Είναι κοριτσάκι! Το δελφινάκι βγήκε στο φως Viveo

Ενα πολύ ενδιαφέρον όσο και χαριτωμένο βίντεο έδωσαν στην δημοσιότητα οι υπεύθυνοι του θαλάσσιου πάρκου Dolphin Quest στη Χαβάη. Σε αυτό καταγράφεται η γέννηση ενός δελφινιού. Η 12χρονη Keo μετά από μία ώρα τοκετού φέρνει στον…θαλάσσιο κόσμο ένα πανέμορφο θηλυκό που αρχικά μπερδεύεται και δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον αλλά γρήγορα βρίσκει τον «βηματισμό» του και..

Ρήγμα στην Ινδο-Αυστραλιανή πλάκα;

Λονδίνο
Ομάδα ειδικών στη Γαλλία μελέτησε τους πολύ ισχυρούς σεισμούς που έγιναν τον περασμένο Απρίλιο δυτικά της Σουμάτρας (τάξεως 8,6 και 8,2 ρίχτερ), καθώς και όλη τη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή από το 2004, συμπεριλαμβανομένου και του σεισμού των 9.1 Ρίχτερ που προκάλεσε το φονικό τσουνάμι το 2004..

«Μέρκελ, Ομπάμα, Τζιαμπάο κρατούν την Ελλάδα στο ευρώ»

Η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ μέχρι σήμερα, οφείλεται στην Άνγκελα Μέρκελ, τον Μπαράκ Ομπάμα και τον Βεν Τζιαμπάο, υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η γερμανική έκδοση των Financial Times. .

Στην Ελβετία ο πρώτος δήμαρχος Πειρατής

Κερδίζουν έδαφος οι Πειρατές στην Ελβετία, καθώς από τις δημοτικές εκλογές της

περασμένης Κυριακής στην πόλη Eichberg, του καντονιού St. Gallen εξελέγη δήμαρχος ο εκπρόσωπος του κόμματος Αλεξ Αρνολντ..

Γιάννης Οικονόμου O Ελληνας που μιλάει 32 γλώσσες!

Ο πιο πολύγλωσσος άνθρωπος στην Ευρώπη είναι ο Γιάννης Οικονόμου από την Κρήτη. Ο κ. Οικονόμου που μιλάει 32 γλώσσες πήρε μέρος στο συνέδριο «Πολυγλωσσία στην Ευρώπη», που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό. Ο κ. Οικονόμου εργάζεται από το 2002 ως μεταφραστής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Σπούδασε γλωσσολογία στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές Μεσανατολικών Γλωσσών και Πολιτισμών στο πανεπιστήμιο Κολούμπια (Columbia), των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Έρευνα Πεπόνη για τη χαμένη λίστα Λαγκάρντ με τους 1.991 καταθέτες

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ....
Την τύχη της περιβόητης λίστας «φαλτσιάνι» που παραδόθηκε το 2010 από την πρώην Υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας και νυν επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ στην ελληνική κυβέρνηση επί θητείας στο Υπ. Οικονομικών του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, θα αναζητήσει ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας που διέταξε..

Αναβλήθηκε η εκτόξευση των ιαπωνικών εξερευνητικών δορυφόρων

Η ιαπωνική Υπηρεσία Αεροδιαστημικής (JAXA) ανακοίνωσε την αναβολή της εκτόξευσης από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΔΔΣ) μερικών εξερευνητικών δορυφόρων της λόγω της προσχεδιασμένης διόρθωσης της τροχιάς του..

Σε τροχιά για 3η φορά το Χ-37Β - Στόχος το Ιράν;

Η αμερικανική Αεροπορία επιβεβαίωσε ότι θα στείλει στο διάστημα για τρίτη φορά το μυστηριώδες μη επανδρωμένο αεροδιαστημοπλάνο Χ-37Β, αλλά το τι ακριβώς αποστολή θα εκτελέσει είναι άγνωστο.
Οι λεπτομέρειες για τη φύση και τους σκοπούς της τρίτης αυτής αποστολής του Χ-37Β παραμένουν άγνωστες και το μόνο γνωστό είναι πως η εκτόξευση του οχήματος θα πραγματοποιηθεί κάπου μέσα στον Οκτώβριο από το ακρωτήριο Canaveral με τη βοήθεια ενός πυραυλικού φορέα; Atlas 3..

