23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE Ο Φωστήρας «φόνευσε» και τον Ολυμπιακό Βόλου (pics)


Ο Φωστήρας συνεχίζει να καταπλήσσει, κέρδισε και τον πρωτοπόρο μεν, παραπαίοντα δε, Ολυμπιακό Βόλου 1-0, κρατώντας το αήττητο μέσα στο 2014 (οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες), πετυχαίνοντας τη πιο σημαντική νίκη αυτής της αγωνιστικής.

Ο Φωστήρας που προερχόταν από την εκτός έδρας νίκης επί της Παναχαϊκής, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, υποτάσσοντας πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς, στο ντεμπούτο του στην τεχνική του ηγεσία,

Ατρόμητος-Πανιώνιος: 4-0 - Με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο πρωταγωνιστή

Ο Ατρόμητος «καθάρισε» από τα μέσα του πρώτου μέρους τον Πανιώνιο και συνεχίζει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση.
Συνεχίζουν ακάθεκτοι ο Ατρόμητος και Παπαδόπουλος, καθώς πορεύτηκαν χέρι-χέρι και στην 28η αγωνιστική της Superleague, με τον Έλληνα επιθετικό να πετυχαίνει δύο (3’, 26’) γκολ και να βγάζει δύο και μία ασίστ (22’) στον Νάστο στη νίκη με 4-0 επί του Πανιωνίου. Το άλλο τέρμα σηεμίωσε ο Ούμπιντες, βάζοντας το «κερασάκι στην τούρτα» στο 63ο λεπτό.

Super League ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1 Πολύ... σκληρός για να «πεθάνει» (vds)

Στο ντέρμπι-«πόλεμος» της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 (με ανατροπή) τον Ολυμπιακό, για την 28η αγωνιστική της Superleague και δεν του επέτρεψε να κάνει φιέστα τίτλου στο «σπίτι» του (σ.σ. οι «ερυθρόλευκοι» θα εξασφάλιζαν το πρωτάθλημα μόνο σε περίπτωση νίκης).
Ένα παιχνίδι στο οποίο τα νεύρα, η δύναμη, οι αντεγκλήσεις μεταξύ των παικτών και τα δυνατά ως σκληρά μαρκαρίσματα κυριάρχησαν.

Απόλλων Σμύρνης - Πλατανιάς: 3-1-Βιντεο

Ποίος μίλησε για ντέρμπι παραμονής στη Ριζούπολη; Ο Απόλλωνας νίκησε άνετα τον Πλατανιά 3-1 και έκανε καθοριστικό βήμα για την επίτευξη της «σωτηρίας». Με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα του Αναστασιάδη.
Με δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο και ένα «δώρο» στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας «καθάρισε» άνετα το… ντέρμπι παραμονής με τον Πλατανιά, 3-1, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Μεγάλο βήμα… σωτηρίας για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» σε δύσκολη θέση οι Χανιώτες.

Πανθρακικός - Εργοτέλης: 2-1 (Φωτό+Βίντεο)

Επέστρεψε στις νίκες (2-1) ο Πανθρακικός ύστερα από τέσσερα ματς, που δεν είχε πάρει ούτε βαθμό με τον Μπεν Σαμπάτ να πετυχαίνει εκπληκτικό γκολ και να μοιράζει ασίστ κόντρα στον Εργοτέλη.
Πλέον, στον Πανθρακικό δεν μπορούν να κρύβονται... σε ότι αφορά την υπόθεση παραμονής τους στην κατηγορία, καθώς η ομάδα μετά την επικράτηση με 2-1 του Εργοτέλη, έχει 37 πόντους και απέχει 12 από την επικίνδυνη ζώνη, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος.

