Παρακολουθήστε το ταξίδι του Άγιου Βασίλη που μοιράζει δώρα στα παιδιά όλου του κόσμου -το Santa’s Tracker θα είναι ενεργό τις 24 Δεκεμβρίου..

 https://santatracker.google.com/

Είναι γνωστό σε όλους πως ο αγαπημένος Άγιος, ο Βασίλης, με την κόκκινη στολή του, ξεκινά το μακρύ του ταξίδι από το χωριό του στο Βορρά, ώστε να διασχίσει με το ιπτάμενο έλκηθρό του όλο τον πλανήτη και να μοιράσει τα δώρα του στα παιδιά όλου του κόσμου.

Για να βοηθήσει στον σκοπό αυτό η Google φέτος, προσφέρει πολλούς τρόπους για να «κατασκοπεύσετε» και να διασκεδάσετε με τον αγαπημένο Άγιο των μικρών αλλά και των μεγάλων παιδιών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε στην αναζήτηση του Google τη λέξη Santa. Κλικάρετε έπειτα στο Santa’s Village και μεταφερθείτε σε έναν διασκεδαστικό εικονικό κόσμο με Χριστουγεννιάτικους χαρακτήρες, ρολόι αντίστροφης μέτρησης μέχρι τη μεγάλη μέρα και διαδραστικές δραστηριότητες και παιχνίδια για όλη την οικογένεια.

Αυτοκίνητο: Γιατί η Pagani Huayra Tricolore κοστίζει 5,5 εκατομμύρια ευρώ προ φόρων;

 

Η Ιταλία έχει ένα διάσημο αεροπορικό ακροβατικό σμήνος, το Frecce Tricolori, στο οποίο στην Pagani πρέπει να έχουν ιδιαίτερη αδυναμία. Και αυτό γιατί πριν από περίπου μια δεκαετία, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης μισού αιώνα ζωής του σμήνους, είχαν παρουσιάσει την ειδική έκδοση Tricolore της Zonda, του διάσημου Frecce πρώτου μοντέλου της εταιρείας.

«Athenian»: Το ελληνικό εστιατόριο στη Βρετανία που στην περίοδο του lockdown έσπασε όλα τα ρεκόρ

 

«Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς» λένε και πολλοί συμφωνούν με αυτό. Άλλοι, πάλι, ενδεχομένως και να μη συμφωνούν απόλυτα. Γιατί εδώ που τα λέμε, ίσως και η τύχη από μόνη της, να μην είναι αρκετή για να πετύχεις τα όνειρά σου, ακόμη και τα πιο τρελά. Χρειάζεται πρώτα εμπιστοσύνη στα σχέδιά σου, σιγουριά ότι θα πετύχεις, σχέδιο και κυρίως, δεν χρειάζεται να φοβάσαι.

Ειδικά, το τελευταίο, ο φόβος, είναι ένας κακός σύμβουλος στα όποια μελλοντικά σου σχέδια και δη επαγγελματικά. Αυτό, άλλωστε, τονίζει και συμβουλεύει τους νέους, ο Ευθύμης Βασιλάκης... να μη φοβούνται! Ένας νέος άνδρας ο ίδιος, ο οποίος βλέπει το δικό του success story να παίρνει σάρκα και οστά στην Αγγλία.

Η πλούσια χήρα που άφησε τα εκατομμύριά της στους γείτονες Ποια ήταν η Γερμανίδα που εμπιστεύτηκε την περιουσία της στους συγχωριανούς της

 

Ήταν μια είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου, δείχνοντας πως η ανθρωπιά δεν θα εκλείψει ποτέ από τη Γη. Σε πείσμα των χαλεπών καιρών μας.

Οι κάτοικοι μιας κοινότητας χαμένης κάπου στα κεντρικά της Γερμανίας δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν έμαθαν ότι είχαν κληρονομήσει την τεράστια περιουσία της καλόκαρδης γειτόνισσάς τους.

Η ηλικιωμένη είχε φύγει μόλις από τη ζωή και ο συμβολαιογράφος ανακοίνωσε στη δύσπιστη αρχικά κοινοτική αρχή πως τους είχε αφήσει τη γη της, αλλά και όλο το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του άντρα της.

Τα κερδοσκοπικά παιχνίδια του Μυτιληναίου εις βάρος του Έλληνα καταναλωτή

 

Για κερδοσκοπικά παιχνίδια συγκεκριμένης επιχείρησης τα οποία εξελίσσονται τις τελευταίες εβδομάδες στο χώρο της ενεργειακής αγοράς μετά την έναρξη του «target model» (του ενιαίου δηλαδή μοντέλου χονδρεμπορικής αγοράς που εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης) κάνουν λόγο τα «Παραπολιτικά».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας δεν είναι άλλος από την εταιρεία PROTERGIA του Ομίλου Μυτιληναίος.

Η τραγική ιστορία της τραγουδίστριας Σελίνα που δολοφονήθηκε από την πρόεδρο του φαν κλαμπ της

Ήταν 31 Μαρτίου του 1995, όταν ο κόσμος «πάγωσε» στην είδηση ότι η Σελίνα Γκιντανίγια Πέρεζ (γνωστή όμως με το μικρό της όνομα) έπεφτε νεκρή από σφαίρα θαυμάστριάς της. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, με καταγωγή από το Μεξικό ήταν εξαιρετικά δημοφιλής και όχι τυχαία, της είχαν αποδώσει τον τίτλο της «Μαντόνα της λάτιν μουσικής».

Ο θάνατος της, λίγες ημέρες πριν τα 24 της χρόνια σόκαρε τον κόσμο, ενώ το γεγονός ότι η δολοφόνος ήταν η μέχρι πρότινος πρόεδρος του επίσημου φαν κλαμπ της τραγουδίστριας και πρώην νοσοκόμα, Γιολάντα Σαλβιδάρ έδινε μεγαλύτερη τραγική διάσταση στην υπόθεση. Η Σελίνα ξεκίνησε την καριέρα της στα 9 της χρόνια ως «παιδί –