Την άρση της ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής

Την άρση ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής, ενώ απέρριψε το σχετικό αίτημα για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.
Νωρίτερα και οι δύο βουλευτές είχαν ζητήσει να αρθεί η ασυλία τους.

Η Κλίντον αποχώρησε πριν από την ομιλία του Λαβρόφ στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Στη χθεσινή συνεδρίαση στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ για τη Μέση Ανατολή στη Νέα Υόρκη, τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας για άλλη μια φορά διαφώνησαν ριζικά σχετικά με την αποτίμηση της κατάστασης στη Συρία..

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών προηγείται ακόμη και κατά 12 μονάδες σε πολιτείες - κλειδιά που... εκλέγουν πρόεδρο.

Ακριβώς μια εβδομάδα πριν από την πρώτη τηλεμαχία των δύο υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ (και περίπου έξι εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου), η επικράτηση του Μπαράκ Ομπάμα μοιάζει να «κλειδώνει», καθώς ο Δημοκρατικός ηγέτης όχι απλά διατηρεί το δημοσκοπικό του προβάδισμα έναντι του Ρεπουμπλικάνου Μιτ Ρόμνεϊ,..

Πωλείται η «έπαυλη των οργίων» του Μπερλουσκόνι από 450-470 εκατ. ευρώ

Πωλείται για 450 εκατομμύρια ευρώ, η Βίλα Τσερτόζα, η πολυτελής έπαυλη του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη βορειοανατολική Σαρδηνία, γράφει σήμερα η εφημερίδα Nuova Sardegna.O Σίλβιο Μπερλουσκόνι φέρεται να αναζητεί αγοραστή από το καλοκαίρι του 2009 όταν φωτογράφος στο νησί τράβηξε 7.000 φωτογραφίες του εσωτερικού της κατοικίας.

Βρέφος 8 μηνών «χάρισε» την καρδιά του σε κοριτσάκι 17 μηνών

Μόλις οκτώ μηνών ήταν το κοριτσάκι, που μέσα από το θάνατό του χάρισε τη ζωή σε ένα άλλο κοριτσάκι, όταν κατέληξε χθες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΑ Παίδων «Η Αγία Σοφία». Οι γονείς του, μέσα στο βαθύ τους πένθος, αποφάσισαν, κατόπιν παρότρυνσης των γιατρών, να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων του παιδιού τους.Οι γιατροί της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»..

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Αυτοκινήτων συνεχίζεται με τον 3ο αγώνα που διοργανώνεται το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Αυτοκινήτων συνεχίζεται με τον 3ο αγώνα που διοργανώνεται το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης, από τη START LINE με την υποστήριξη της ΑΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και της ΑΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ..

Το νέο Rapid επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά ότι η Skoda γνωρίζει πολύ καλά να δημιουργεί αυτοκίνητα για τον λαό.

Το νέο Rapid επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά ότι η Skoda γνωρίζει πολύ καλά να δημιουργεί αυτοκίνητα για τον λαό. Δεν έχει μόνο ως στόχο να καλύψει τις ανάγκες μια σύγχρονης οικογένειας προσφέροντάς της… πολύ αυτοκίνητο σε προσιτή τιμή, αλλά και να βοηθήσει την τσεχική εταιρεία να σπάσει το φράγμα του ενός εκατομμυρίου πωλήσεων το 2013..

Κοινοβουλευτική επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις ζητά ο Τσίπρας

Η επιστολή του Α. Τσίπρα έρχεται λίγες μόνον ημέρες μετά την ανακοίνωση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών ότι δεν υπάρχει θέμα αποζημιώσεων προς την Ελλάδα μετά την παρέλευση τόσων ετών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην επιστολή του ότι στα περίπου εβδομήντα χρόνια που έχουν περάσει από τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

H Hyundai επιστρέφει στο WRC με «όπλο» το i20!!!

