Κύπρος Συνελήφθη η σύζυγος Ριμπολόβλεφ για κλοπή διαμαντιού 50 εκατ. ευρώ!

Η Έλενα Ριμπολόβλεβα ολοκλήρωσε την κατάθεσή της και αφέθηκε ελεύθερη, αλλά κρατήθηκε το διαβατήριό της - Βρίσκεται σε διάσταση με το μεγιστάνα σύζυγό της και ιδιοκτήτη του «Σκορπιού» - Εις βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την κλοπή του διαμαντιού, που ανήκει

Kronen Ζeitung: «Εμπρός για τις Κυκλάδες» αναφέρει το δισέλιδο άρθρο- Διθύραμβοι για Μύκονο και Σαντορίνη

Τα δύο μαργαριτάρια των Κυκλάδων μαγεύουν κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες, με τη βαθυγάλανη θάλασσα, με τα απαστράπτοντα λευκά σπίτια, με τα πολύχρωμα παράθυρα και με τα δαιδαλώδη σοκάκια της παλιάς πόλης
«Εμπρός για τις Κυκλάδες», είναι ο τίτλος του διθυραμβικού -σχεδόν δισέλιδου- αφιερώματος της μεγαλύτερης κυκλοφορίας αυστριακής εφημερίδας Κronen Ζeitung για τη Σαντορίνη και τη Μύκονο.

Εντυπωσιακά τοπία με φόντο... το απέραντο γαλάζιο Εκεί που το μάτι χάνεται.. (φωτογραφίες)

Πέρα από τα νησιά, τις χερσονήσους και τους κοραλλιογενείς υφάλους, υπάρχουν κι άλλα τοπία μοναδικής ομορφιάς στον κόσμο
Όταν οι άνθρωποι αναφέρονται στη λέξη «ωκεανός» συνήθως φαντάζονται ένα απέραντο και ατελείωτο... μπλε τοπίο, που ενώνεται με τον ουρανό στον ορίζοντα.

Τεχνολογία: Δημιουργήθηκε το μικρότερο στον κόσμο αυτόνομο ιπτάμενο ρομποτάκι - DelFly Explorer video

Ολλανδοί επιστήμονες κατασκεύασαν το μικρότερο αυτόνομο ιπτάμενο όχημα (drone), το οποίο μοιάζει εξωτερικά και πετά όπως μια λιβελούλη, ανοιγοκλείνοντας γρήγορα τα διπλά φτερά της. Το μηχανικό έντομο που ζυγίζει μόλις 20 γραμμάρια και έχει τρισδιάστατη όραση, μπορεί να βρει ποικίλες πρακτικές εφαρμογές στο μέλλον.

Νέο δημοσίευμα Spiegel για τις μίζες στα ελληνικά εξοπλιστικά προγράμματα

Στην υπόθεση πιθανής εμπλοκής του προέδρου της Ομοσπονδίας Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI) Ούλριχ Γκρίλο στην υπόθεση δωροδοκιών στα ελληνικά εξοπλιστικά προγράμματα αναφέρεται, σύμφωνα με την Deutsche Welle, νέο δημοσίευμα του περιοδικού Der Spiegel, το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο.

Ζάκυνθοs Αναγκαστική προσγείωση δυο ελικοπτέρων Σινούκ του ΝΑΤΟ

Τα δύο Σινούκ μετέφεραν 19 Άγγλους στρατιώτες, οι οποίοι μαζί με το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία τους.
Σήμα κινδύνου εξέπεμψαν χθες στις 21:38, δυο ελικόπτερα τύπου Σινούκ που ανήκουν στο ΝΑΤΟ, την ώρα που πετούσαν κοντά στην Ζάκυνθο.

Τεχνολογία: Ο άπορος Ουκρανός που έγινε δισεκατομμυριούχος πουλώντας το Whats App στο Facebook

Από τη Σοβιετική Ουκρανία στην Καλιφόρνια και από τα κουπόνια για φαγητό της Πρόνοιας στην Πόρσε και στα δισεκατομμύρια.

Η ιστορία της ζωής του ενός εκ των ιδρυτών της εφαρμογής WhatsApp, του Γιαν Κουμ, είναι κυριολεκτικά αυτό που οι Αμερικανοί ονομάζουν «αμερικάνικο όνειρο», ιδίως μετά την εξαγορά της εφαρμογής που έφτιαξαν ο Κουμ με τον Μπράιαν Ακτον από το Facebook έναντι 19 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αθλητικά «Χρυσός» Ηλιάδης στο γκραν πρι του Ντίσελντορφ


Ο Ηλίας Ηλιάδης επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο γκραν πρι του Ντίσελντορφ, στην κατηγορία κάτω των 90 κιλών του τζούντο.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του τζούντο, ήταν εντυπωσιακός σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και δικαίως ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Βενετία: Άρχισαν οι χοροί και οι μασκαράτες

Πλήθος κόσμου βρίσκεται στη Βενετία, για να παρακολουθήσει το «πέταγμα του Αγγέλου», αποτελεί έναν παραδοσιακό φόρο τιμής στο Δόγη.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει μια συναρπαστική πτήση ενός μυστικού επισκέπτη της πόλης της Βενετίας, από την κορυφή του καμπαναριού του Αγίου Μάρκου, μέχρι το κέντρο της πλατείας.

