«Πνίγηκαν» και οι δύο Αστέρας και Ξάνθη έπρεπε να ξέρουν και... κολύμπι για να πάρουν τη νίκη στην Τρίπολη

Έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς ήρθαν ισόπαλοι 2-2 και καμία από τις δύο ομάδες δεν έμεινε ικανοποιημένη. Ισόπαλοι, 2-2, ήρθαν στην «πισίνα» της Τρίπολης ο Αστέρας και η Ξάνθη στην αναμέτρηση που έκλεινε την 11η αγωνιστική.

Οι σταρ λατρεύουν τα κοντά μαλλιά- Μέτριου μήκους μαλλιά; Σου έχουμε τη λύση για εντυπωσιακά χτενίσματα...

Έκοψες τα μαλλιά σου και τώρα δεν ξέρεις πώς να δημιουργήσεις απλά και εντυπωσιακά χτενίσματα; Μάθε τα μυστικά των σταρ για να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται όμορφα και λαμπερά με τον πιο απλό τρόπο.

Underboobs που θα σας αναστατώσουν...

Τα πιο εντυπωσιακά underboobs του διαδικτύου, προκαλούν εγκεφαλικά.!
Τα σέξι κορίτσια ανεβάζουν τα μπλουζάκια τους, δεν φοράνε σουτιέν και οι φαντασιώσεις παίνρουν φωτιά!

7 τρόποι για να φορέσεις τα φουτεράκια σου... εκτός γυμναστηρίου

Η fashion blogger Andy, από το stylescrapbook, μας προτείνει διάφορους τρόπους για να φοράμε τα αγαπημένα μας φουτεράκια και εκτός γυμναστηρίου.

Λονδίνο Johnny Depp: Στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Πρόκειται για μια αστυνομική κωμωδία που βασίζεται στο τελευταίο βιβλίο του Kyril Bonfiglioli, «The Great Mortdecai Mustache Mystery», και αφορά την ιστορία ενός εμπόρου τέχνης (που υποδύεται ο Depp), ο οποίος αρχίζει αγώνα δρόμου για να επανακτήσει έναν κλεμμένο πίνακα

Γυμνή στο Playboy Νοτίου Αφρικής με φόντο τη Σαντορίνη

Με φόντο την πανέμορφη Σαντορίνη φωτογραφήθηκε η Σλοβάκα Playmate Katarina Bencek για το Playboy Νοτίου Αφρικής του τεύχους Νοεμβρίου 2013.

Yamaha R1 vs Porche GT3: Μονομαχία στο χιόνι

Μία μηχανή μεγάλου κυβισμού και ένα από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα «μονομάχησαν» στο χιόνι.

Μια Υamaha R1 και μια Porche gt3 έβαλαν τα δυνατά τους στο χιόνι κάνοντας drifting στον πάγκο και διάφορα άλλα κόλπα. Ποιος νίκησε; Η απάντηση στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί.

Εντυπωσιακό drifting στον πάγο


Ο Jorian Ponomareff είναι ένας από τους καλύτερους στο drifting με μηχανή και τα κόλπα του στην άσφαλτο πάντα μας εντυπωσιάζουν.

Επειδή όμως στον Jorian Ponomareff αρέσουν οι προκλήσεις αποφάσισε να μας δείξει τις ικανότητές του στο drifting σε πάγο κάπου στη Σουηδία και όχι στην άσφαλτο όπου τον έχουμε συνηθίσει.

Στην πρόσοψη της Σαγράδα Φαμίλια της Βαρκελώνης ανέβηκαν ακτιβιστές της Greenpeace-(Βίντεο)

Στην πρόσοψη της Σαγράδα Φαμίλια της Βαρκελώνης ανέβηκαν ακτιβιστές της Greenpeace ζητώντας την αποφυλάκιση την μελών του πληρώματος του πλοίο Arctic Sunrise, που κρατούνται από τον Σεπτέμβριο στη Ρωσία, μετά τη σύλληψή τους κοντά σε πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου.

Η Αρκτική έχει χαρακτηριστεί ως το νέο Ελντοράντο των φυσικών πόρων,-επιστημονική μάχη πίσω από την γεωπολιτική στην Αρκτική

Σύμφωνα με τη Σύμβαση για το Δίκαιο της θάλασσας του 1982, οι χώρες μπορούν να επεκτείνουν το όριο της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) των 200 ναυτικών μιλίων, εφόσον αποδείξουν ότι τα διάφορα υποθαλάσσια υψώματα και ράχες που διεκδικούν έχουν σχέση με την ηπειρωτική χώρα.

