Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα * -Τι να κάνετε όταν κλείσουν οι διακόπτες της ΔΕΗ*ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ: Ληξη της απεργιας - Καλεσμα για κοινο αγωνα μαζι με το λαο

Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ αποφάσισαν τον τερματισμό των κινητοποιήσεών τους, απόψε τα μεσάνυχτα, με τη λήξη της 48ωρης απεργίας τους, καλώντας παράλληλα τη ΓΣΕΕ για τη λήψη από κοινού πρωτοβουλιών με στόχο την αποτροπή των σχεδίων της κυβέρνησης, ενώ τονίζουν ότι «το δρομολόγιο της κυβέρνησης είναι σε αντιδημοκρατική κατεύθυνση που τορπιλίζει – υπονομεύει το θεσμό του Δημοκρατικού πολιτεύματος και του Συντάγματος».

Rockwave Festival ετών 19 - - 11 και 12 Ιουλίου στο TerraVibe Park στη Μαλακάσα


Για ακόμα ένα καλοκαίρι το μουσικό Rockwave Festival δηλώνει δυναμικά το «παρών». Έχοντας γίνει, πλέον, θεσμός φέτος γιορτάζει τα 19 του χρόνια την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Ιουλίου, στο TerraVibe Park στη Μαλακάσα.

Δύο μέρες, δύο σκηνές (Terra και Vibe Stage), περισσότεροι από 40 καλλιτέχνες, είναι τα βασικά συστατικά του πιο πολυσυλλεκτικού και εναλλακτικού Φεστιβάλ.

Το Σάββατο 12 Ιουλίου Σχολή χορού «Martha Graham»: Παράσταση για... καλό σκοπό στο Ηρώδειο -«Celebrating the Greek Connection»

Με την παράσταση «Celebrating the Greek Connection», στο πλαίσιο του Ελληνικού Φεστιβάλ
Η ιστορικότερη και πιο καταξιωμένη σχολή χορού της Αμερικής διεθνώς, Martha Graham Dance Company, επιστρέφει στο Ηρώδειο την πανσέληνο του Σαββάτου 12 Ιουλίου στις 21.00, με την παράσταση «Celebrating the Greek Connection», στο πλαίσιο του Ελληνικού Φεστιβάλ.

Irina Shayk: Εκείνη στο Λονδίνο και ο Ronaldo στη Μύκονο -Στην πρεμιέρα του "Hercules"

Η 28χρονη Ρωσίδα καλλονή παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας του Brett Ratner “Hercules”, στην οποία πρωταγωνιστεί, στην Trafalgar Square του Λονδίνου, και τράβηξε για άλλη μια φορά τα φώτα πάνω της
Την ώρα που ο γνωστός ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo κάνει τις βόλτες του στη Μύκονο

Πυρετώδεις προετοιμασίες λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά- - Σήμερα η μεγάλη συναυλία του «The Voice»

Με την Ήβη Αδάμου θα ανέβει στη σκηνή ο Μιχάλης των Stavento 
Μία ημέρα έμεινε για τη μεγάλη συναυλία του «The Voice» με σύνθημα «μία χώρα, μία φωνή» που διοργανώνει ο όμιλος Ant1.