29/03 - 21:00:Fenerbahce Ulker - Ολυμπιακός (Euroleague)

EΔΩ....

Kύπρος:Ουρές για συσσίτια – Αγωνία για το αύριο

Πανικός, απόγνωση και φόβος για το αύριο είναι τα συναισθήματα που διακατέχουν τους Κυπρίους. Άδειοι δρόμοι, ουρές στα συσσίτια, κατεβασμένα πρόσωπα είναι η εικόνα που αντικρίζει κανείς στην Λευκωσία.

«Τώρα πληρώστε, κύριε Καλατράβα» Ο ισπανός αρχιτέκτονας κατηγορείται για προβληματικές κατασκευές και τεράστιες υπερβάσεις κόστους

Ο Σαντιάγο Καλατράβα ήθελε από μικρός να ζωγραφίζει και να αφήνει το σημάδι του. Ισως αυτή η «ιδιοτροπία» του τον έσπρωξε προς την αρχιτεκτονική. Δεν είναι λίγες οι πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο που έχουν υποδεχτεί τις κατασκευές του, ανάμεσά τους φυσικά και η Αθήνα.

redbull-news: FMX, Go-Karts, and Fishing - Levi Sherwood - Home Again - Ep 2

In the second episode of Levi Sherwood - Home Again we again catch up with the current X-Fighters champion as he readies his bike for a ride in his compound.

whitehouse news: Weekly Address: Time to Create the Energy Security Trust


President Obama discusses the need to harness American energy in order to reduce our dependence on oil and make the United States a magnet for new jobs. He highlights his all-of-the-above approach to American energy -- including a proposal to establish an Energy Security Trust, which invests in research that will help shift our cars and trucks off of oil.

Δείτε φωτογραφίες με τα «χρυσά» κοντέινερ των 5 δισ. στη Λάρνακα

Σε μία χολιγουντιανού επιπέδου επιχείρηση έφτασαν στην κεντρική τράπεζα 4 κοντέινερ με 5 δισεκατομμύρια ευρώ.
Eλικόπτερα της αστυνομίας, ένοπλοι άντρες των ειδικών δυνάμεων τεθωρακισμένα οχήματα δημιούργησαν μία πομπή 200 μέτρων απο την Λάρνακα μέχρι τα θησαυροφυλάκια της κεντρικής τράπεζας.

Στα 10 καλύτερα νησιά του κόσμου η Σαντορίνη – Πρώτο στην Ευρώπη

Το ευρωπαϊκό νησί με την υψηλότερη βαθμολογία που περιλαμβάνεται στον κατάλογο του TripAdvisor είναι η Σαντορίνη, με τις παραλίες της με μαύρη ηφαιστειακή άμμο, τα βαμμένα με λευκό ασβεστόχρωμα σπίτια της και την εκπληκτική της θέα στην θάλασσα και το ηφαίστειο.