Σε μια δύσκολη εποχή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, που αντιμετωπίζει οργανωτικά -και όχι μόνο προβλήματα- και που τείνει να εξελιχθεί σε... ενιαίο, τέτοιες ειδήσεις αποτελούν... όαση! Σε μια δύσκολη εποχή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, που αντιμετωπίζει οργανωτικά -και όχι μόνο.

Η νύφη το έσκασε με την... παράνυφο!

Νύφη άφησε τρεις γαμπρούς στα κρύα του λουτρού για να παντρευτεί εν τέλει με την παράνυφο!Η 29χρονη Κέρι το «έσκασε» αρχικά από τον αρραβωνιαστικό της τον 32χρονο Κρεγκ Σμιθ, μόλις μερικούς μήνες πριν τον προγραμματισμένο γάμο τους στη Φλόριντα.

Δίνει 50 εκατ. σε όποιον κλέψει την καρδιά της λεσβίας κόρης του

Μεγάλο το πλήγμα για τον δισεκατομμυριούχο - γυναικά Σέσιλ Τσάο Σζε Τσουνκγ, που ισχυρίζεται πως έχει κοιμηθεί με 10.000 γυναίκες. Η πρωτότοκη κόρη του όχι μόνο είναι ομοφυλόφιλη αλλά αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση με τη σύντροφό της.

«Διαστημικός» Βούδας φτιαγμένος από μετεωρίτη

Το πρώτο στον κόσμο «διαστημικό» άγαλμα, κατασκευασμένο από μετεωρίτη που εκτιμάται ότι έπεσε στα σύνορα Σιβηρίας - Μογγολίας πριν από περίπου 10.000 - 20.000 χρόνια, ανακάλυψαν Γερμανοί ερευνητές.Μάλιστα τον εν λόγω βαρύ μεταλλικό άγαλμα βουδιστικού θεού φέρει στο στήθος του μια σβάστικα (αρχικά ήταν ασιατικό πνευματικό σύμβολο) και μεταφέρθηκε στην Ευρώπη από τους Ναζί..

W.A.S.P. Ερχονται οι «προφήτες» του χέβι μέταλ

Η Ελλάδα θα είναι ένας από τους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας των W.A.S.P. οι οποίοι γιορτάζουν φέτος τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την πρώτη ζωντανή εμφάνιση της μακράς μουσικής διαδρομής τους..

Στα δικαστήρια ο Κρις Μπράουν

 Δεν πρόλαβε καλά καλά να εκτίσει την ποινή του για την κακοποίηση της πρώην φίλης του, της Ριάνα, το 2009, και τώρα ο Κρις Μπράουν αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο μιας νέας ποινής, καθώς τον Ιούνιο συνελήφθη να κάνει χρήση κάνναβης..

Νέα σειρά οικονομικών μεταρρυθμίσεων αναμένεται να ανακοινώσει ο Ραχόι

Μια σειρά οικονομικών μεταρρυθμίσεων για το 2013 αναμένεται να ανακοινώσει την Πέμπτη η κυβέρνηση της Ισπανίας.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Μαριάνο Ραχόι, θα θεσπίσει περαιτέρω περικοπές καθώς οι προσπάθειές του να μειώσει ένα από τα μεγαλύτερα ελλείμματα της ευρωζώνης έχουν υπονομευθεί εξαιτίας της μείωσης των ..

Σαουδική Αραβία: Τις απέλασαν γιατί δεν συνοδεύονταν από άνδρες κηδεμόνες!



Οι αστυνομικές αρχές της Σαουδικής Αραβίας απέλασαν 150 νιγηριανές προσκυνήτριες και έθεσαν υπό κράτηση ακόμα 1000 επειδή έφτασαν αεροπορικώς στη χώρα χωρίς τη συνοδεία ανδρών, ανακοίνωσε την Τετάρτη η κυβέρνηση της Νιγηρίας..

Νεκρός ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Καντάφι

Ο νεαρός Λίβυος, Ομράν Μπεν Σααμπάν, που λέγεται ότι ανακάλυψε τον Καντάφι στη Σύρτη όπου κρυβόταν, πέθανε από βαρύτατα τραύματα που υπέστη από υποστηρικτές του πρώην ηγέτη της Λιβύης, οι οποίοι τον είχαν απαγάγει, πυροβολήσει και βασανίσει, στο Μπάνι Ουαλίντ, τον περασμένο Ιούλιο..

