Αποσύρθηκε, μια ημέρα μετά το λανσάρισμα, η νέα έκδοση του Firefox

To Ιδρυμα Mozilla προχώρησε στην ασυνήθιστη κίνηση να σταματήσει τη διάθεση του Firefox 16, μόλις μια μέρα μετά την παρουσίασή του, λόγω κενού ασφάλειας που φαίνεται ότι εντοπίστηκε την τελευταία στιγμή. .

Κορυφαίος δήμαρχος του μήνα παγκοσμίως ο Γιάννης Μπουτάρης!

Mayor of the Month for October 2012
Yiannis Boutaris
Mayor of Thessaloniki, Greece
By Brian Baker, Senior Correspondent

Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι ο δήμαρχος του μήνα, για τον Οκτώβριο του 2012, σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με το citymayors.com.

ΤΡΟΪΚΑ:ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..Αυτά είναι τα ελληνικά νησιά που ζητούν να εκκενωθούν από τους κατοίκους τους

Σάλο προκάλεσε το αίτημα της Τρόικας να εκκενωθούν τα ελληνικά νησιά που έχουν έως 150 κατοίκους με το επιχείρημα ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.

Ο σύγχρονος ξεριζωμός που θέλει να επιβάλλει η Τρόικα θα αφήσει έρημες ολόκληρες νησιωτικές περιοχές στις οποίες περιλαμβάνονται τα εξής νησιά:..

Taylor Swift: Η πριγκίπισσα της country

Στο εξώφυλλο του περιοδικού «Rolling Stone» ποζάρει η τραγουδίστρια Taylor Swift, την οποία πριν από λίγο καιρό το μουσικό περιοδικό «Billboard» την ανακήρυξε ως γυναίκα της χρονιάς..

Goran Bregovic: Αν δεν είναι μαχητές οι Έλληνες, τότε ποιοί είναι;

«Οι Έλληνες έχουν μεγάλη παράδοση αντίστασης, επομένως, δεν μπορείς να τα βάλεις με τους Έλληνες», ανέφερε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «EΓΩ weekly», ο κορυφαίος μουσικός Goran Bregovic.

Η Μελίνα Ασλανίδου στο Νoiz Club

Στο Νoiz Club θα βρεθεί για μία μοναδική εμφάνιση, η Μελίνα Ασλανίδου την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.
Με νέο ανανεωμένο πρόγραμμα η Μελίνα Ασλανίδου απογειώνει αυτό που ξεκίνησε πέρυσι: ένα εκρηκτικό live!.

Τα σέξι «ακροβατικά» της Pink vid

Πιο σέξι και ανανεωμένη από ποτέ εμφανίζεται η Pink στο νέο της βιντεοκλίπ «Try».

Κάνοντας ακροβατικά στην έρημο, η διάσημη τραγουδίστρια μας δείχνει το απίστευτα γυμνασμένο κορμί της, ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της..

Το νέο τραγούδι του Αντώνη Βαρδή για την Ευδοκία Κάδη

Έχοντας κάνει μία σπουδαία εκκίνηση την περσινή χρονιά- με τον Αντώνη Βαρδή να της εμπιστεύεται τραγούδια του και τον Αντώνη Ρέμο να συνεργάζεται μαζί της στις live εμφανίσεις του- η Ευδοκία Καδή απέδειξε ότι είναι μία χαρισματική ερμηνεύτρια της νέας γενιάς!..

Χώρισαν τις Pussy Riot

Η τριάδα των πανκ επαναστατριών της Ρωσίας θα χωριστεί ύστερα από τον αγώνα του δικηγόρου ενός μέλους τους."Δεν το αποφάσισα εγώ. Έπαθαν ό,τι τους άξιζε" είπε σ' ένα καινούριο ντοκιμαντέρ ο Βλαδιμίρ Πούτιν (Vladimir Putin) για τις Ρωσίδες που του 'χουν χαλάσει τον ύπνο τους τελευταίους μήνες..