Rihanna: Οι πιο καυτές της εμφανίσεις -Στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Εβδομάδα Μόδας στο ΠαρίσιΣτο Λος Αντζελες βρίσκεται πλέον η 26χρονη τραγουδίστρια Rihanna μετά από το ολιγοήμερο ταξίδι της στην Πόλη του Φωτός, το Παρίσι, όπου παρακολούθησε από τις πρώτες θέσεις τα περισσότερα από τα fashion shows της Εβδομάδας Μόδας. H Ri-Ri για άλλη μια φορά έγινε θέμα συζήτησης λόγω των εντυπωσιακών και ιδιαίτερα καυτών εμφανίσεών της στα shows αλλά και στα πάρτι των οίκων.

Παρά τον φόβο καθηγητών, συγγενών και φίλων -13χρονος Βρετανός κατασκεύασε πυρηνικό αντιδραστήρα μέσα στην τάξη!

Το νεαρό αγόρι από το Πρέστον δούλεψε περίπου έναν χρόνο πάνω στην κατασκευή του αντιδραστήρα και χθες έγραψε ιστορία καθώς κατόρθωσε να διασπάσει τα άτομα του υδρογόνου, παράγοντας ήλιο
O 13χρονος Άγγλος Τζέιμι Έντουαρντς έγινε το νεαρότερο άτομο στον κόσμο που κατόρθωσε να πραγματοποιήσει πυρηνική σύντηξη με την βοήθεια μιας χειροποίητης συσκευής, μέσα στο εργαστήριο του σχολείου του!

Λέικλαντ Φλόριντα των ΗΠΑ- Άνθρωπος εναντίον αεροπλάνου: Δείτε φωτογραφίες

Απίστευτη σύγκρουση ενός μονοκινητηρίου με ένα αλεξιπτωστή - Ο 87χρονος πιλότος και skydiver υπέστησαν ελαφρά τραύματα 
Ένα απίστευτο περιστατικό απαθανάτισε ένας Αμερικανός στην πόλη Λέικλαντ στη Φλόριντα όταν έναν μονοκινητήριο αεροπλάνο συγκρούστηκε στον αέρα με έναν skydiver. Το ιδιωτικό αεροσκάφος Cessna απογειώθηκε με κυβερνήτη τον 87χρονο Σάρον Τρέμπλι και έκανε μανούβρες στην περιοχή.

Η διαφθορά τους ενώνει -Το μόνο διαχρονικό κοινό χαρακτηριστικό των εκάστοτε ηγετών της Ουκρανίας, φιλοδυτικών ή φιλορώσων, είναι η διαχείριση του δημόσιου χρήματος προς όφελός τους...

Η αμφιταλάντευση και ο διχασμός μεταξύ Ανατολής και Δύσης ταλανίζουν την Ουκρανία από τότε που απέκτησε την ανεξαρτησία της, το 1991. Σε κάθε κρίση -και η χώρα έχει γνωρίσει αρκετές- η απειλή μια απόσχισης ή ακόμη και διχοτόμησης επανεμφανίζεται. Αν η γεωγραφία, η ιστορία, η οικονομία, οι θρησκευτικές και γλωσσικές διαφορές καθιστούν συχνά αυτή την αμφιταλάντευση αναπόφευκτη, η εκάστοτε πολιτική ηγεσία έχει παίξει το δικό της αμφιλεγόμενο ρόλο, αξιοποιώντας το δίπολο Ανατολής-Δύσης με απώτερα ωφελιμιστικά κίνητρα.

Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-Οδηγίες προς οδηγούς για χιονόπτωση και παγετό

Χρήσιμες συμβουλές προς τους πολίτες για την κίνηση με αυτοκίνητο σε ημέρες με χιονόπτωση και παγετό, δίνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή, όπως σημειώνει, την κακοκαιρία στην περιοχή.

Αντιφασιστική διαδήλωση στην Ελεούσα - Κατά των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής

Καλέσματα σε αντιφασιστική διαδήλωση την Κυριακή στις 5.30 το απόγευμα, μπροστά από το Δημαρχείο Ζίτσας στην Ελεούσα, καλούν φορείς και οργανώσεις της περιοχής, ενόψει της παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής για την Περιφέρεια Ηπείρου που δημιουργεί αντιδράσεις. Αστυνομικές δυνάμεις συγκεντρώνονται από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων.