Χανς Βέρνερ Ζιν, στην Bild Γερμανικό ινστιτούτο: Μόνη λύση η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ

Στόχος θα είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας - Ο πρόεδρος του Ifo προτείνει το χρέος να μετατραπεί στο εθνικό νόμισμα και το κούρεμα να γίνει στο ύψος που θα προκύψει μετά την υποτίμηση έναντι του ευρώ
Κριτική στη μείωση του βασικού επιτοκίου στην ευρωζώνη ασκεί ο πρόεδρος του γερμανικού ινστιτούτου Ifo, Χανς Βέρνερ, ενώ για ακόμα μια φορά προτείνει την έξοδο της Ελλάδας, Πορτογαλίας και Ισπανίας από το ευρώ.

Η τρόικα ανέβαλε την συνάντηση της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Απορίες για την απρόσμενη εξέλιξη

Η τρόικα ανέβαλε την σημερινή της συνάντηση με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη. Η αναβολή της συνάντησης μάλιστα έγινε χωρίς να δοθεί κάποια επίσημη Οι δανειστές δεν έδωσαν κάποια εξήγηση από την πλευρά των δανειστών.

Τουρκία, Καζακστάν και ...ΣΥΡΙΖΑ «ψηφίζει» ο Α. Γεωργιάδης για την Υγεία

Το σύστημα της Υγείας στην Τουρκία αλλά και του Καζακστάν ζήλεψε ο Άδωνις Γεωργιάδης και όπως φαίνεται έρχεται αγριεμένος για να το εφαρμόσει. Ταυτόχρονα όπως ο ίδιος προανήγγειλε, θα υιοθετήσει και στοιχεία από την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας επειδή οι γιατροί τον ψήφισαν.

FRANCE 24-ΝEWS-

McCain: 'Vive la France' for blocking Iran nuclear deal
  USA

McCain: 'Vive la France' for blocking Iran nuclear deal

US Senator John McCain joined a chorus of conservative American approval of France on Sunday, lavishing praise on Paris for blocking "a bad nuclear agreement with Iran". "Vive la France!" he tweeted.
Critics of 'gentrified' NYC place hopes in de Blasio
  USA

Critics of 'gentrified' NYC place hopes in de Blasio

New York mayor-elect Bill de Blasio has promised to tackle “a crisis of affordability” in the city as lower-income residents fall prey to the gentrification of their once-neglected neighbourhoods. FRANCE 24 takes a closer look.
Toronto’s drug-scandal mayor caught in ‘murder’ tirade
  CANADA

Toronto’s drug-scandal mayor caught in ‘murder’ tirade

A new video posted online Thursday shows Toronto Mayor Rob Ford (pictured in blue tie) in a drunken rage threatening to "kill" an unidentified person, in yet another shameful revelation days after he admitted to smoking crack cocaine..

Reuters-World-News:Greek government survives confidence vote, kicks out one deputy

(Reuters) - Greece's conservative-led coalition defeated, as expected, an opposition-sponsored motion to topple the government on Monday, but lost one lawmaker who was expelled after backing the opposition.

Νεκροί σε Κίνα – Βιετνάμ από τον (εξασθενημένο) τυφώνα Χαϊγιάν

Ο Χαϊγιάν έφτασε στην Κίνα, αλλά πλέον δεν είναι τυφώνας. Εχει υποβαθμιστεί σε τροπική καταιγίδα, με ταχύτητες ανέμων που ωστόσο ξεπερνούν τα 120 χιλιόμετρα την ώρα

Παρά την εξασθένισή του όμως, αποδείχθηκε και εδώ φονικός Τουλάχιστον τρία άτομα αναφέρονται νεκρά. Επτά μέλη του πληρώματος ενός φορτηγού πλοίου αγνοούνται.

Η 13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΙΜΕΡΑ ΝΤΙΒΙΣΙΟΝ Στο +3 η Μπάρτσα, μπλόκο για Ατλέτικο (vds)

Στο +3 βρίσκεται, πλέον, η Μπαρτσελόνα που εκμεταλλεύτηκε το δώρο της Βιγιαρεάλ με το 1-1 κόντρα στην Ατλέτικο και με το εμφατικό 4-1 επί της Μπέτις αύξησε τη διαφορά της στην κορυφή.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για την Μπαρτσελόνα. Μέχρι το 30' η Μπέτις ήταν καλύτερη, έχασε ευκαιρίες, την ώρα που οι «μπλαουγκράνα» έβλεπαν τον Μέσι να τραυματίζεται.

Διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ η Θεοδώρα Τζάκρη-έλλειμμα δημοκρατίας καταλογίζει η βουλευτής στην κυβέρνηση

Πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας, ανικανότητα και έλλειμμα δημοκρατίας καταλογίζει η βουλευτής στην κυβέρνηση
Η μοναδική απώλεια της κυβέρνησης στη διάρκεια της ψηφοφορίας ήταν αυτή της Θεοδώρας Τζάκρη η οποία ψήφισε υπέρ της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.