Χαμηλές θερμοκρασίες Στον «πάγο» η χώρα παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς

Το τσουχτερό κρύο και οι χαμηλές θερμοκρασίες..

Το πετρέλαιο της Ελλάδας που δεν υπήρχε και ξαφνικά όλοι ενδιαφέρονται να το πάρουν...

Πριν έναν χρόνο (αλλά και μέχρι σήμερα) κάποιοι που είχαν αποστηθίσει την "Παγκαλιάδα" τολμούσαν να χαρακτηρίζουν ως γραφικούς όλους εκείνους που αναφερόντουσαν στην πολύ σοβαρή πιθανότητα ύπαρξης εντός της Ελληνικής Επικράτειας (ηπειρωτικής και θαλάσσιας) μεγάλων ενεργειακών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων αλλά και..

Σερβία: Συνελήφθη ο δολοφόνος του «Αρκάν»Στην Νότια Αφρική

Στην Νότια Αφρική συνελήφθη ο δολοφόνος του  Σέρβου παραστρατιωτικού ηγέτη, Ζέλικο Ραζνάτοβιτς - «Αρκάν», ο Ντόμπροσλαβ..

Σε 300.000 γυναίκες τα επικίνδυνα εμφυτεύματα στήθους

Στο στόχαστρο των αμερικανικών υγειονομικών αρχών μπήκε από το 2000 η γαλλική κατασκευάστρια εταιρία εμφυτευμάτων στήθους, που βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου με θύματα 300.000 γυναίκες σε όλο τον κόσμο..

Ο Αμπντουλάχ Τσατλί: Το “ομορφόπαιδο” των Γκρίζων Λύκων, μυστικός πράκτορας της ΜΙΤ, έκαψε τη μισή Ελλάδα

Δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλύψεις όπως αυτή του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ περί τουρκικού δάκτυλου στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα της δεκαετίας του '90 έρχονται στη δημοσιότητα.
Το νήμα των αποκαλύψεων πηγαίνει 15 χρόνια πίσω και φθάνει στο σκάνδαλο του Σουσουρλούκ, με το οποίο έγιναν γνωστές οι σχέσεις των παρακρατικών της ακροδεξιάς Μαφίας των Γκρίζων Λύκων με το τουρκικό κράτος..

Γιασάρ Οζ: “Όταν έβαζα τις φωτιές στην Ελλάδα, ήμουν καλός! Τώρα με βάζετε φυλακή;”

Γιασάρ Οζ: “Όταν έβαζα τις φωτιές στην Ελλάδα, ήμουν καλός! Τώρα με βάζετε φυλακή;”, είπε στους δημοσιογράφους ο μαφιόζος- παρακρατικός- όργανο της ΜΙΤ..

Γαλλία: Σχεδόν 900 εργοστάσια έκλεισαν μέσα σε τρία χρόνια

Περίπου 900 εργοστάσια έκλεισαν και 100.000 θέσεις εργασίας χάθηκαν τα τρία τελευταία χρόνια στη Γαλλία και το 2012 προβλέπεται ότι θα είναι μια «δύσκολη» χρονιά για τη βιομηχανία..