Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World--ΣΥΡΙΖΑ: Αναξιόπιστος και επικίνδυνος ο πρωθυπουργός- -«ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ»

«"Όταν αντιμετωπίζετε τις κοινωνικές αντιδράσεις με εφαρμογή χουντικών μεθόδων, πυροδοτείτε την κοινωνική έκρηξη". Τάδε έφη ο κ. Σαμαράς σε παλαιότερη ομιλία του στη Βουλή» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τη στάση του πρωθυπουργού ως προς την προληπτική επιστράτευση των καθηγητών.

Εννέα τραυματίες σε νέα επεισόδια στη Χαλκιδική.

Συνολικά εννέα άτομα, οκτώ αστυνομικοί και μία διαδηλώτρια, τραυματίστηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη Χαλκιδική. Τέσσερις αστυνομικοί που τραυματίστηκαν από σκάγια κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη θέση Καρατζά μεταφέρθηκαν το απόγευμα στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Επιστροφή Καρατζαφέρη στη ΝΔ;

Με την επιστροφή του Αντώνη Σαμαρά από την Κίνα, στα τέλη της εβδομάδας, θα ξεκινήσουν ουσιαστικά και οι διεργασίες στο εσωτερικό της Κεντροδεξιάς, προκειμένου – όπως τονίζουν έμπειρα κομματικά στελέχη – το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου, να εκπέμπει όχι μόνο το μήνυμα της ανανέωσης αλλά και να σηματοδοτεί την αμφίπλευρη ιδεολογική και πολιτική διεύρυνση της συντηρητικής παράταξης της χώρας.

Ψάχνει «θεραπεία» για την εσωστρέφεια.

Στην αποδόμηση της επίπλαστης αισιοδοξίας για την πορεία της οικονομίας που επιχειρεί να φιλοτεχνήσει η κυβέρνηση κόντρα στην πραγματικότητα στοχεύει το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια προσπάθεια να κλιμακώσει τους αντιπολιτευτικούς του τόνους.

«Κόμμα για όλους τους καιρούς» το ΚΚΕ

Την αναμενόμενη διατήρηση της κομματικής πεπατημένης πιστοποιούν τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος με νέα συνέντευξή του στον Τύπο αναδεικνύει τις βασικές προτεραιότητες του κόμματος, το οποίο, σε κάθε περίπτωση, όπως λέγεται οφείλει να γίνει «κόμμα παντός καιρού», δηλαδή να αποδειχθεί ικανό «να ανταποκρίνεται σε όλες τις συνθήκες της ταξικής πάλης».

Ανακωχή και υπομονή στο ΠΑΣΟΚ!

Με τα όπλα παρά πόδα βρίσκονται στο ΠΑΣΟΚ όσον αφορά τα άδεια ταμεία, που σημαίνει ανακωχή... μέχρι να παραδοθεί στην Ιπποκράτους η έκθεση των έξι ελεγκτικών εταιρειών που ελέγχουν τα οικονομικά του κόμματος, η οποία αναμένεται στο τέλος του μήνα, και μετά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αρχίσουν και πάλι να ηχούν στα όργανα του κόμματος… τα τύμπανα του πολέμου.

Στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ συζητούν εν όψει Συνδιάσκεψης.

Με ορίζοντα τη 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη κινείται η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καθώς το κείμενο των Θέσεων της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής του σχήματος συζητείται ήδη στις κλαδικές και τοπικές επιτροπές. Πέρα από οργανωτικά ζητήματα και ζητήματα τακτικής στο κίνημα, στο εσωτερικό του σχήματος, κρίσιμης σημασίας αναδεικνύεται η συζήτηση για τη μετωπική συνεργασία με τις άλλες δυνάμεις της Αριστεράς.

Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων- -Εισπράττουν παρανόμως μεγάλες συντάξεις

Από την έρευνα των "αδιάφθορων" της ΕΛΑΣ στους φακέλους χορήγησης μεγάλων συντάξεων, άνω των 4.000 μηνιαίως, προκύπτουν άκρως ενδιαφέροντα ευρήματα.

Εμμένει για απεργία η ΟΛΜΕ - -Τι αναφέρει το ΦΕΚ για την επιστράτευση .

Συνεδριάζουν από κοινού το απόγευμα τα διοικητικά συμβούλια των Ενώσεων Εκπαιδευτικών Αττικής προκειμένου να συγκροτηθεί απεργιακή επιτροπή, καθώς οι συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί εμμένουν στην αρχική τους θέση για απεργία εν μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Παρασκευή 31 Μαΐου, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών,Μουσική για τις ταινίες του Αγγελόπουλου.

