Ο Μanu Chao τα βάζει με Monsanto και Bayer: Ακούστε το νέο τραγούδι του [ΒΙΝΤΕΟ]


.
Seeds of Freedom!
Λευτεριά στους σπόρους!
Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Μanu Chao με το νέο του τραγούδι «Seeds of Freedom».

Άσαντ: Κατασκευασμένη η επίθεση με χημικά για να χτυπήσουν οι ΗΠΑ τη Συρία

Ο πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ υποστήριξε, σε συνέντευξη που έδωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως οι πληροφορίες ότι ο συριακός στρατός βρίσκεται πίσω από τη χημική επίθεση που φέρεται ότι πραγματοποιήθηκε σε πόλη της Συρίας που ελέγχεται από τους αντάρτες είναι εντελώς κατασκευασμένες και χρησίμευσαν ως «πρόσχημα» για να δικαιολογήσει τα αμερικανικά πλήγματα εναντίον του συριακού στρατού.

Νεκρή σε ποταμό της Νέας Υόρκης βρέθηκε η πρώτη μουσουλμάνα δικαστής

Νεκρή με το πτώμα της να επιπλέει στον ποταμό Χάντσον της Νέας Υόρκης βρέθηκε την Τετάρτη η πρώτη μουσουλμάνα δικαστής των ΗΠΑ, συγκεκριμένα στο ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, Σέιλα Αμπντούς-Σαλάμ.
 Η αστυνομία δεν έχει δώσει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου, ανακοινώνοντας πως το σώμα της δεν φέρει εμφανή σημάδια τραυματισμού.

Εντυπωσιακές εικόνες από τα ηφαίστεια της Γουατεμάλας με drone

Μια ομάδα επιστημόνων των πανεπιστημίων του Κέιμπριτζ και του Μπρίστολ κατάφερε με τη βοήθεια drones να μελετήσει από κοντά τα ηφαίστεια της Γουατεμάλας, εξασφαλίζοντας παράλληλα εντυπωσιακές εικόνες.
Οι βρετανοί επιστήμονες έχουν συγκεντρώσει στοιχεία από μετρήσεις που πραγματοποίησαν στα ηφαίστεια αυτά, καθώς και εικόνες από μη προσβάσιμες κορυφές, χάρη στα drones.

Φιλιππίνες: Νέες ανθεκτικές κατοικίες ενάντια τους καταστροφικούς τυφώνες

Περισσότεροι από είκοσι τυφώνες χτυπούν κάθε χρόνο τις Φιλιππίνες, προκαλώντας διαρκώς καταστροφές.
Ο τυφώνας Χαϊγιάν το 2013 σκότωσε 6.200 Φιλιππινέζους. Ήταν από τους πιο ισχυρούς και τους πιο φονικούς στην ιστορία. Άλλαξε τη ζωή 14-16 εκατομμυρίων πολιτών. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναγκάστηκαν να αλλάξουν τόπο κατοικίας.

Samsung: Το Galaxy S8 είναι απολύτως ασφαλές

Καλά νέα για την Samsung. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι προ-παραγγελίες για το Galaxy S8 ξεπέρασαν εκείνες του S7.
Βεβαίως, η Samsung προσπαθεί να πείσει ότι δεν θα επαναληφθεί το φιάσκο του S7.

Ο Κο Ντον-Ζιν επικεφαλής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Samsung Electronics, τόνισε ότι η εταιρεία είναι απολύτως σίγουρη για την ασφάλεια και την ποιότητα του Galaxy S8.

Παπασταθόπουλος κατά UEFA: «Δεν είμαστε ζώα»!

«Νιώθω σαν ένα ζώο και όχι σαν ένας άνθρωπος». Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος απελευθέρωσε την πίεση που προκάλεσε η δολοφονική επίθεση στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Ντόρτμουντ στο «Signal Iduna», το απόγευμα της Τρίτης.
Μέσα σε μία έντονη συναισθηματική φόρτιση, ο διεθνής Έλληνας αμυντικός, ο προπονητής του Τόμας Τούχελ, αλλά και αρκετοί άλλοι παίκτες της Ντόρτμουντ, ξέσπασαν εναντίον της UEFA, μετά την ήττα (2-3) από την Μονακό,

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο νέος «Βασιλιάς» του ΝΒΑ

Από την Α2 του ελληνικού μπάσκετ στο ΝΒΑ. Πρώτη χρονιά στο all star των ρούκις, φέτος στο All Star των μεγάλων και στο τέλος της κανονικής σεζόν έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που βρίσκεται στo top 20 των πόντων, των κλεψιμάτων, των κοψιμάτων, των ασίστ και των ριμπάουντ!