H Kρήτη «στο πόδι» για τα χημικά της Συρίας

Δήμοι, συνδικάτα, κόμματα, μαζικοί φορείς, επαγγελματικοί σύλλογοι, κάθε είδους συλλογικότητα, έχει συσστρατευτεί για το μεγάλο συλλαλητήριο την Κυριακή 9 Μαρτίου στο εμπορικό λιμάνι της Σούδας, με σύνθημα «όχι προϊόντα χημικού πολέμου στις θάλασσες».

Ζευγάρια-όμηροι του Μνημονίου-οι Ελληνες σταμάτησαν να παίρνουν τόσο εύκολα την απόφαση για διαζύγιο και να το ξανασκέφτονται

Η οικονομική κρίση έχει ήδη φτάσει στον πυρήνα της ελληνικής κοινωνίας, την οικογένεια. Πολιτικοί αντί θρησκευτικών γάμων, παιδιά εκτός γάμου και μείωση των διαζυγίων. Ολα αποτέλεσμα της οικονομικής στενότητας...

Λιβύη: Ετοιμη να βομβαρδίσει βορειοκορεατικό δεξαμενόπλοιο Εάν αποπλεύσει με πετρέλαιο από ένα λιμάνι που έχουν καταλάβει αντάρτες

Η κυβέρνηση της Λιβύης προειδοποίησε ότι θα βομβαρδίσει ένα δεξαμενόπλοιο υπό σημαία Βόρειας Κορέας το οποίο άρχισε να φορτώνει αργό από ένα λιμάνι της χώρας το οποίο έχουν καταλάβει αντάρτες στα ανατολικά, αν αυτό αποπειραθεί να αναχωρήσει με το πετρέλαιο.

Mόδα Όμορφιά: Η Emilia Clarke μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά ομορφιάς της!

ο όνομά της είναι Εμίλια Κλαρκ και είναι παγκοσμίως γνωστή για το ρόλο της στην πολύ επιτυχημένη σειρά Game of Thrones. Αυτό που μας κάνει εντύπωση στη συγκεκριμένη σταρ είναι η λάμψη που εκπέμπει το πρόσωπό της και εντός και εκτός τηλεοπτικής οθόνης. Δες ποια είναι τα μυστική της ομορφιάς της..

ΕΜΥ: Η πρόγνωση του καιρού -Μόνο με αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων προς το Καϊμάκτσαλαν 09/03/2014 -11:41

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας
Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Άρνισσας-χιονοδρομικού κέντρου Βόρας (Καϊμάκ Τσαλάν), στην Πέλλα, από το 12ο χιλιόμετρο της οδού μέχρι και το χιονοδρομικό, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Επισκόπηση κυριακάτικου Τύπου

Οι βασικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

Αγγελιοφόρος: Βόρεια Ελλάδα: Ελπίδες και φόβοι για τον τουρισμό

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: Ο Άγνωστος Πόλεμος των τραπεζών

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: Παρακολουθούσαν τον Χριστόδουλο μέχρι το θάνατό του

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κρυφό σχέδιο ΔΝΤ για απολύσεις και "συμβόλαια" εργασίας

Ιταλία: «Σχέδιο για γενναία μείωση της φορολογίας φυσικών προσώπων από τον Ρέντσι»

O νέος πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι υπόσχεται να προωθήσει σειρά μεταρρυθμίσεων για να αναζωογονήσει την οικονομία της Ιταλίας, η οποία αναπτύχθηκε με μόλις 0,1% το τέταρτο τρίμηνο του 2013, ενώ πλήττεται από το επίπεδο της ανεργίας το οποίο παραμένει κοντά στο ιστορικό της υψηλό (12,9%)

