Δείτε το καινούργιο παλάτι του Αμπράμοβιτς στο Μανχάταν---Δείτε φωτογραφίες.

Ακίνητο στην τιμή-ρεκόρ των 75 εκατ. δολαρίων «χτύπησε» στην Πέμπτη Λεωφόρο ο Ρώσος μεγιστάνας- Είναι η υψηλότερη τιμή που έχει καταβληθεί ποτέ στην αγορά real estate του Μανχάταν
Ένα πραγματικό αρχοντικό στην Πέμπτη Λεωφόρο του Μανχάταν είναι το νέο απόκτημα του Ρώσου Μεγιστάνα, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Όλο και περισσότεροι Ελβετοί υποβάλλονται σε επέμβαση επιμήκυνσης πέους-----Ανασφάλεια στο σεξ

Ενώ οι Ιταλοί δε νιώθουν σίγουροι για τις επιδόσεις τους και οι έφηβοι παίρνουν viagra πριν τη σεξουαλική πράξη
Το φαινόμενο με τους μεγαλύτερους σε ηλικία να αγοράζουν κρυφά το περίφημο μπλε χαπάκι που δίνει φτερά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, έχει παρέλθει προ πολλού.

Νιγηρία: Πυρπολούνται σχολεία, δεκάδες νεκροί μαθητές και καθηγητές

Οι αιματηρές επιθέσεις σε σχολεία και οι απειλές εναντίον καθηγητών που πολλαπλασιάστηκαν φέτος απειλούν την εκπαίδευση στη βόρεια Νιγηρία, καταγγέλλει η Διεθνής Αμνηστία σε έκθεσή της που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
"Φέτος περισσότεροι από 70 καθηγητές και μεγάλος αριθμός μαθητών έχασαν τη ζωή τους ενώ πολλοί ακόμη τραυματίστηκαν.

Στους 111 οι νεκροί της Λαμπεντούζα - Διεκόπησαν οι έρευνες λόγω κακοκαιρίας

Οι επιδεινούμενες καιρικές συνθήκες που επικρατούν κοντά στο νησάκι Λαμπεντούζα της Ιταλίας, υποχρέωσαν τους δύτες να σταματήσουν τις έρευνες που ξεκίνησαν μετά τη χθεσινή τραγωδία, με τη βύθιση πλοιαρίου που στοίχισε την ζωή σε 111 ανθρώπους. «Είναι μια τραγωδία που θα επαναληφθεί, αν δεν δράσουμε», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Αντζελίνο Αλφάνο,

RussiaToday-Video-News-World:Excessive Force? Capitol police kill unarmed mother after car chase

It's still not known what led to a car chase in Washington DC which caused a security lockdown of the government, and ended with an unarmed woman being shot in front of her baby by police on Thursday. Let's get the details now from RT's Sam Sacks.

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ Ομπάμα: Κανείς δεν κερδίζει από την παράλυση

Διαλλακτικός εμφανίστηκε ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έναντι των ρεπουμπλικάνων που προτείνουν να ψηφιστεί ένας νόμος για την καταβολή των μισθών των ομοσπονδιακών υπαλλήλων, αναδρομικά, για όσες μέρες παρέμεινων σε υποχρεωτική αργία λόγω του κλεισίματος των υπηρεσιών του, διεμήνυσε ωστόσο ότι «κανείς δεν κερδίζει» από το συνεχιζόμενο shutdown.

WSJDigitalNetwork-Video-News:Interview With Nascar Racer Danica Patrick

American auto racing driver, model and advertising spokeswoman, Danica Patrick, travels to New York City along with her hot pink car that she will ride in her next race on the Kansas Speedway coming up on Saturday.

«Ναι» στην αποπομπή Μπερλουσκόνι είπε η επιτροπή της Γερουσίας

Μετά από μια σχεδόν εξάωρη συνεδρίαση, η αρμόδια επιτροπή της ιταλικής Γερουσίας, έκρινε - όπως ήταν αναμενόμενο- ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πρέπει να αποπεμφθεί από το σώμα, μετά την καταδίκη του για φορολογικές απάτες στον όμιλό του Mediaset.
Για να ισχύσει η πρόταση της επιτροπής θα πρέπει να επικυρωθεί από την ολομέλεια της Γερουσίας, η οποία θα κληθεί να συνεδριάσει μέσα σε 20 ημέρες.

Ο δείκτης ανεργίας στην Ισπανία ανεβαίνει και τα μέλη της Μπαρτσελόνα... λιγοστεύουν. Χιλιάδες οπαδοί της ομάδας επηρεάστηκαν από την κρίση!

Κρίση στην Ισπανία, αλλά και στην Μπαρτσελόνα! Οι Ισπανοί βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, ο δείκτης της ανεργίας διαρκώς ανεβαίνει

Στην αποχώρηση του από την μετοχική σύνθεση του Παναθηναϊκού προχώρησε ο Νικόλας Πατέρας, δωρίζοντας το ποσοστό του στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία»!

