Εντυπωσιακό εύρημα Αστρολογικός χάρτης 2.200 ετών εντοπίστηκε σε σπήλαιο της Κροατίας

Tον αρχαιότερο αστρολογικό χάρτη που έχει διασωθεί ώς σήμερα φαίνεται ότι ανακάλυψε μία ερευνητική ομάδα που πραγματοποίησε ανασκαφές σε μία σπηλιά της Κροατίας. Πρόκειται για 30..

Με ρεκόρ εικοσαετίας η Αντέλ έφτασε Τιτανικό και Γουίτνεϊ Χιούστον

Το άλμπουμ της «21» κατάφερε να παραμείνει για 16 συνεχείς εβδομάδες στην κορυφή του τσαρτ του Billboard
Με ρεκόρ εικοσαετίας η Αντέλ έφτασε Τιτανικό και Γουίτνεϊ Χιούστον
Το άλμπουμ της «21»..

Τζένιφερ Ανιστον έγκυος στο πρώτο της παιδί

Εγκυος η Ανιστον Ολο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Τζένιφερ Ανιστον έγκυο στο πρώτο της παιδί, από τον σύντροφό της Τζάστιν Θερού..

Σαρώνει στην Ιρλανδία… Georgia Salpa: Η Ελληνίδα Kim Kardashian!

Η πανέμορφη Georgia Salpa είναι μοντέλο ελληνοϊρλανδικής καταγωγής και ζει στην Ιρλανδία. Γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά μετά τον χωρισμό των γονιών της μετακόμισε στην Ιρλανδία..

Η Ντενίζ έχει ωραία μαλλιά

Η Ντένίζ Ρίτσαρτνς λανσάρει τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα στο εξωτερικό με... σήμα κατατεθέν τα μαλλιά της όμορφης ηθοποιού τα οποία αποτελούν πράγματι ένα από τα πιο..

Η τηλεπαρουσιάστρια Ιλάρι Μπλάσι

Η Ιλαρυ Μπλάσι γεννημένη στη Ρώμη ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελλινγκ στην ηλικία των 3 ετών συμμετέχοντας σε διαφήμιση..

Εκπληξη από τους Ριάνα - Κόλντπλεϊ

Ενα ντουέτο της Ριάνα με τους «Κόλντπλεϊ» θα είναι από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που επιφυλάσσει η φετινή τελετή απονομής των Βραβείων Γκράμι η οποία θα..

Καϊμακτσαλάν Το λευκό βουνό


Tο όρος Βόρας ή Καϊμακτσαλάν βρίσκεται στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας χωρίζοντας με τον επιβλητικό όγκο του τη Μακεδονία από τη FYROM. Με υψόμετρο που φτάνει τα 2.524..

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει... H Candice Swanepoel σε διάθεση ερωτική!

Η Candice Swanepoel έβαλε τα ροζ, ρομαντικά και σέξι εσώρουχά της και φωτογραφήθηκε ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου!..

Διαδραστικά πίσω παράθυρα από την GM!

Όσο η τεχνολογία προοδεύει, τόσο η πραγματικότητα αρχίζει να θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας… Η General Motors συνεργάστηκε..

Σιώπησε ακόμα μια μεγάλη ντίβα “Έφυγε” η Etta James, η βελούδινη φωνή της τζάζ

Η Etta James δεν είναι το ίδιο γνωστή όσο η Aretha Franklin, ή η Billie Holiday και η Nina Simone..

Η απόφαση του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί στις 21 Φεβρουαρίου Δίκη ακτιβιστών της Greenpeace στη Γαλλία

Ξεκίνησε σε γαλλικό πλημμελειοδικείο η δίκη των εννέα ακτιβιστών της οργάνωσης Greenpeace, οι οποίοι εισέβαλαν στον πυρηνικό σταθμό Νοζάν σιρ Σεν στη βορειοανατολική Γαλλία..