ΠΑΟΚ: Με νέο λουκ απέναντι στο Ολυμπιακό για να πάρει τα «πάνω» του

Το αποψινό ματς είναι το πρώτο για τον «Δικέφαλο του Βορρά» μετά την λύση της συνεργασίας με τον Χουμπ Στέφενς και ο Γιώργος Γεωργιάδης φαίνεται ότι θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα
Ιδιαίτερο είναι το σημερινό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στις 19:30.

euronews: Στο Ισραήλ το πλοίο με τους «ιρανικούς» πυραύλους

Σε λιμάνι του Ισραήλ κατέπλευσε το Σάββατο πλοίο που εντοπίστηκε στην Ερυθρά Θάλασσα και μετέφερε όπλα. Το φορτηγό πλοίο έπλεε υπό σημαία Παναμά και εντοπίστηκε από τις ειδικές ναυτικές δυνάμεις του Ισραήλ.
Οι αρχές της χώρας υποστηρίζουν πως, έπειτα από τον αρχικό έλεγχο στο πλοίο, βρέθηκαν δεκάδες πύραυλοι συριακής κατασκευής.

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική στις Ευρωεκλογές δείχνει νέα δημοσκόπηση στο «Βήμα της Κυριακής»

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές δείχνει νέα δημοσκόπηση της Kappa Research, αφού προηγείται με 20,1% και ακολουθεί η ΝΔ με 17,6%. Τρίτο κόμμα, αλλά με μειωμένη δύναμη, η Χρυσή Αυγή με 7,2%.
Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική στις Ευρωεκλογές δείχνει νέα δημοσκόπηση

Μύκονος: Διαρροή καυσίμων από τουρκικό πλοίο

Για μικρής έκτασης διαρροή κάνουν λόγο οι πληροφορίες - Καύσιμα κίνησης, diesel και λιπαντικά στο πλοίο - Με ελικόπτερο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού απομακρύνθηκαν ο Τούρκος πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος που αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο ελληνικό Super Puma - Στην περιοχή επικρατούν πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες με ανέμους έντασης 8 μποφόρ

Χρυσό μετάλλιο για τον Κώστα Φιλιππίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Δείτε το άλμα που χάρισε στον Έλληνα πρωταθλητή το χρυσό - Με άλμα στα 5μ.80 στο επί κοντώ κατέκτησε την πρώτη θέση
Στην πρώτη θέση του βάθρου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Σόποτ «πέταξε» ο Κώστας Φιλιππίδης, με άλμα στα 5μ.80 στο επί κοντώ, επαναφέροντας την Ελλάδα στις μεγάλες επιτυχίες.

Σούπερ Λίγκα Skoda Ξάνθης - Αστέρας Τρίπολης: 0-1 (Φωτό+Βίντεο)

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε την ουσία στα «Πηγάδια» και χάρη στο γκολ του Μπαράλες (60’), πήρε την πολύτιμη νίκη με 1-0 επί της SKODA Ξάνθης. Δοκάρι με τον Κάλβο είχαν στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι.

Με χατ-τρικ του Μπορκ ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα τον Άρη με 4-1

Το «είναι τρελός ο Πολωνός» για τον Βαζέχα δονούσε την εξέδρα παλιά. Όταν, όμως, ο Μπεργκ πετυχαίνει χατ-τρικ και οδηγεί τον Παναθηναϊκό σε εύκολο 4-1 επί του Άρη, τότε κι ο Σουηδός θα γίνει σύνθημα!
Στην καλύτερή του παράσταση μέχρι τώρα στην Ελλάδα, ο Σουηδός επιθετικός σημείωσε το πρώτο του χατ-τρικ (26’, 56’, 74’) και οδήγησε εκ του ασφαλούς τον εξαιρετικό Παναθηναϊκό στο ευρύ 4-1 κόντρα στον Άρη,

Τέλος ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό!

Τη λύση της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ύστερα από την ήττα από την Λαμποράλ Κούτσα και την ευκαιρία που έχασε να κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης στην Ευρωλίγκα
Παρελθόν αποτελεί από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα προπονητή.