Β.Μπάρμπα: «Ένα μεγάλο μπράβο στη Δ.Βανδή – Οι καλλιτέχνες έχουν και πολιτική άποψη με τις επιλογές τους»

 Η Βάνα Μπάρμπα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσω του οποίου αναφέρθηκε στον τρόπο που χείριστηκε η Δέσποινα Βανδή το θέμα με τη συναυλία στη Σμύρνη, τονίζοντας πόσο θετικό θεωρεί το γεγονός ότι οι καλλιτέχνες τολμούν πολλές φορές και περνούν σε πράξεις πολιτικής σημασίας.

Επίσης, η ηθοποιός έδωσε ευχές για καλό καλοκαίρι στους διαδικτυακούς της φίλους και αναφέρθηκε σε μια εκπομπή που έχει στα σκαριά.

Handelsblatt: «Οι μικρές ελληνικές επιχειρήσεις ή θα συγχωνευθούν ή θα κλείσουν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη»!

 Με τις «ευλογίες» των δανειστών, της Γερμανίας και της ΕΕ.

Ένα «πογκρόμ» κατά των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων ετοιμάζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, η οποία θεωρεί πως καμία άλλη οικονομία στην ΕΕ δεν είναι τόσο κατακερματισμένη όσο η ελληνική!

«Κόλαση» στο Νικολάεφ και στο Ιζμαήλ της Οδησσού: Οι Ρώσοι διέλυσαν κέντρο εκπαίδευσης Ουκρανών πιλότων και αποθήκες σιτηρών

 «Κόλαση» στο Νικολάεφ και στο Ιζμαήλ της Οδησσού καθώς ρωσικοί Iskander και Lancet κατέστρεψαν κέντρο εκπαίδευσης Ουκρανών πιλότων, αποθήκες όπλων και πυρομαχικών όπως και αποθήκες σιτηρών.

Ήταν μία πολύ δύσκολη νύχτα για την Ουκρανία.

Συγκεκριμένα στο Νικολάεφ χτυπήθηκε το αεροδρόμιο του Βόζνεσενκ, το οποίο χρησιμοποιείται σαν κέντρο εκπαίδευσης των Ουκρανών πιλότων, με τακτικούς βαλλιστικούς πυραύλους Ιskander.

BRICS+: «Καταργούμε τελείως το δυτικό SWIFT και δημιουργούμε το δικό μας διατραπεζικό σύστημα πληρωμών»

 Οι χώρες-μέλη των BRICS+ εξετάζουν την δυνατότητα να καταργήσουν εντελώς το διεθνές σύστημα πληρωμών SWIFT και να δημιουργήσουν το δικό τους ενιαίο διατραπεζικό σύστημα για να αποφεύγουν κυρώσεις και οικονομικές επιθέσεις από τις ΗΠΑ και τις υπόλοιπες δυτικές χώρες όπως επιβεβαίωσε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Αντρέι Ρουντένκο σε συνέντευξή του στο TASS.