Φράι: Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα, αλλά θα μπούμε για να κερδίσουμε

Ο Αλεξάνταρ Φράι δεν έκρυψε τον προβληματισμό για την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο της Βασιλείας λίγες ώρες πριν από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.
Ο υπηρεσιακός προπονητής της Βασιλείας παραδέχθηκε ότι δεν είναι καθόλου εύκολη η κατάσταση στην ομάδα, «ελπίζω αυτό να μη γίνει συνήθεια», είπε αναφορικά με την έντονη κριτική που υπάρχει στο στρατόπεδο της ομάδας. «Είναι σε καλύτερη κατάσταση από πριν, το δείχνουν καθημερινά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί να έχουν γίνει κάποια λάθη στο παρελθόν, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά», πρόσθεσε ο πρώην άσος της ομάδας και μέχρι πριν λίγες μέρες προπονητής της Κ18 του ελβετικού συλλόγου.

Το μήνυμα αλληλεγγύης της Γαλατασαράι και τα πανό της οργής στις κερκίδες

Η Ελλάδα θρηνεί για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική και τα μέλη της αποστολής της Γαλατά έστειλαν το δικό τους «μήνυμα» συμπαράστασης, λίγο πριν το φιλικό με την ΑΕΚ.
Εισήλθαν στο ΟΑΚΑ με μπλούζες που έγραφαν «Γείτονες είμαστε κοντά σας, καλή δύναμη», γραμμένο και στις δύο γλώσσες, τη δική μας και την τουρκική.

Τοποθετήθηκε ο ανδριάντας του Γεράσιμου Αρσένη στο Αργοστόλι Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο ανδριάντας του αείμνηστου πολιτικού Γεράσιμου Αρσένη τοποθετήθηκε σήμερα το πρωί στον προαύλιο χώρο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς στο Αργοστόλι με τα αποκαλυπτήρια να γίνονται την ερχόμενη Παρασκευή από τον Προέδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.