Τι είναι το μινιμαλιστικό στιλ και πώς θα το αποκτήσεις

Ο μινιμαλισμός επιτάσσει λιτό και καθαρό στιλ, μόνο που όπως αποδεικνύεται είναι δυσκολότερο απ’ όσο μοιάζει.
Ο μινιμαλισμός δεν έχει να κάνει ούτε με την ευελιξία με τη διαχρονικότητα. Έχει να κάνει με τα χρώματα, με τα ουδέτερα χρώματα, καθώς επιτάσσει καφέ, μπεζ, μαύρο, γκρι λευκό και μπλε. Τόνοι που πάνε με όλα δηλαδή και ενσωματώνονται ιδανικά σε κάθε σύνολο.

Super League 1: Εύκολα ο ΠΑΟΚ τον ΟΦΗ, παρέμεινε στο -2

Με τρία γκολ μέσα σε 16 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και ένα στο τέλος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 του ΟΦΗ στην Τούμπα.
Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης μπορεί να περιγραφεί με μία πρόταση: Ήταν το χειρότερο πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο ΟΦΗ δε δυσκολεύτηκε σχεδόν καθόλου να κρατήσει το μηδέν πίσω και λίγο έλειψε να γράψει το... ένα μπροστά, στο 39', όταν ο Μάνος έβγαλε σε θέση για γκολ τον Σεμέδο αλλά αυτός αστόχησε. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ.

«Η Τασούλα ξέρω πως θα μου απαντούσε σε όσα περνάω τώρα» - Συγκινεί o Λάκης Λαζόπουλου για την απώλεια της συζύγου του

Για την αγαπημένη του σύζυγο Τασούλα Λαζοπούλου, που έφυγε πριν λίγους μήνες από τη ζωή, μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή ENJOY της εφημερίδας «Δημοκρατία».
Η απώλεια της Τασούλας αλλά και η απώλεια ως έννοια σε έχουν βάλει σε κάποιες άλλες σκέψεις; Γιατί ήσουν ένας άνθρωπος που όλο έτρεχε στην τηλεόραση, στο θέατρο…
Τον Βέγγο μού περιγράφεις. Έχεις δίκιο. Έκανα τη δουλειά του Βέγγου με το δικό μου όνομα. Ότι έκανα όμως το έκανα πάντα με χαρά, με δημιουργία,

Ι. Καζάζης: Η ελληνική γλώσσα σπάνιο φαινόμενο, ποσοτικά και ποιοτικά

«Η Ελληνική Γλώσσα αποτελεί ένα σπάνιο φαινόμενο -και ποσοτικά και ποιοτικά», τονίζει ο πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, καθηγητής Ιωάννης Καζάζης, στο μήνυμά του για τη σημερινή ημέρα μνήμης του εθνικού ποιητή Διονύσιου Σολωμού, που έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας και εορτάζεται με εκδηλώσεις στις ελληνικές κοινότητες της Διασποράς, σε αλλοδαπά πανεπιστημιακά ιδρύματα με έδρες ελληνικών σπουδών και σε σχολές και άλλους φορείς εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας.

Σε πλειστηριασμό ιδιοκτησία του Γιάννη Πουλόπουλου

Επιταχύνονται διαρκώς οι ρυθμοί με τους οποίους πραγματοποιούνται πλειστηριασμοί για χρέη. Ηδη στο σύστημα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας βρίσκονται αναρτημένοι πάνω από 5.000, οι οποίοι έχει προγραμματιστεί να διεξαχθούν μέσα στη χρονιά. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός αυξάνεται διαρκώς.

Μέσα στα κουφάρια εταιρειών, ξενοδοχείων, αλλά και ακίνητων και κινητών αξιών που βγαίνουν στο σφυρί ξεχωρίζουν κάποια λόγω των αναγνωρίσιμων ή διάσημων ιδιοκτητών τους, όπως, για παράδειγμα, ο Γιάννης Πουλό­πουλος, ο λαϊκός τροβαδούρος που αγαπήθηκε όσο λίγοι από το ελληνικό κοινό.

Βίσκο: Σήμα κινδύνου από τον κεντρικό τραπεζίτη για την οικονομία της Ιταλίας

Σημαντικά ρίσκα για την εύθραυστη οικονομία της Ιταλίας βλέπει ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας, Ιγνάσιο Βίσκο, εξαιτίας διεθνών προκλήσεων όπως η έξαρση του κορωνοϊού. Όπως λέει, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ, το ιταλικό ΑΕΠ θα παραμείνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και φέτος και το σενάριο αυτό υπόκειται σε σημαντικά καθοδικά ρίσκα.
Η προειδοποίηση δια στόματος Βίσκο έρχεται μετά την απροσδόκητη συρρίκνωση 0,3% του ιταλικού ΑΕΠ κατά το δ’ τρίμηνο του 2019, εγείροντας αμφιβολίες για το αν μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος

6 Οκτωβρίου του 1978.Ευτυχώς δεν έβρεξε: Το δηλητηριώδες αέριο που σκόρπισε τον τρόμο στον Πειραιά

Μια από τις πιο αλλόκοτες ημέρες στην ιστορία του Πειραιά ήταν η Παρασκευή 6 Οκτωβρίου του 1978. Στο λιμεναρχείο της πόλης και τα αστυνομικά τμήματα Καλλιπόλεως και Δραπετσώνας τα τηλέφωνα έσπασαν από τρομοκρατημένους ανθρώπους, που ανέφεραν συμπτώματα δηλητηρίασης μέσω της ατμόσφαιρας.
Κάποιοι μιλούσαν για ένα μαύρο θανατηφόρο σύννεφο, άλλοι για δηλητήριο που είχε διαχυθεί στον αέρα. «Πνιγόμαστε, καίγονται τα σωθικά μας», έλεγαν οι περίοικοι του Χατζηκυριάκειου,

