ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Τεράστιο χειροκρότημα σε Τόνια και Μυρτώ όταν μπήκαν στο γήπεδο

Και στο ματς του δεύτερου γύρου οι δύο σύλλογοι προχώρησαν στη σπουδαία αυτή κίνηση.
Περίπου πέντε λεπτά πριν την έναρξη του ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, από τα μεγάφωνα του σταδίου ακούστηκε ότι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ φιλοξενεί την Τόνια, τη γνωστή φίλαθλο των Πειραιωτών με κινητικά προβλήματα.
Στο άκουσμα της ανακοίνωσης, οι περίπου 25.000 θεατές χειροκρότησαν, με την κίνηση να γίνεται αυθόρμητα και να αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός ενώνει.

Ελένη Μενεγάκη: Είχε αποκαλύψει την αλλαγή που ετοιμάζει στη ζωή της (Video)

Μετά από 15 χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν θα πει αντίο στον Alpha.
Η Ελένη Μενεγάκη θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και έχει σχεδιάσει ένα ταξίδι στην Αμερική με τον Μάκη Παντζόπουλο τον Οκτώβρη.
Όμως η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφερθεί στην μεγάλη αλλαγή που θα κάνει στην ζωή της ανήμερα των γενεθλίων της, αλλά ουδείς το πήρε χαμπάρι.
Βίντεο από την ημέρα των γενεθλίων της και όλα όσα είπε πρόβαλε η εκπομπή «Έλα χαμογέλα»!

Τέλος ο Μαλέλης από το Mega;

Φήμες θέλουν τον Σταμάτη Μαλέλη που στήνει το νέο MEGA και βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν την πρεμιέρα του στις αρχές Φεβρουαρίου να εκμυστηρεύεται σε φιλικό του περιβάλλον πως προτίθεται να αποχωρήσει απο την ALTER EGO του Βαγγέλη Μαρινάκη αμέσως μετά την επαναλειτουργία του καναλιού. Για την ακρίβεια φέρεται να είπε, με το που βγαίνει το καναλι στον αέρα φεύγω.
Δεν ειναι γνωστό αν αυτό ειναι αποτέλεσμα κούρασης ή οτι ολοκληρώνεται ο ρόλος του απο τη στιγμή που θα εκπέμψει ξανα το MEGA ή κάτι άλλο… Πάντως πρόσφατα δημοσιεύματα τον θέλουν

Β. Κικίλιας: Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κορονοϊό

Όλα τα απαραίτητα μέτρα έχουν ληφθεί και στη χώρα μας για να αντιμετωπιστεί ο κοροναϊός, που εμφανίστηκε στην Κίνα και εξαιτίας του, δεκάδες άνθρωποι έχουν χάσει έως τώρα τη ζωή τους, επανέλαβε σήμερα ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.
«Αν χρειαστεί, είναι έτοιμος ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας και με θερμικές κάμερες στα αεροδρόμιά μας και με θερμομέτρηση με φορητά θερμόμετρα "πιστόλια". Υπάρχει το αεροϋγειονομείο, υπάρχει ο σταθμός του ΕΚΑΒ στο αεροδρόμιο, υπάρχουν νοσοκομεία αναφοράς,

Ν. Παναγιωτόπουλος: Εξετάζουμε ακόμη και το σενάριο στρατιωτικής εμπλοκής με την Τουρκία

Αντικρούοντας την δήλωση του Τούρκου ομολόγου του που έθεσε θέμα αποστρατικοποίησης Ελληνικών νησιών, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος από την Κοζάνη -όπου μίλησε σε εκδήλωση κοπής πίτας της Νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ- δήλωσε «ότι απειλείται δεν αποστρατικοποιείται, η Ελλάδα δεν προκαλεί, δεν θίγει κυριαρχικά δικαιώματα άλλων, αλλά δεν της αρέσει να προκαλείται και να προσβάλλονται τα δικά της δίκαια». Ο κ. Παναγιωτόπουλος συμπλήρωσε λέγοντας ότι «εάν χρειαστεί θα απαντήσουμε, εάν κρίνουμε ότι έχουν ξεπεραστεί οι κόκκινες γραμμές πράγμα που σημαίνει ότι εξετάζουμε όλα τα σενάρια ακόμη και αυτό της στρατιωτικής εμπλοκής».

Πάνος Καμμένος: Νέο επαγγελματικό κεφάλαιο στις... πωλήσεις αυτοκινήτων

Με αέρα φρεσκάδας τόσο εμφανισιακά όσο και... επαγγελματικά ο Πάνος Καμμένος φαίνεται να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.
Όπως αναφέρει το «Έθνος», ο πρώην υπουργός Άμυνας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ την προσεχή Δευτέρα (27/1) εγκαινιάζει στην Καλλιθέα, επί της λεωφόρου Συγγρού, μια νέα εταιρεία πώλησης αυτοκινήτων.
Η επιλογή του Πάνου Καμμένου δεν ξαφνιάζει καθώς ο πατέρας του Ηλίας Καμμένος ήταν ένας από τους σημαντικούς εμπόρους αυτοκινήτων κατά τις δεκαετίες 60' και 70'.