Η σέξι χειμωνιάτικη φωτογράφηση της Candice Swanepoel

Για το χειμωνιάτικο τεύχος του περιοδικού «V Magazine» πόζαρε στον φακό του Sebastian Faena η Candice Swanepoel αλλά ακόμα και μέσα στα ρούχα παραμένει πολύ σέξι..

Candice Swanepoel: Ο ξανθός άγγελος «ξαναχτυπά»

Είναι μόλις 23 ετών κι έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο. Ο λόγος για τον «άγγελο» της Victoria’s Secret, Candice Swanepoel, που έχει ήδη στο βιογραφικό της φωτογραφήσεις στα καλύτερα περιοδικά, επιδείξεις μόδας και ένα κασέ που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει..

Στο club του Μύλου Λάκης Παπαδόπουλος και Γιάννης Γιοκαρίνης "live"

Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης δύο από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του Ελληνόφωνου Έντεχνου και Rock τραγουδιού ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στο club του Μύλου, ερμηνεύοντας πολλές από τις γνωστές και μεγάλες τους επιτυχίες όπως: «Ο Κουρσάρος», «Γυριστρούλα», «Μενεξεδιά», «Νοσταλγός Του Rock’N’Roll», «Ευλαμπία», «Τσικαμπούμ» και τόσα άλλα...
 
Ο Λάκης Παπαδόπουλος (“ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ”) είναι ο τραγουδοποιός με το αστείρευτο ταλέντο που με τις συνθέσεις και τους στίχους του που έχει δώσει ‘’τροφή’’ σε πολλά ελληνικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Πανεπιστημιακή εργασία.. Κατερίνα Καραγιάννη .Ευαγγελία Αντωνίου "Πώς η Γερμανία επωφελήθηκε από την ελληνική κρίση"

Σαν από μηχανής Θεός για την ενίσχυση των γερμανικών εξαγωγών και την τόνωση της ανάπτυξης στη Γερμανία, λειτούργησε η οικονομική κρίση..

Αυτό είναι το υβριδικό Toyota Yaris

Το νέο Yaris κάνει ήδη τα πρώτα του πετυχημένα βήματα στην Ελληνική αγορά, τη στιγμή που η Toyota..

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ Την προφυλάκιση του Β.Παπαγεωργόπουλου ζητά ο εισαγγελέας

Τη σύλληψη και προφυλάκιση του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης, για την εμπλοκή του στην υπόθεση της «μαύρης τρύπας» των 51,4 εκατ. ευρώ στα ταμεία του..

Μεγάλο ενδιαφέρον για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της Ελλάδας

Για σημαντικό ενδιαφέρον από επενδυτές για συμμετοχή στους διαγωνισμούς για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στο Ιόνιο, τη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης και τα τρία "οικόπεδα" της Δυτικής Ελλάδας που έχουν προκηρυχθεί..

Το αδίκημα της υπεξαίρεσης σε βάρος της Proton Bank ερευνά ο εισαγγελέας

Νέα κατηγορία που αφορά στο αδίκημα της υπεξαίρεσης ερευνά πλέον ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γ. Δραγάτσης, σχετικά με την υπόθεση των δανειοδοτήσεων του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη την περίοδο που ήταν μέτοχος και μέλος του ΔΣ της Proton Bank..

Στέλεχος ΣΔΟΕ, υψηλόβαθμοι τραπεζικοί, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης σε εγκληματική οργάνωση

Συνολικά 53 άτομα συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα σε διάφορες περιοχές της Β. Ελλάδας, κατηγορούμενα για συμμετοχή σε τέσσερις συμμορίες εκβίασης, τοκογλυφίας, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες..

Το ΝΑΤΟ δεν σχεδιάζει στρατιωτική επέμβαση στη Συρία

Το ΝΑΤΟ δεν σχεδιάζει ούτε εξετάζει το ενδεχόμενο να επέμβει στη Συρία, όπως το έκανε το 2011 στη Λιβύη, αντίθετα με όσα είχε δηλώσει πρόσφατα ένας ρώσος..