Ο Νικόλας Πατέρας αποτελεί παρελθόν από την μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ανακοινώθηκε από το Δ.Σ της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Ελένη Χατζίδου: Μια εκρηκτική γυναίκα (pics) Μπορεί να μας τραγουδάει «Χειρότερη να είναι η κάθε σου ημέρα», αλλά όταν την βλέπουμε μάλλον γινεται καλύτερη

Είναι ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια με ταλέντο και κυρίως ταμπεραμέντο.
Η Ελένη Χατζίδου έχει βαλθεί να μας τρελάνει .

Ζιστίν Αλεξανδροπούλου: Το θηλυκό του μέλλοντος (pics)

Είναι 18 χρονών, Ελληνογαλλίδα και θεωρείται το πιο καυτό όνομα στην μόδα, όπου η ομορφιά της συγκλονίζει και θεωρούν όλοι ότι το μέλλον της ανήκει ολοκληρωτικά.Η Ζιστίν Αλεξανδροπούλου είναι κράμα Γαλλίδας, Ελληνίδας και έχει και λίγο από τις Ολλανδικές Αντίλλες

Ντουμπάι: η μετακόμιση κοραλλιογενούς υφάλου ενισχύει τον τουρισμό

Πριν από πέντε χρόνια, όταν κορυφωνόταν ο κατασκευαστικός «πυρετός» στο Ντουμπάι, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους του κλάδου στην περιοχή αποφάσισε να μετακινήσει έναν κοραλλιογενή ύφαλο για να τον σώσει, αλλά και για ανοίξει το δρόμο για νέα έργα. Οι φόβοι των περιβαλλοντικών οργανώσεων για καταστροφή του διαψεύστηκαν. Ο ύφαλος εξαπλώθηκε και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες.

Η κλιματική αλλαγή ωθεί τις πολικές αρκούδες στο... βρώμικο φαγητό

Καθώς οι πάγοι της Αρκτικής συρρικνώνονται, οι πολικές αρκούδες αναγκάζονται να αναζητήσουν την τροφή τους όλο και νοτιότερα, με αποτέλεσμα να εκτίθενται σε όλο και περισσότερες χημικές μολυσματικές ουσίες, όπως καταδεικνύουν τα αποτελέσματα μιας νέας μελέτης του πληθυσμού που ζει στην ανατολική Γροιλανδία.

Αντιπαράθεσης συνέχεια μεταξύ κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ

Σε υψηλούς τόνους διατηρείται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τις δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα στο Euronews, αλλά και με φόντο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Αντ. Σαμαράς: Συντρίψαμε τους νεοναζί

«Συντρίψαμε τους νεοναζί», τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του Hellenic Initiative στη Νέα Υόρκη, συμπληρώνοντας πως ο αρχηγός και ο υπαρχηγός τους είναι στη φυλακή.

Όπως είπε ο κ. Σαμαράς, τα ηγετικά στελέχη τους έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και η επιρροή τους μειώνεται κατακόρυφα.

Ακριβότερη διοργάνωση όλων των εποχών οι Χειμερινοί Αγώνες του Σότσι

 Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Σότσι κατέγραψαν ήδη το πρώτο ρεκόρ τους.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για την πιο ακριβή διοργάνωση όλων των εποχών, με το τελικό κόστος να υπολογίζεται σε περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια δολάρια, σε δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις.

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες«Σότσι 2014».: Στην Ακρόπολη απόψε η Φλόγα

Στη ρωσική αντιπροσωπεία θα παραδοθεί αύριο η Φλόγα, προκειμένου να ξεκινήσει επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Σότσι 2014».

Απόψε η Φλόγα θα διανυκτερεύσει στην Ακρόπολη, οπότε και θα ολοκληρωθεί επίσημα η 6η ημέρα της Λαμπαδηδρομίας, που διοργανώνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ουγγαρία: Γυμνές φοιτήτριες διαδηλώνουν για την απαγόρευση της... μίνι φούστας!

Οι κοπέλες εμφανίστηκαν με τα εσώρουχα, αντιδρώντας στην αυστηρή απόφαση των πρυτανικών αρχών να απαγορεύσουν τις μίνι φούστες, τις σαγιονάρες, το έντονο μέικαπ και τα φορέματα με ντεκολτέ
Σε μια πολύ τολμηρή διαμαρτυρία προχώρησαν φοιτήτριες στην Ουγγαρία, όταν το πανεπιστήμιό τους πήρε μια, ομολογουμένως, ιδιαίτερα συντηρητική απόφαση.

