Μπαρτσελόνα Vs Ρεάλ Μαδρίτης απόψε στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας -(22:30, OTE Sport 2) Spanish Cup Final: FC Barcelona-Real Madrid Pre-game

Θέλουν το τρόπαιο όχι μόνο για το γόητρο αλλά και για ψυχολογικό αβαντάζ εν όψει της δύσκολης συνέχειας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν
Η μεγάλη ώρα για το σπουδαιότερο ποδοσφαιρικό ντέρμπι στην υφήλιο έφτασε! Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν απόψε (22:30, OTE Sport 2) τα ξίφη τους στον τελικό του «Μεστάγια», με έπαθλο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας.

reuters.news.Greece:Bonds shine again as Great Rotation gives way to Asset Reflation


(Reuters) - Last Thursday morning investors queued around the block to buy the bonds of recent defaulter Greece, and by the end of the day were selling U.S. tech stocks furiously.
In an investment world so used to the concept of 'risk on' or 'risk off' over recent turbulent years, the behavior was puzzling.

Γυμνή Γιόγκα: Η εμπειρία μιας ρεπόρτερ της «Independent» Yogis bare all for enlightenment

Προτιμώ οι συμμετέχοντες να είναι γυμνοί, γιατί έτσι εμπεδώνουν τις βασικές αρχές της γιόγκα που είναι η βαθιά αποδοχή του εαυτού μας και των άλλων, η «απαριγκράχα», όπως ονομάζεται στην Ινδία
Μόδα έχει γίνει εδώ και καιρό στην Αμερική η νάγκνα γιόγκα, που σημαίνει να κάνει κάποιος γιόγκα χωρίς ρούχα, δηλαδή εντελώς γυμνός.

ΗΠΑ Ορλάντο : Δουλεύουν 8ωρο από Δευτέρα έως Πέμπτη Η εταιρεία που δίνει τρεις μέρες ρεπό κάθε εβδομάδα!

Είστε από τους τυχερούς που θα έχουν ελεύθερο 3ήμερο και μετράτε αντίστροφα το χρόνο για την πασχαλινή ραστώνη; Δεν θέλουμε να σας στεναχωρήσουμε, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι πολύ πιο τυχεροί από εσάς, που έχουν κάθε εβδομάδα «γιορτή», είναι δεν είναι Πάσχα.

Κίνα: Απεργούν οι «σκλάβοι» της Nike και της Adidas

Περισσότεροι από 40.000 απεργοί στο μεγαλύτερο εργοστάσιο του κόσμου, στην πόλη Ντονγκουάν
Δεκάδες χιλιάδες εργάτες πραγματοποιούν σήμερα απεργία σε ένα τεράστιο εργοστάσιο της νότιας Κίνας, που κατασκευάζει αθλητικά παπούτσια για τη Nike και την Adidas.

Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το Δήμο της Αθήνας

Τα πρώτα 72 ονόματα στο ψηφοδέλτιο «μάχης και αντίστασης» ανακοίνωσε η "Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας"
Τα πρώτα ονόματα στο ψηφοδέλτιο «μάχης και αντίστασης» ανακοίνωσε η «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας».

Κάλγκαρι Λουτρό αίματος σε φοιτητικό πάρτι στον Καναδά

Ένας 23χρονος φέρεται να πλησίασε ένα-ένα τα θύματά του και να τα δολοφόνησε με το μαχαίρι που κρατούσε - Μέχρι στιγμής το φονικό έχει περιγραφεί ως «η χειρότερη μαζική δολοφονία» που έχει συμβεί ποτέ στην πόλη
Πέντε φοιτητές, τέσσερα αγόρια και μία κοπέλα, έχασαν τη ζωή τους σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε σε σπίτι στο Κάλγκαρι, ενώ μέχρι στιγμής το φονικό έχει περιγραφεί ως «η χειρότερη μαζική δολοφονία» που έχει συμβεί ποτέ στην πόλη.

Πρωθυπουργός παραιτήθηκε για ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί!..Barry O’Farrell quits as NSW premier over ‘memory fail’

Ο πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας έλαβε ένα μπουκάλι κρασί Penfolds Grange 1959, αξίας 3,000 δολαρίων, από το αφεντικό της ΑWH Nick Di Girolamo, προκειμένου να κάνει «διευκολύνσεις» στην εταιρεία του
Για ένα μπουκάλι πανάκριβο κόκκινο κρασί, παραιτήθηκε των καθηκόντων του ο πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας, της μεγαλύτερης αυστραλιανής πολιτείας, Μπάρι Ο' Φάρελ.

ARIRANG NEWS: Νότια Κορέα: Δύο νεκροί σε ναυάγιο πλοίου με 477 επιβάτες..Passenger ship sinking off Korea's southwestern coast; one death reported

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα και 368 έχουν διασωθεί από το ναυάγιο νοτιοκορεατικού επιβατικού πορθμείου που μετέφερε 477 ανθρώπους κοντά στη νότια ακτή της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές, ενώ το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap μετέδωσε πως εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη άνω των 100 ανθρώπων.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ- Αναλυτικά το πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκινούν 28 Μαίου

Το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για το 2014 και το γενικότερο προγραμματισμό για τις διαδικασίες εισαγωγής των υποψηφίων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
Πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων 2014.