H αδερφή της Μπιγιονσέ κλέβει την παράσταση!

“I'm not the one that you should be making your enemy/Tell me the truth, boy, am I losing you for good?”… Όταν έχεις μία τόσο διάσημη συγγενή στον ίδιο χώρο που κινείσαι κι εσύ, δύσκολα θα ξεφύγεις από της σκιά της και είναι αναπόφευκτο να σε συνδέουν συνέχεια μαζί της

Shaya ,Ελευθερία Ελευθερίου, Κρυσταλλία, Μαρία Μακρή στο ίδιο βίντεο!

Το συγκεκριμένο βίντεο κλιπ είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις των
αντρών που έχουν στη λίστα τους με τα καλύτερα σύγχρονα, σέξι σύμβολα και τις τέσσερις αυτές γυναίκες οπότε η φαμίλια του Nivo θα χάσει το μέτρημα των κλικ..

Ομπάμα:"Η Μπιγιονσέ είναι το καλύτερο πρότυπο για τις κόρες μου"

Το χρυσό ζεύγος της χιπ χοπ αυτοκρατορίας, είναι οι αγαπημένοι του Προέδρου της Αμερικής ο οποίος τους τίμησε και με το παραπάνω στις πρόσφατες δηλώσεις του..

Η Μπιγιονσέ απέρριψε τον Κλιντ Ίστγουντ!

Η 31χρονη τραγουδίστρια χάλασε τα σκέδια του μεγάλου σκηνοθέτη...

Ματούλα Ζαμάνη: Κάνω αυτό που γουστάρω. Είμαι βλάχα και ζόρικη!

Είναι η πιο διαστημική και χύμα γυναικεία φιγούρα που κυκλοφορεί, μιλάει με την ίδια άνεση για αστρικές αγάπες και για σκυλάδικες καψούρες χωρίς να φαίνεται περίεργο σε              κανέναν εκτός αν έχεις το κόμπλεξ των τύπων της γωνίας και στην ταινία για τη ζωή της η   αγάπη θα έκανε ντου από παντού.

Συναυλίες Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη

Τέσσερα ενδιαφέροντα μουσικά δρώμενα φιλοξενεί το μήνα Οκτώβριο το Αμφιθέατρο Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη.

Συγκεκριμένα:

Little Italy: O dolce Napoli - Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012..

Η τριπλή... φαντασίωση της Μπρίτνεϊ

Έχει υπάρξει πολλές φορές πρωταγωνίστρια σε αντρικές φαντασιώσεις φορώντας κατακόκκινες λάτεξ φόρμες και 90's σχολικές στολές, ημίγυμνη με φίδια γύρω από το σώματα της , να δίνει φιλιά με τη Μαντόνα (Madonna), να είναι ντυμένη σέξι αεροσυνοδός..

O Κορεάτης που τρέλανε τον πλανήτη και... τo Guiness

426,823,166 views στο you utube και ο αριθμός αλλάζει όσο περνάνε τα δευτερόλεπτα

-Ρεκόρ Guiness ως "To πιο αγαπημένο βίντεο στο Youtube"..

Μόδα: Σαν δεύτερο δέρμα Σέξι και δυναμικά τα δερμάτινα σύνολα επιστρέφουν


Μόδα: Σαν δεύτερο δέρμα

Τα κορίτσια στο πολυσυζητημένο σαλόνι των νέων μοντέλων της Ferrari και της Lamborghini το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες στο Παρίσι, φορούσαν αποκλειστικά και μόνο στενά, μαύρα δερμάτινα φορέματα. Παρουσίες εντυπωσιακές και σέξι «έκλεψαν την παράσταση» κι από αυτές ακόμα τις αστραφτερές βασίλισσες των δρόμων που καταπίνουν τα χιλιόμετρα με ιλιγγιώδη ταχύτητα...