Στις 10 Οκτωβρίου- Ο Ερικ Σμιτ της Google στην Αθήνα

Ο επί δεκαετίας διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά
Ημέρα διαδοχικών επαφών με κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας βιομηχανίας του διαδικτύου και των τηλεπικοινωνιών θα είναι η επόμενη Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Παναθηναϊκός: Τι αλλάζει στη Λεωφόρο με τα χρήματα της Περιφέρειας

Ο Παναθηναϊκός θα μετατρέψει σε στολίδι την ιστορική του έδρα. Διαβάστε ποια έργα θα γίνουν τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου
Η περιφέρεια Αττικής άναψε... πράσινο φως στον Παναθηναϊκό, δίνοντας ένα ποσό που θα αγγίζει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ για την ανακατασκευή του «Απόστολος Νικολαϊδης».

Συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη-«ΠΑΟΚΑΡΑ είμαι Χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου...»

Δύο χιλιόμετρα μακριά από τα διόδια των Τεμπών, διώροφο πούλμαν όπου μέσα βρίσκονταν 77 οπαδοί του ΠΑΟΚ, συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι - 7 νεκροί και 33 τραυματίες ο τραγικός απολογισμός
Σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια, τα ξημερώματα της 4ης Οκτωβρίου του 1999 και συγκεκριμένα στις 04:30 η ζωή για έξι φίλους του ΠΑΟΚ νεαρής ηλικίας τελείωσε μέσα σε ένα πούλμαν στα Τέμπη καθώς επέστρεφαν από την Αθήνα, όπου είχαν βρεθεί στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου για την
αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Σοκ σε εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες- Τέσσερις φόροι για το ίδιο ακίνητο μέσα στον Οκτώβριο

Από Δευτέρα θα διορθώνονται και τα λάθη στο ΦΑΠ του 2013
«Κάθε ακίνητο και καημός, κάθε καημός και φόρος»...

Μαύρος Οκτώβρης για εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες που, μέσα σε έναν μήνα, καλούνται να πληρώσουν δόσεις όχι για έναν, ούτε για δύο, αλλά έως και τέσσερα διαφορετικά χαράτσια, πάνω στο ίδιο ακίνητο.

Η παγκόσμια ανάπτυξη παραμένει υποτονική, προειδοποεί η Λαγκάρντ

«Πέντε χρόνια μετά, το ταξίδι δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, αλλά η ομίχλη της κρίσης παραμένει» τόνισε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

Μόνο η Βουλή θα κυρώσει τη σύμβαση παραχώρησης των κοιτασμάτων πετρελαίων

Πιέζουν οι επενδυτές να αρκεί η υπογραφή υπουργού για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου
Μία μεγάλη μάχη στο παρασκήνιο μαίνεται μεταξύ του υπουργείου Ενέργειας και των αναδόχων των διαγωνισμών open door ώστε να υπογραφούν οι συμβάσεις παραχώρησης για την αξιοποίηση των κοιτασμάτων σε Ιωάννινα, Πατραϊκό Κόλπο και Κατάκολο.

Μάρτιν Σουλτς: Ο κ.Τσίπρας είναι πιο αριστερός. Αυτό διορθώνεται

Την ανησυχία του «για την εξάπλωση του νεοναζιστικού φαινομένου και ιδιαίτερα της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή», εξέφρασε στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες,

Ο ΠΑΟΚ, για δεύτερη αγωνιστική, σκοράρει στις καθυστερήσεις με τον Σαλπιγγίδη (93’) φεύγει με το 1-1 από την έδρα της Άλκμααρ.

Ο ΠΑΟΚ την «γλίτωσε» με την Σαχτέρ Καραγκαντί, την έχει «σκαπουλάρει» αρκετές φορές στο πρωτάθλημα και σήμερα, με γκολ του Σαλπιγγίδη στις καθυστερήσεις, φεύγει με το 1-1 από την έδρα της Άλκμααρ.Αν μη τι άλλο έχει χαρακτήρα…

Ο ΠΑΟΚ, για δεύτερη αγωνιστική, σκοράρει στις καθυστερήσεις με τον Σαλπιγγίδη (93’) και φεύγει με την ισοπαλία (1-1) από την έδρα της Άλκμααρ, σε ένα παιχνίδι που δεν παρουσιάστηκε καλός.

2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE Απολλωνάρα μου τρελαίνομαι! (vds)

Με γκολ του Γκαστόν Σανγκόι ο Απόλλων Λεμεσού νίκησε με 1-0 την Λέγκια μέσα στην Βαρσοβία και πήρε τους τρεις πρώτους του βαθμούς στον 10ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ!

Η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου, με σκόρερ τον Γκαστόν Σανγκόι στο 56', πήρε σπουδαίο διπλό επί της Λέγκια με 1-0. Ο Αργεντινός είχε και χαμένο πέναλτι στο 24', ενώ οι Πολωνοί είχαν δοκάρι στο 7' με τον Ογιάμα.