Ελληνίδα πρέσβης την περίοδο 2001-2005, πήρε μετάθεση στη Γενεύη μαζί με τη Φιλιππινέζα οικιακή βοηθό της

Μερικά δεκτή έγινε από το ΣτΕ η προσφυγή του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, για ακύρωση της απόφασης του πειθαρχικού συμβουλίου του Υπουργείου Εξωτερικών για απαλλαγή στη πρόξενου στη Γενεύη για σειρά παρατυπιών

Το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) έκανε μερικά δεκτή την προσφυγή του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, ο οποίος ζητούσε να ακυρωθεί

Σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχουν 550 πρόβατα. Μπορείτε να εντοπίσετε έστω και ένα;

Ο Liezel Kennedy είναι ένας βοσκός από τον Καναδά που συνέχεια χάνει τα πρόβατά του. Αυτό δεν συμβαίνει επειδή του ξεφεύγουν, αλλά επειδή γνωρίζουν πολύ καλά πως να μεταμφιέζονται.
Ο ίδιος ο βοσκός μοιράστηκε με το διαδίκτυο μερικές φωτογραφίες από το χωράφι στο οποίο έψαχνε, όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 550 πρόβατα, για να αποδείξει πόσο δυσκολεύεται ορισμένες φορές να τα εντοπίσει.

2015- Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών Χριστόφορος Μερούσης o νικητής – Ρεκόρ δρομέων και εθελοντών (vid) LIVE

 Σε εξέλιξη βρίσκεται ο 33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, όπου φέτος περισσότεροι από 16.000 δρομείς βρέθηκαν στη γραμμή εκκίνησης. Ο αγώνας διεξάγεται κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο νικητής του 2014, Χριστόφορος Μερούσης, ο οποίος μόλις πριν από δύο μήνες είχε τρέξει Μαραθώνιο στο Βερολίνο, επικράτησε και φέτος, κάνοντας τρεις τις διαδοχικές του νίκες του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο (κέρδισε το 2013 και το 2014).