Νέα αμερικάνικη έρευνα: «Το ηλεκτρονικό τσιγάρο οδηγεί στη δραστική μείωση του αριθμού των καπνιστών»

Η αύξηση της χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου συνδέεται άμεσα με την αξιοσημείωτη μείωση των καπνιστών που καταφέρνουν να διακόψουν τη βλαβερή τους συνήθεια, όπως απέδειξαν επιστήμονες από την Καλιφόρνια.

Στην έρευνα που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο επιστημονικό περιοδικό British medical journal (διαβάστε τη στο πρωτότυπο εδώ), οι ερευνητές αποφαίνονται πως «το ηλεκτρονικό τσιγάρο βοηθάει

Ντουτέρτε προς αστυνομικούς: Σκοτώστε 'τους ηλίθιους' που προβάλλουν αντίσταση

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε είπε την Δευτέρα στους αστυνομικούς ότι μπορούν να σκοτώνουν τους «ηλίθιους» που προβάλλουν αντίσταση όταν πηγαίνουν να τους συλλάβουν.
Η δήλωση αυτή ήρθε δύο ημέρες αφότου εκατοντάδες άνθρωποι μετέτρεψαν σε πορεία διαμαρτυρίας για τον «πόλεμο» εναντίον των ναρκωτικών που έχει κηρύξει ο πρόεδρος των Φιλιππίνων την τελετή της κηδείας ενός εφήβου ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες οργάνων της τάξης.

Capital Controls: Σε τρεις μέρες χαλαρώνουν

Νέοι όροι ανάληψης από την Παρασκευή. Επιπλέον, προβλέπονται κινήσεις ευελιξίας και χαλάρωσης των μέτρων για τον επιχειρηματικό κόσμο, ειδικά για τους εισαγωγείς
"Φθινοπωρινό " μέτρο χαλάρωσης των capital controls, αποτελεί η εφαρμογή υης υπουργικής απόφασης του Ιουλίου, βάσει της οποίας επιτρέπεται η ανάληψη μετρητών έως του ποσού των 1800 ευρώ το μήνα. Αυτό υλοποιείται από τα ξημερώματα της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου,

Ελλάδα Καιρός-Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού-ΑΠΟ 29-08-2017 ΕΩΣ 04-09-2017( Βίντεο )

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά:

A. Βροχές και καταιγίδες οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς άνεμους

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Σήμερα Τρίτη (29-08-2017)
Η κεντρική και η ανατολική Μακεδονία και πιθανόν η Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου. Σταδιακά η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες και η βόρεια Εύβοια.

Παπαδημούλης: Ο Μητσοτάκης έχει αντιπρόεδρο έναν ακροδεξιό και κορυφαίο τομεάρχη έναν χουντικό

«Καιρός είναι να αρχίσουμε να συζητάμε πως θέλουμε την αντιμνημονιακή Ελλάδα», τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ θα παρουσιάσει «τα βήματα που θα εγγυηθούν ώστε αυτή η ΔΕΘ να είναι η τελευταία που θα βρει τη χώρα με μνημόνια» και να τεθεί το χρονοδιάγραμμα εξόδου της χώρας από αυτά ως τον Αύγουστο του 2018.

ΑΝΕΛ προς Μητσοτάκη: Δεν συνεργαστήκαμε ποτέ με θιασώτες του Χίτλερ

Την αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκάλεσαν οι βολές που εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά της κυβέρνησης και του Πάνου Καμμένου, στη σημερινή ομιλία του στους Τομεάρχες της Ν.Δ.

Κροκοδείλια δάκρυα Μητσοτάκη και επίθεση στην κυβέρνηση

Σε πλήρη αμνησία μπορεί να αποδοθεί η νέα επίθεση του αρχηγού της αξιωματικής Αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκη θεωρεί ως υπεύθυνη όλων των δεινών των τελευταίων οκτώ χρόνων.
Επειδή ωστόσο δεν μπορεί να διαγράψει παντελώς το παρελθόν πέραν της κατηγορίας πως ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να ωραιοποιήσει την κατάσταση κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ, επιχειρεί να συγκρίνει εμμέσως το πριν και το μετά.

Αναγνωρίζει τις δυσκολίες για τους πολίτες** Αισίοδοξη η Μέρκελ για την Ελλάδα

Στο θέμα της Ελλάδας, για το οποίο εμφανίστηκε πιο αισιόδοξη σε σχέση με έναν χρόνο πριν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ στην καθιερωμένη της συνέντευξη Τύπου μετά το καλοκαίρι.
 Ακολουθούν κάποια από τα βασικά στοιχεία της ομιλίας της, που εκφωνήθηκε λιγότερο από έναν μήνα πριν από τις ομοσπονδιακές εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου.
Ευρωζώνη

Ομιλία Τσίπρα στο εργοστάσιο της «Παπαστράτος ΑΒΕΣ»: Η ανεργία μειώνεται συνεχώς

Στο εργοστάσιο της βιομηχανίας «Παπαστράτος ΑΒΕΣ» στον Ασπρόπυργο Αττικής, βρίσκεται  ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ξεναγείται από τη διοίκηση της εταιρίας στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου.
Τον Πρωθυπουργό συνοδεύουν η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

Λιάνης - Παπαχρήστος: Η φιλία που τελείωσε στις Πρέσπες

Η πρόσκληση του Γιώργου Λιάνη, στον Αλέξη Τσίπρα να περαστεί στις πολιτιστικές εκδηλώσεις "Πρέσπια" προκαλεί το τέλος μιας μακράς φιλίας. Αυτής μεταξύ του πρώην βουλευτή και του δημοσιογράφου των Νέων Γιώργου Παπαχρήστου.
Το γεγονός, λοιπόν, ότι ο Γιώργος Λιάνης, που έχει την επιμέλεια των εκδηλώσεων, προσκάλεσε τον πρωθυπουργό και δεν προσκάλεσε τον ίδιο, θεωρήθηκε casus belli από το δημοσιογράφο που απάντησε στη στήλη «Στίγμα».