Νίκος Φίλης: Να γιατί η ΝΔ συκοφαντούσε συστηματικά τα ελληνικά ΑΕΙ

Για εκ προμελέτης έγκλημα συκοφαντίας κατά των ελληνικών ΑΕΙ από τη ΝΔ κάνει λόγο ο τομεάρχη Παιδείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Α' Άθηνας, Νίκος Φίλης, σε άρθρο του στην εφημερίδα Documento.
Ο πρώην υπουργός συνδέει την «εκστρατεία δυσφήμισης των δημόσιων πανεπιστημίων» με το άρθρο 50 και δηλώνει πως όταν γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση θα το καταργήσει.
Ολόκληρο το άρθρο:
«Στόχος μας η νέα βουλή να γίνει η καλύτερη της Μεταπολίτευσης, παράγοντας ορθό λόγο, νομιμότητα και πολιτισμό», έγραφε στο twitter στις 19 Ιουλίου

Ποδηλασία: Κυπελλούχος κόσμου ο Χρήστος Βολικάκης

Tην πρωτιά στη γενική κατάταξη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε ο Χρήστος Βολικάκης. 
Ο Έλληνας ποδηλάτης κατέκτησε την 6η θέση, στον αγώνα που έγινε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μίλτον του Καναδά, και πήρε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη.

Το πείραμα του «Perfect 10»: To αγέλαστo, βιονικό κορίτσι που υπέφερε για να συναντήσει την τελειότητα

Οι διοργανωτές, η ΔΟΕ και η εταιρεία Longines, που είχε αναλάβει τους φωτεινούς πίνακες επιδόσεων των αθλητών, είχαν εκτεθεί.
Η τελειότητα δεν είχε υπάρξει ποτέ στο άθλημα και δεν είχε προβλεφθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ. Ένα 15χρονο κορίτσι, 149 εκατοστών και 39 κιλών, είχε νικήσει την ανθρώπινη ατελή φύση. Το ταμπλό της βαθμολογίας των αθλητών ήταν προγραμματισμένο να δείχνει μόνο ένα ψηφίο και δύο δεκαδικά, το 9,99 ήταν το «δικό» του τέλειο. Το πρόγραμμα στους

Είχε χτυπήσει ζευγάρι ο αστυνομικός που χαστούκισε τον 11χρονο στο Μενίδι

Παρελθόν» είχε ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που καταγράφηκε να χτυπά 11χρονο στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο εν λόγω αστυνομικός -επικεφαλής της ΔΙΑΣ- είχε κατηγορηθεί για ξυλοδαρμό ζευγαριού, το 2016, και μάλιστα είχε αθωωθεί. 

Τουρκία: Έφτασαν τους 38 οι νεκροί από το σεισμό - «Η επιχείρηση οδεύει προς το τέλος»

Μια γυναίκα και το μικρό παιδί της ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα χαλάσματα κτιρίου που κατέρρευσε, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,8 βαθμών που έπληξε την επαρχία Ελαζίγ της ανατολικής Τουρκίας. Οι νεκροί από την καταστροφή ανέρχονται στους 38, σύμφωνα με την τουρκική υπηρεσία διαχείρισης καταστροφών και εκτάκτων καταστάσεων AFAD.

Χονγκ Κονγκ: Ο θάνατός σου, η ζωή μου - Πέταξαν μολότοφ σε κτίριο που θα στέγαζε ασθενείς με κορονοϊό! (Video)

Διαδηλωτές πέταξαν βόμβες μολότοφ την Κυριακή το βράδυ τοπική ώρα εναντίον ενός κτιρίου στο Χονγκ Κονγκ, που είχε επιλεγεί από τις αρχές να χρησιμοποιηθεί ως ζώνη καραντίνας για πιθανά κρούσματα του νέου κορονοϊού, έγινε γνωστό από την αστυνομία.
«Αυτές οι καταστροφικές ενέργειες αντιπροσωπεύουν σημαντική απειλή για την ασφάλεια των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί» σημείωσε η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ σε ένα δελτίο τύπου.

Μέγας υποκριτής ο Άδωνης: «Πρώτο μου μέλημα ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του»

Όλοι θυμούνται την κυνική δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη πριν από δύο εβδομάδες, όπου είχε πει στις 30 Απριλίου σταματά η προστασία της πρώτης κατοικίας λέγοντας πως“τα λέω από τώρα για να μη χαλάσουμε τις καρδιές”!