Το απόλυτα σέξι ημερολόγιο της Kelly Brook ( picture+video )

Η 34χρονη βρετανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια  Kelly Brook, αποφάσισε να πυρπολήσει την λίμπιντο του αντρικού πληθυσμού με την άκρως αισθησιακή φωτογράφηση της για το προσωπικό της ημερολόγιο του 2015.

Μυστηριώδης θάνατος διάσημου 26χρονου μοντέλου από τα πιο γνωστά πρόσωπα της L'Oreal και της Prada

  Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του διάσημου μοντέλου, Κατερίνα Νετολίκα, 26 ετών, από την Τσεχία, από τα πιο γνωστά πρόσωπα της L'Oreal και της Prada, το πτώμα της οποίας βρέθηκε μέσα στο σπίτι της, ενώ δίπλα το ήταν, επίσης νεκρά, τα δύο της σκυλιά.

Γαλλία: Πέντε νεκροί από τις πλημμύρες- Ανάμεσά τους μητέρα με τα δύο παιδιά της

Μία μητέρα και τα δύο της παιδιά πνίγηκαν στη νότια Γαλλία, που πλήττεται από ισχυρές βροχοπτώσεις, που έχουν προκαλέσει τον θάνατο πέντε ανθρώπων συνολικά.
Γαλλία: Πέντε νεκροί από τις πλημμύρες- Ανάμεσά τους μητέρα με τα δύο παιδιά της

Φωτογραφίες: Μόνο η Μέρκελ δεν αγκάλιασε τα κοάλα στη συνεδρίαση της G20

Οι Αυστραλοί οικοδεσπότες έδωσαν σε όλους τους ηγέτες την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με την μασκό της χώρας τους
Η επεισοδιακή, όπως αποδείχθηκε ελέω ουκρανικής κρίσης, συνεδρίαση της G20 ξεκίνησε με τους Αυστραλούς οικοδεσπότες να δίνουν την ευκαιρία στους ηγέτες των 20 πιο ανεπτυγμένες βιομηχανικά και οικονομικά χώρες του πλανήτη να φωτογραφηθούν με τη μασκό της χώρας που δεν είναι άλλο από τα κοάλα.

Αυτές είναι οι 7 Μετοχές - "μπετόν" που διατηρούν σημαντικά κέρδη

Eπτά μετοχές ασπίδα ξεχωρίζουν για τις αποδόσεις τους από την αρχή του χρόνου καθώς παρά την σημαντική πτώση του χρηματιστηρίου κατά 23% απο την αρχή του χρόνου, και οι επτά τίτλοι εμφανίζουν θετικό πρόσημο. Όπως θα δούμε και οι επτά τίτλοι έχουν ο καθένας τους δικούς του διαφορετικούς λόγους για τους οποίους ξεχωρίζουν.  

Αυτό είναι το καλύτερο video game όλων των εποχών

Το καλύτερο video game όλων των εποχών είναι το  "Super Mario Bros". Ο διάσημος σούπερ ήρωας της κονσόλας, ξεκίνησε την... καριέρα του σαν "Jumpman" στο "Donkey Kong," αλλά ως "Super Mario Bros" το 1985, ο Mario έγινε σύντομα το πρόσωπο και η μασκότ της Nintendo, όπως και ένα είδωλο για όλη την βιομηχανία.

Το Rosetta έχασε κάθε επαφή με το ρομπότ Philae (Φωτό+Βίντεο) - Οι Έλληνες πίσω απο την επιτυχία της Rosetta

Δύο Έλληνες είναι ανάμεσα στα μεγάλα μυαλά της Ευρώπης που πρωταγωνίστησαν στην ιστορική  προσεδάφιση του ρομποτικού οχήματος
Μια ιστορική στιγμή για τις προσπάθειες δεκαετιών του ανθρωπίνου γένους να εξερευνήσει το διάστημα σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες όταν το ευρωπαϊκό ρομπότ «Philae» της αποστολής «Ροζέτα» της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA),

Μπρισμπέιν Αυστραλία- Διπλωματικός πόλεμος στη G20, αποχωρεί o Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος δέχτηκε κριτική για τη στάση της Μόσχας στην ουκρανική κρίση από αρκετούς ηγέτες στη σύνοδο, περιλαμβανομένων του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και του Καναδού πρωθυπουργού Στίβεν Χάρπερ

Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα δεχθεί καμία συμφωνία ερήμην του λαού και με το χρέος στο ράφι

Αυστηρό μήνυμα σε κυβέρνηση και τρόικα έστειλε από τη Μαδρίτη και το ιδρυτικό συνέδριο των Podemos, ο Αλέξης Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δε πρόκειται να αποδεχτεί καμία συμφωνία ερήμην του ελληνικού λαου και ιδιαίτερα καμία συμφωνία, με το δημόσιο χρέος στο ράφι» προειδοποίησε, ενώ ζήτησε εκλογές

Ο Αλέξης Τσίπρας στο ιδρυτικό συνέδριο των Podemos (Ζωντανή μετάδοση)

Ελλάς, Ελλήνων δικαστών και στρατιωτικών

Διορθώστε με αν κάνω λάθος, όμως οι δικαστές, οι εισαγγελείς, οι στρατιωτικοί και οι υπόλοιποι ένστολοι που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας πέτυχαν να πάρουν πίσω όλες τις μισθολογικές απώλειες που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια λόγω της εφαρμογής των Μνημονίων και της περικοπής των αποδοχών τους.

Τι πίνουν και δεν μας δίνουν;

Δυό φορές νομοθέτησε η κυβέρνηση με τον ΕΝΦΙΑ και τις δύο κατέληξε σε τραγέλαφο. Την πρώτη επειδή φορολόγησε ως και τα κλουβιά με τα καναρίνια στα μπαλκόνια, τη δεύτερη επειδή ονειρεύτηκε να διευκολύνει τους φορολογούμενους παρέχοντας τη δυνατότητα αποπληρωμής του «καταραμένου» φόρου σε πολλές δόσεις.

Επιτροπή Δράσης Περιστερίου: «Κανένας συνάνθρωπος μας στο δρόμο!» - - ( Ειδήσεις ΕRT Open )

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί η Επιτροπή Δράσης Περιστερίου, αύριο, Σάββατο 15/11/14, στις 5 το απόγευμα, στην πλατεία Γιαννάκου στην Ανθούπολη (Αγ. Κηρύκου και Ανδριτσαίνης). 
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της;
«Περιστεριώτη/σσα, την Τετάρτη 12 Νοέμβρη γίναμε μάρτυρες μιας εικόνας από το μέλλον.

Παγκόσμια Ημέρα Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων η Κυριακή 16 Νοεμβρίου

"Θα συναντηθούμε ξανα. Για να τιμήσουμε την Μνήμη αυτών που έφυγαν. Για να απαιτήσουμε την υιοθέτηση μιας μονιμης μακροπρόθεσμης πολιτικής για τον περιορισμό των τροχαίων συγκρούσεων και των θυμάτων τους", σημειώνει σεανακοίνωσή της η κίνηση "SOS τροχαία εγκλήματα" και συνεχίζει στην ανακοίνωσή της: