Ομπάμα: Δεν σκέφτομαι ιδιαίτερα την ασφάλειά μου

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δηλώνει ότι δεν σκέφτεται την ασφάλειά του σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, 50 χρόνια μετά την δολοφονία του 35ου προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι. «Δεν το σκέφτομαι αυτό», απάντησε ο Μπαράκ Ομπάμα σε ερώτηση που του έκανε για την ασφάλειά του η δημοσιογράφος Μπάρμπαρα Ουόλτερς στο δίκτυο ABC.

«Ηλεκτρισμένες» οι σχέσεις Τουρκίας - Αιγύπτου

Κλιμακώνεται η ένταση στις σχέσεις Αιγύπτου - Τουρκίας μετά την απόφαση για απέλαση του πρεσβευτή της χώρας στο Κάιρο στον απόηχο δηλώσεων από τον ίδιο τον τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίμπ Ερντογάν ότι, «η αιγυπτιακή κυβέρνηση καταπιέζει τους ισλαμιστές». «Persona non grata» στην Άγκυρα ο πρέσβης της Αιγύπτου.

Μοιράζουν υπουργεία και... αναζητούν 40 δισ. €

Τα μαχαίρια τους ακονίζουν οι τρεις αρχηγοί εν όψει της δύσκολης εβδομάδας που ξεκινά τη Δευτέρα, καθώς την Τετάρτη θέλουν να έχουν ολοκληρώσει την κυβερνητική συμφωνία. Από αύριο ξεκινά ένας μαραθώνιος διαβουλεύσεων ανά κόμμα, σε στενό ή διευρυμένο κύκλο και φυσικά μεταξύ των τριών ηγετών: της Ανγκελα Μέρκελ, του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και του Χορστ Ζεχόφερ.

Νέο Μνημόνιο προ των πυλών για την Πορτογαλία

Ολο και πιο κοντά σε ένα νέο Μνημόνιο έρχεται η Πορτογαλία. Παρά το «τσουνάμι» λιτότητας που ανακοίνωσε για το 2014 η κυβέρνηση του Πέδρο Πάσους Κοέλιο, αξιωματούχοι της τρόικας αλλά και της Λισαβόνας θεωρούν δύσκολη την επιστροφή της χώρας στις αγορές τον ερχόμενο Ιούνιο που λήγει το πρόγραμμα στήριξης ύψους 78 δισ. ευρώ.

3 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΓΡΗ ΤΟΥ ΝΕΠΑΛ- Δωρεά «μαμούθ» του Ντι Κάπριο για διάσωση τίγρης

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 3 εκατομμυρίων δολαρίων προσέφερε ο σταρ του Χόλιγουντ, Λεονάρντο ντι Κάπριο, προκειμένου να βοηθήσει στη διάσωση σπάνιου είδους τίγρης στο Νεπάλ. Ο διάσημος ηθοποιός έκανε αυτή τη δωρεά μαμούθ στην οικολογική οργάνωση WWF μέσω του δικού του φιλανθρωπικού ιδρύματος.

Θαλάσσιο «τέρας» ξεβράστηκε στη ΝΑ Ασία-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ενα αγνώστου ταυτότητος, τεράστιο πλάσμα ξεβράστηκε στη νοτιοανατολική Ασία προκαλώντας έκπληξη στους κατοίκους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Star, πολλοί ήταν εκείνοι που δήλωσαν ότι πρόκειται για «συγγενή» του Τέρατος του Λοχ Νες, ενώ άλλοι υποστήριξαν πως το θεόρατο πλάσμα κατέφθασε από το... Διάστημα!

Microsoft: Ένα εκατομμύριο Xbox One πωλήθηκαν μέσα σε 24 ώρες- -Η κονσόλα παιχνιδιών της Microsoft διαθέσιμη σε 13 χώρες

Σκληρός ο… ανταγωνισμός με το PS4 - Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony την περασμένη εβδομάδα μέσα σε 24 ώρες διατέθηκαν ένα εκατομμύριο κονσόλες
Η Microsoft ανακοίνωσε ότι πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα της νέας κονσόλας βίντεο-παιχνιδιών Xbox One την πρώτη ημέρα της παρουσίασης της στο ευρύ κοινό. Πρόκειται για ένα νέο ρεκόρ για τον γίγαντα της πληροφορικής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το νησί των Ιπποτών Ρόδος: Τραγωδία με δύο νεκρούς από την κακοκαιρία -(Φωτό+Βίντεο)

Πρόκειται για μια 40χρονη και μια 27χρονη που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά - Για μεγάλες καταστροφές μιλάει o δήμαρχος Ρόδου στο protothema.gr - Περισσότερα από 100 αυτοκίνητα παρασύρθηκαν στο παλαιό νεκροταφείο της Ιαλυσού - Συγκλονιστική η κατάθεση του τρίτου ατόμου που ήταν μαζί με τους δύο αγνοούμενους
Εικόνες καταστροφής καταγράφονται στη Ρόδο το ξημέρωμα του Σαββάτου