Στον Guardian έφτασαν οι «σερίφηδες» της Μόριας - «Φέρονται να έχουν σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή»

«Καθώς αυξάνονται τα αντιπροσφυγικά αισθήματα, ομάδες εθελοντών ‘’φρουρών’’ στις οποίες φέρονται να έχουν παρεισφρήσει μέλη της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής έκαναν την εμφάνισή τους». Αυτό σημειώνει μεταξύ άλλων ο βρετανικός Guardian σε ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στα ελληνικά νησιά και κυρίως τη Λέσβο, όσον αφορά το προσφυγικό.
«Την Παρασκευή απτά άνθρωποι οπλισμένοι με ξύλινα κοντάρια συνελήφθηκαν στη Μόρια με την υποψία ότι ανήκουν σε συμμορία που συνδέεται με τη Χρυσή Αυγή», συνεχίζει το βρετανικό έντυπο. Ο Guardian σημειώνει ότι η ένταση στα νησιά έχει φτάσει πια σε ένα κρίσιμο επίπεδο, κάνοντας λόγο για «βαρέλι πυρίτιδας έτοιμο να εκραγεί».

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1: «Απέδρασε» με τον Χασάν στο 90'

Ο Ολυμπιακός πήγε στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική και παρότι έπαιξε με δέκα παίκτες από το 73' πήρε τη νίκη με 1-0 με κεφαλιά του Χασάν στις καθυστερήσεις.

Ο Ολυμπιακός πήγε στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική της Super League 1 με σκοπό να παραμείνει αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα και τα κατάφερε στις καθυστερήσεις. Οι Πειραιώτες έφτασαν συνολικά  τα 33 ματς χωρίς ήττα, αφού τελευταία φορά έχασαν στην Τούμπα στις 10 Φεβρουαρίου 2019 και συνεχίζουν την κούρσα του πρωταθλήματος.

Καταδίωξη στην Κόρινθο: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση της συμμορίας των κακοποιών

Τα περισσότερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είναι σεσημασμένα και έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για σοβαρά αδικήματα όπως ληστείες, κλοπές και υποθέσεις περί όπλων και αλλοδαπών

Εξαρθρώθηκε η συμμορία των επικίνδυνων κακοκοποιών που πυροβόλησαν χθες Αστυνομικούς στην αρχαία Κόρινθο.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, πρωινές ώρες χθες (8 Φεβρουαρίου) πραγματοποιώντας αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη μελών της οργάνωσης, προσέγγισαν όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες.

Κορονοϊός: Στην Αθήνα οι δύο Έλληνες από τη Γουχάν - Σε καραντίνα για 14 μέρες στο «Σωτηρία»

Οι δύο Έλληνες που βρίσκονταν στη Γουχάν, εκεί όπου εκδηλώθηκε ο φονικός κορονοϊός, κατέφτασαν με στρατιωτικό αεροπλάνο στην Αθήνα μέσω της Ρώμης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Υγείας, οι δύο Έλληνες επιβιβάστηκαν μαζί με Βρετανούς και άλλους πολίτες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε ειδικά ναυλωμένο αεροπλάνο, από την πόλη Ουχάν της επαρχίας Χουμπέι.

Ερντογάν για «συμφωνία του αιώνα»: Όνειρο του Ισραήλ που δεν θα γίνει πραγματικότητα

Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει ποτέ να διαταραχθεί η ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή από την αμερικανική «συμφωνία του αιώνα», δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας την Κυριακή.

Στο μήνυμά του ο Ερντογάν υπογράμμισε το νόημα και τη σημασία του συνεδρίου με αντικείμενο την Ιερουσαλήμ σε αυτή την κρίσιμη περίοδο και πρόσθεσε ότι «η λεγόμενη «συμφωνία του Αιώνα» υποδηλώνει ότι η Ιερουσαλήμ είναι η πρωτεύουσα του Ισραήλ δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα όνειρο που απειλεί την ειρήνη στην περιοχή.

Γεωργιάδης από Πτολεμαΐδα: Το σχέδιο της επένδυσης για το Ελληνικό θα ωχριά σε αυτό που σχεδιάζουμε στη Δυτική Μακεδονία

Τα πλεονεκτήματα της απόφασης της εμπροσθοβαρούς απολιγνιτοποίησης της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης, ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης 'Αδωνις Γεωργιάδης κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο για την Δίκαιη μετάβαση που πραγματοποιείται στην Πτολεμαΐδα.

«Η Δυτική Μακεδονία - τόνισε ο υπουργός -με την απόφαση που λάβαμε θα γίνει ένα ευρωπαϊκό πρότζεκτ που μας δίνει πλεονέκτημα της μεγαλύτερης διαπραγματευτικής ισχύος στα ευρωπαϊκά συμβούλια, της διεκδίκησης επιπλέον χρημάτων, περισσότερες εξαιρέσεις,

Χατζηδάκης: Αυτοί είναι οι λόγοι για την απολιγνιτοποίηση της ΔΕΗ

Τους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση να λάβει την απόφαση για την απολιγνιτοποίηση της ΔΕΗ έως το 2023 παρουσίασε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ που πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαΐδα.

«Εκτός από την περιβαλλοντική ευαισθησία της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού την οποία δεν κρύβουμε, υπάρχει το θέμα των διεθνών τιμών του διοξειδίου του άνθρακα κάτι που ΔΕΗ δεν αντιμετώπιζε ως πρόβλημα πριν από μια δεκαετία»,