Το ενωτικό μήνυμα του Κριστιάν Καρεμπέ (pic)

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας τα στοιχεία που θα οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στο να πετύχει. Ο Κριστιάν Καρεμπέ στάθηκε στη σκληρή δουλειά, στην δύναμη και στην ελπίδα για να τα καταφέρει ο Ολυμπιακός στους στόχους του φέτος.
Το μήνυμά του στα social media: «Δεν χρειάζεται να πούμε λόγια... Μόνο ελπίδα, σκληρή δουλειά κι η δύναμη θα μας οδηγήσουν. Όλοι μαζί».

Το πρώτο 5/5 και οι 40 νίκες επί του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία με το «διπλό» στο Καραϊσκάκη, καθώς για πρώτη φορά ξεκινάει με πέντε νίκες στα πέντε πρώτα ματς του πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και έκανε το 5/5 για να πιάσει κορυφή παρέα με τον Ατρόμητο στους 13 βαθμούς (σ.σ. ο Δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε με -2 βαθμούς το πρωτάθλημα.
Αυτή η νίκη του ΠΑΟΚ έσπασε και ορισμένα ρεκόρ καθώς για πρώτη φορά οι Θεσσαλονικείς ξεκινούν το πρωτάθλημα με 5/5 νίκες! Μάλιστα ο Δικέφαλος του Βορρά έφτασε τις 40 νίκες συνολικά επί του

Εγώ σας τα ´λεγα...

Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε τίποτα, ήταν κακός, αλλά ήξερε πως δεν χρειάζεται να κάνει κάτι σοβαρό για να φύγει με το τρίποντο από το χαρισμένο από το κράτος στάδιο Καραϊσκάκη.
Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.Ο σημερινός δεν ήταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στο μυαλό μου. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πίστευα και το κατέγραψα πως θα κριθεί στο κάρμα.
Γιατί αυτή είναι η ζωή. Αυτό που έκανε πέρυσι ο Ολυμπιακός ήταν ο ορισμός του unfair και βέβαια της σκατοψυχίας συγκεκριμένων

Σάββας: «Χάσαμε τρομακτικές ευκαιρίες, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έδωσε τα εύσημα στον ΠΑΟΚ και παρά την ήττα του Ολυμπιακού έδειξε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του που έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει.Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού στη Nova: Σήμερα έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Κατ' αρχάς συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, γιατί εμείς αν χάνουμε, χάνουμε. Υπήρξε μία ατμφόσφαιρα τρομακτική από τα αποδυτήρια μέσα και θέλω να ξεκινήσω μ' αυτό. Πήρα συγχαρητήρια απ' όλους.