί καθώς οι αγνοούμενοι και οι παγιδευμένοι ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες.

Gazprom: Δεν θα υποβάλλουμε προσφορά για ΔΕΠΑ σε νέο διαγωνισμό

Την πρόθεσή του να μην υποβάλει εκ νέου προσφορά σε μελλοντικό διαγωνισμό για ιδιωτικοποίηση του της ΔΕΠΑ, εκδήλωσε ο ρωσικός κολοσσός

ΝΕΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ- Οι νέοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ που μπαίνουν στην κυβέρνηση

Σε συνεχείς συσκέψεις βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με κορυφαία στελέχη της Ιπποκράτους προκειμένου να αποφασίσει τη συμμετοχή βουλευτών του στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΓΚΑΛΕΙ Η ΡΟΥΣΕΦ- Ενας 18χρονος ο πρώτος νεκρός διαδηλωτής στη Βραζιλία

Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι ξεχύθηκαν χθες στους δρόμους 100 πόλεων στη Βραζιλία, στο πλαίσιο των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που πραγματοποιούνται εδώ και μερικές ημέρες στη χώρα. Βίαιες συγκρούεις ξέσπασαν σε πολλές περιοχές, ενώ ένας 18χρονος έχασε τη ζωή του στο Σάο Πάολο, όταν αυτοκίνητο πέρασε μέσα από ομάδα διαδηλωτών που είχαν αποκλείσει δρόμο.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ Η δήλωση του Πελέ που εξόργισε τους διαδηλωτές

Έντονη κριτική και χλευασμό από τα social media προκάλεσε ο θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ μετά το κάλεσμά του προς τους χιλιάδες διαδηλωτές να φύγουν από τους δρόμους και να αφοσιωθούν στο ποδόσφαιρο.

Οροφή οι 155-156 ψήφοι για τη νέα κυβέρνηση, αν διαφοροποιηθεί πλήρως η ΔΗΜΑΡ

Λοβέρδος και Αηδόνης διαμηνύουν τελικά ότι δεν πρόκειται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης
Δεν μπορεί να ξεπεράσει, υπό τις σημερινές συνθήκες, τις 155-156 ψήφους η δικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, εάν τεθεί θέμα ψήφου εμπιστοσύνης ή πρότασης μομφής στη Βουλή και εφόσον η Δημοκρατική Αριστερά επιλέξει να μην παράσχει ούτε τη λεγόμενη «ψήφο ανοχής» - πρόκειται για ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά με πολλούς αστερίσκους και επιφυλάξεις.

RussiaToday-Video-News:Ground crumbles underfoot as apocalyptic floods sweep India

Thousands of people are still stranded by flash floods in India, where the death toll has risen to 182. Over 10,000 army personnel, 18 helicopters and an Air Force transport plane have been deployed for relief and rescue operations,

RussiaToday-Video-News:Sky Defender: Russia unveils S-300 SAM replacement

Russia has for the first time demonstrated the short-to-mid-range air defense platform 'Vityaz,' which will replace older variants of the S-300 system due to be scrapped soon. The army will begin testing the new hardware later this year.

WSJDigitalNetwork-Video-News:Microsoft Explored a Deal for Nokia

Microsoft recently held advanced talks with Nokia about buying its handset business, as laggards in the fast-moving mobile market struggle to gain ground. Sharon Terlep reports.

whitehouse- Νews-Video:President Obama and Chancellor Merkel Exchange Toasts

At a dinner hosted in honor of the President and First Lady, German Chancellor Angela Merkel and President Obama exchange toasts. June 19, 2013.

Κίνα: Ποδοπατήθηκαν για τα «μάτια» του Μπέκαμ-Χάος και τραυματισμοί στην υποδοχή του γόη των γηπέδων

Συγκεντρώθηκαν 1000 άτομα έξω από το Πανεπιστήμιο – Ακυρώθηκε τελικά η εκδήλωση
Με κάθε του εμφάνιση προκαλεί «σεισμό». Ενίοτε και τραυματισμούς... Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, τον πρώην γόη των γηπέδων, ο οποίος προκάλεσε τον πανικό σήμερα στη Σανγκάη, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί σε εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Τόντζι με την ιδιότητα του πρεσβευτή του κινεζικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.

Γιατί ο Κουβέλης έβαλε «νάρκη» στην κυβέρνηση

Σε δηλώσεις του δικαιολογήθηκε ότι δεν φταίμε εμείς αν θα πέσει η κυβέρνηση - Η κυβέρνηση δεν εφάρμοσε την απόφαση του ΣτΕ - Σήμερα αποφασίζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα τη στάση της απέναντι στην κυβέρνηση
«Βόμβα» στα θεμέλια της κυβέρνησης έβαλε ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος παρέμεινε στη σκληρή γραμμή που είχε διαφανεί μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Σαμαράς: Συνεχίζουμε δυνατά

Θα εξαντλήσουμε την τετραετία - Αν θέλει ας συμμετέχει και η ΔΗΜΑΡ - Θαρραλέα η στάση του ΠΑΣΟΚ - Αναμενεται ο σχηματισμός νέας κυβέρνησης - Κανείς δεν θέλει εκλογές - Κανείς δεν θέλει ακυβερνησία - Υπαναχώρησε ο Κουβέλης στις θέσεις που συμφωνήσαμε για την ΕΡΤ

Ζητά στήριξη της κυβέρνησης ο Βενιζέλος

Καλεί τον Κουβέλη να παραμείνει - Ο τόπος δεν αντέχει εκλογές - Προτείνει νέα δομή στην κυβέρνηση - Εν αναμονή της στάσης του Μαξίμου
Με διαφορετική γραμμή από τη Δημοκρατική Αριστερά εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του

Τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, ενώ ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν έχει μεγάλο βιο μπροστά της. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει αν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Από την Καβάλα όπου βρέθηκε ο κ Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση η οποία «είναι έτοιμη να θυσιάσει τη Δημοκρατία»

Σήμερα οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας η υποβολή μηχανογραφικού δελτίου
Από το υπουργείο Παιδείας γνωστοποιείται ότι οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β' θα ανακοινωθούν σήμερα μετά τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα Λύκεια της χώρας.