Η σπουδαία συνθέτρια Ελένη Καραΐνδρου παρουσιάζει μια επιλογή από τις περίφημες ταξιδιάρικες μελωδίες που έγραψε για τις οκτώ τελευταίες ταινίες του πρόωρα χαμένου συνοδοιπόρου της στην τέχνη, διάσημου Έλληνα «ποιητή των εικόνων».

Στην 9η θέση η ελληνική συμμετοχή στον Β' ημιτελικό της Eurovision-Στο Μάλμε της Σουηδίας, την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Στην ένατη θέση θα εμφανιστεί η ελληνική συμμετοχή με το «Alcohol is Free» που ερμηνεύουν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, τη βραδιά του Β' ημιτελικού του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας, την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Στη Μαλακάσα για το Rockwave η Λάνα Ντελ Ρέι;--Σε «αναμμένα κάρβουνα» οι θαυμαστές της...

Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της σύγχρονης ποπ, η Λάνα Ντελ Ρέι, ακούγεται έντονα ότι θα εμφανιστεί στο Terravibe της Μαλακάσας, τη δεύτερη μέρα του Rockwave Festival, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου.

Ασπίδα κατά της βίας υψώνουν γνωστοί καλλιτέχνες που δίνουν συναυλία το επόμενο Σάββατο (18/5) στη Θεσσαλονίκη.

Η συναυλία θα δοθεί στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ και τις φωνές τους θα ενώσουν αφιλοκερδώς οι: Δημ. Ζερβουδάκης, Χρ. Θηβαίος, Φ. Πλιάτσικας, Δ. Τσακνής, Γ. Χαρούλης, ενώ την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Γ. Σερβετάς.

Ξεσήκωσαν το Terra Vibe Park οι Depeche Mode στη συναυλία τους. (Φωτό+Βίντεο)

Κατάμεστο ήταν το TerraVibe Park στη Μαλακάσα, αφού οι Ελληνες θαυμαστές των Depeche Mode έσπευσαν να υποδεχθούν το αγαπημένο τους electropop συγκρότημα. Η συναυλία της Παρασκευής ξεκίνησε με ταλαιπωρία και συνωστισμό,..

Turkish Airlines : Με κόκκινα χείλη και βαμμένα νύχια οι αεροσυνοδοί

Ήρθη η απαγόρευση των Τουρκικών Αερογραμμών
Ελεύθερες να φορούν κόκκινο κραγιόν και να έχουν βαμμένα τα νύχια τους είναι, πλέον, οι αεροσυνοδοί των Τουρκικών Αερογραμμών, μετά την άρση της απαγόρευσης..

Σοκολατένιο κορμί: Ποιες τροφές επιταχύνουν το μαύρισμα;

Γιατί το μαυρισμένο κορμί είναι sexy? Καλοκαίρι και μαύρισμα πάνε μαζί. Δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από το κορμί που έχει σοκολατένια απόχρωση. Φυσικά αυτό δε συνεπάγεται ότι θα πρέπει να..
κάνετε solarium ή να λιώνεται με τις ώρες στον ήλιο.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World-Κίνα: 27 νεκροί από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο .



ΕΚΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ[

Γερμανός πρέσβης: Να αναλάβουμε την ευθύνη για τις πράξεις των προγόνων μας

«Κλειδί για την ανάκαμψη της Ελλάδας είναι ο εκμοντερνισμός του κράτους», διαμηνύει ο πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα, Βόλφγκανγκ Ντολντ.Όσον αφορά τη διεκδίκηση γερμανικών...

Το ξύλο των παικτών στο τελικό Κυπέλλου! (vds+pics)

Εκτός από τη διαιτησία του Θανάση Γιάχου, ο τελικός Κυπέλλου στιγματίστηκε από τα επεισόδια μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης λίγο πριν την ολοκλήρωση της παράτασης, μετά την επίτευξη του 3-1 από τον Αμπντούν στο 119'.

Η ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΧΟΥ «Εκανα έγκλημα, κατέστρεψα την καριέρα μου»

Ο Θανάσης Γιάχος ήταν το «κόκκινο πανί» για τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης, με αφορμή τη διαιτησία του στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και αρκετή ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης, παραδέχθηκε το λάθος του.