Τεχνολογία: Τα επιτεύγματα της κινητής τηλεφωνίας στη Βαρκελώνη

Ανοίγει τις πύλες της η διάσημη Διεθνής Έκθεση Κινητών Τηλεφώνων στη Βαρκελώνη, την ώρα που το Facebook εξαγοράζει τη γνωστή πλατοφόρμα ανταλλαγής μηνημάτων whatsapp.
Στην ισπανική μεγαλούπολη αναμένονται άλλωστε οι ιδρυτές τους, Μαρκ Ζούκενμπεργκ και Γιαν Κουμ.

Τεχνολογία: Η compact εκδοχή του κορυφαίου της smartphone Το G2 mini της LG κάνει ντεμπούτο στη Βαρκελώνη

Διατηρεί τη σχεδιαστική καινοτομία του πίσω κεντρικού πλήκτρου και θα διατεθεί με εγκατεστημένο το Android στη νεότερη εκδοσή του
Η LG θα παρουσιάσει στο Mobile World Congress το G2 mini, το πρώτο της compact smartphone. Το G2 mini αποτελεί την compact εκδοχή του G2, με το οποίο μοιράζεται τα περισσότερα από τα premium χαρακτηριστικά του.

Πλημμύρες στη Βραζιλία

Γενική άποψη του ομοσπονδιακού αυτοκινητόδρομου BR 364 κοντά στην Αμπούνα, στα σύνορα Βραζιλίας – Βολιβίας, ο οποίος έχει πλημμυρίσει από τα νερά του ποταμού Madeira. Οι πλημμύρες που έχουν προκαλέσει οι έντονες βροχοπτώσεις, έχουν πλήξει μεγάλο μέρος της βορειοδυτικής Βραζιλίας και της βόρειας Βολιβίας, σύμφωνα με τις κυβερνήσεις των δύο χωρών.

Με πολύ προσιτά Windows Phone κινητά απαντά η Microsoft

Το αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα για smartphones θα βοηθήσει στην παραγωγή συσκευών χαμηλού κόστους, με στόχο κυρίως τις μεγάλες αναδυόμενες αγορές
H ανακοίνωση της επικείμενης αναβάθμισης των Windows Phone αποκάλυψε την πρόθεση της Microsoft να «επενδύσει» στα πολύ προσιτά smartphones –πιθανότατα κάτω και από τα 100 ευρώ, στοχεύοντας κυρίως στις μεγάλες αναδυόμενες αγορές, όπως η Ινδία.

Smartphone των 25 δολαρίων με λειτουργικό Firefox

Παρουσιάστηκε ήδη μια πρωτότυπη συσκευή, που αν τελικά μπει στην παραγωγή μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην αγορά των entry level smartphones
Το Firefox OS έχει βαλθεί να ταράξει για τα καλά τα νερά στο ψηφιακό σύμπαν, καθώς η προοπτική διασύνδεσης εκατοντάδων εκατομμυρίων χρηστών στις λεγόμενες αναδυόμενες αγορές της Ασίας, της Αφρικής και της Νοτίου Αμερικής δημιουργεί την ανάγκη για smartphones πολύ χαμηλού κόστους.

Φαντασμαγορική η τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι (Φωτό+Βίντεο)

Αυτή τη φορά ο πέμπτος κύκλος δεν άνοιξε γιατί έτσι ήταν σχεδιασμένο!..
Φαντασμαγορική ήταν η τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο ολυμπιακό στάδιο Φιστ.

Αρχικά, χιλιάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό του Σότσι και στη συνέχεια αθλητές με τη Ρωσική σημαία στα χέρια μπήκαν στο Στάδιο την ώρα που 1.000 παιδιά τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο της χώρας.

Εθνική Ελλάδας: Κλήρωση... πρόκρισης για το Euro 2016!

H Εθνική κληρώθηκε στον 6ο προκριματικό όμιλο με Ουγγαρία, Ρουμανία, Φινλανδία, Βόρειο Ιρλανδία και Νησιά Φερόε
Η τύχη χαμογέλασε, όπως συνηθίζει στις κληρώσεις, ξανά στην Εθνική. Στα προκριματικά για το Euro 2016, που θα γίνει στη Γαλλία, θα τεθεί αντιμέτωπη με Ουγγαρία, Ρουμανία, Φινλανδία, Βόρειο Ιρλανδία και Νησιά Φερόε. Το εισιτήριο για τα τελικά, στα οποία συμμετέχουν 24 ομάδες για πρώτη φορά, παίρνουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και ο καλύτερος τρίτος.