Ο Ασάνζ ζήτησε να μπει τέλος στην «δίωξή» του

Ο ιδρυτής του WikiLeaks έκανε έκκληση μέσω δορυφορικού τηλεφώνου, από την πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο όπου του έχει δοθεί άσυλο από τον περασμένο Ιούνιο, προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ, να λήξει η «δίωξή» του, αυτή των υποστηρικτών και συνεργατών του και να σταματήσουν τα κατασταλτικά-περιοριστικά της μέτρα εναντίον τού ιστοτόπου του..

H «άγρια» πλευρά της Υβόννης Μπόσνιακ

Στήθηκε για άλλη μια φορά μπροστά στο φωτογραφικό φακό και κατάφερε να τον μαγέψει. Η Υβόννη Μπόσνιακ, που είναι το κεντρικό πρόσωπο γνωστής εταιρίας εσωρούχων,.

ELLE TV: O οίκος Dior... ζωγραφίζει!

Tα νέα πινέλα μακιγιάζ της σειράς Diorskin Nude «χορεύουν» στο βίντεο που κυκλοφόρησε ο διάσημος γαλλικός οίκος. Κάντε κλικ ακριβώς από κάτω για να το δείτε.Αποτελούν τα απαραίτητα εργαλεία ομορφιάς και δεν λείπουν από κανένα νεσεσέρ. Τα ολοκαίνουρια πινέλα του Dior κάνουν την εφαρμογή του φον ντε τεν και της πούδρας πιο εύκολη από ποτέ, προσφέροντας φυσικό αποτέλεσμα και τέλεια κάλυψη. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος της σειράς Diorskin Nude.

Έρευνα: Οι άντρες προτιμούν τα έξυπνα κορίτσια

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, τα αρσενικά πλέον αναζητούν συντρόφους με υψηλή νοημοσύνη, ενώ αυτές με τη σειρά τους δεν ονειρεύονται έναν πλούσιο, αλλά έναν όμορφο εραστή.Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, οι αναλογίες μοντέλου και το αψεγάδιαστο πρόσωπο βρίσκονταν στην κορυφή της λίστας που είχαν δημιουργήσει οι άντρες και αφορούσε τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει η τέλεια γυναίκα. Όταν πάλι αναλογίζονταν την ιδανική..

Το ποδήλατο κάνει κακό στο σεξ;

Η ενασχόληση με το αγαπημένο μας άθλημα κρύβει κινδύνους, εφόσον δεν παίρνουμε τα μέτρα μας για να προστατεύσουμε την ευαίσθητη περιοχή.Αποτελεί υπέροχο τρόπο άθλησης, που μας διατηρεί σε φόρμα και βελτιώνει τη φυσική μας κατάσταση. Παρ' όλα αυτά στη νέα έκδοση του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, Harvard Health Publications, επιβεβαιώνεται η ανησυχία ορισμένων ότι η πολύωρη και γενικότερα η μακροχρόνια ποδηλασία ενδέχεται να βλάπτει το αναπαραγωγικό σύστημα και να προκαλεί προβλήματα σχετικά με τη σεξουαλική λειτουργία. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν τρόποι για να τα αποφύγουμε.Καταρχήν, για να κατανοήσουμε τη σύνδεση μεταξύ ποδηλασίας και αναπαραγωγικού συστήματος, αρκεί να σκεφτούμε το εξής:.
Όταν καθόμαστε σε μια καρέκλα το βάρος κατανέμεται ομοιόμορφα στους γλουτούς και η περιοχή του περινέου (συνδέει τον πρωκτό με τα γεννητικά όργανα) δεν επιβαρύνεται. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με το ποδήλατο,.

Οι δημιουργίες τoυ οίκου Prada για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013

Σε ένα εξαιρετικό σόου ο διάσημος ιταλικός οίκος κέρδισε το στοίχημα του στυλ με μια από τις πιο εντυπωσιακές μέχρι σήμερα συλλογές του.
Η Μιούτσια Πράντα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, εκπλήσσοντας ευχάριστα όσους βρέθηκαν στις front row, αλλά και τις απανταχού fashionistas που περίμεναν με ανυπομονησία το σόου της..