Ο δρόμος της Γαλλίας που… βυθίζεται..Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Το πέρασμα Ρassage du Gois είναι δρόμος που συνδέει τον κόλπο Burnёf με το νησί Noirmoutier στη Γαλλία. Λόγω της παλίρροιας ο δρόμος είναι προσβάσιμος μόνο δύο φορές την ημέρα για λίγες ώρες καθώς τις υπόλοιπες πλημμυρίζει και χάνεται περίπου 4 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Birght Side, το πέρασμα αποτυπώθηκε για πρώτη φορά σε χάρτη το 1701. Σήμερα έχει μήκος περίπου τεσσάρων χιλιομέτρων και είναι εξαιρετικά επικίνδυνος δρόμος.

Ρίο 2016: Οι πρωταγωνιστές της πιο ρομαντικής στιγμής των Αγώνων

Ο Adam και η Jamey είναι ένα ζευγάρι Καναδών αθλητών και την περασμένη Παρασκευή χάρισαν στον κόσμο την πιο ρομαντική στιγμή των Παραολυμπιακών Αγώνων.
Η Jamey Jewells τραυματίστηκε σοβαρά σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν ήταν 14 ετών, σπάζοντας πλευρά και σπονδύλους. Μετά το ατύχημα χρειάστηκε να περάσει σχεδόν δύο χρόνια στο νοσοκομείο, μέχρι ο φυσιοθεραπευτής της να της προτείνει να δοκιμάσει την καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο για να την βοηθήσει στην αποθεραπεία της.

Αποσύρεται η Ρώμη από τη διεκδίκηση των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Την απόσυρση της υποψηφιότητας της Ρώμης από τη διεκδίκηση της φιλοξενίας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, πρόκειται να ανακοινώσει η δήμαρχος της ιταλικής πρωτεύουσας Βιρτζίνια Ράτζι.


Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχου του Δήμου της «αιώνιας πόλης», που επικαλείται το Reuters, η Ράτζι, πρόκειται να παραχωρήσει

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων απαντά στην Ε.Ε: Άντε γ@@@θείτε

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε, χρησιμοποίησε γλώσσα πεζοδρομίου για να απαντήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τις δημόσιες δηλώσεις που έγιναν για να σταματήσει τις δολοφονίες στη μάχη του κατά των ναρκωτικών.
Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξέφρασαν δημόσια την ανησυχία τους για τον υπερβολικά μεγάλο αριθμό νεκρών κατά τη

Ρωσία: Δημοσιεύθηκε βίντεο που δείχνει όχημα με βαρύ οπλισμό να συνοδεύει ανθρωπιστική βοήθεια (video)

Ο ρωσικός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο σήμερα Τρίτη που κατέγραφε την κίνηση της αυτοκινητοπομπής που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια και δέχθηκε επίθεση αργά χθες Δευτέρα στην επαρχία του Χαλεπιού.
Στις εικόνες αυτές φαίνεται, σύμφωνα με τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας, ότι ένα φορτηγό στο οποίο επέβαιναν μαχητές και ρυμουλκούσε οπλισμό μεγάλου διαμετρήματος συνόδευε την αυτοκινητοπομπή.

Γεννημένος για σόου (στη Βουλή, στις τηλεοράσεις, στο ίντερνετ)

Ο πυρηνάρχης της εκστρατείας για την ιδεολογική κατεδάφιση της Αριστεράς, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, αναγνωρίζει και προμοτάρει πως η εν γένει πολιτική συμπεριφορά του, (στις εκδηλώσεις, στα πάνελ, στις εκπομπές βιβλίου, στη Βουλή), αποτελεί μέρος ενός σόου – προφανώς καλαίσθητου για τον ίδιο και τους οπαδούς του.

Ακούραστος συνήγορος των καναλαρχών ο Λοβέρδος

Σε ρόλο συνηγόρου των καναλαρχών έχει επιδοθεί στις συνεδριάσεις της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ ο Ανδρέας Λοβέρδος, με αποτέλεσμα να προκαλεί συνεχώς αρνητικά σχόλια για τη στάση του από τα μέλη της.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ξεπέρασε σήμερα ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό. Ο κ. Λοβέρδος είχε 15’ στη διάθεσή του για να ρωτήσει τον Γιάννη Βαρδινογιάννη

Ο Δήμαρχος Λέσβου καταγγέλλει πως στελέχη της ΝΔ, μαζί με της Χ.Α., υποδαυλίζουν τα επεισόδια

Σε μια καταγγελία που θα κάνει αίσθηση και θα προκαλέσει αναμφίβολα τριγμούς στο πολιτικό σκηνικό προχώρησε ο Δήμαρχος Λέσβου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM». Ο Σπύρος Γαληνός τόνισε πως «4-5 τοπικά στελέχη της ΝΔ που εμφορούνται» – όπως

Χέρι-χέρι στελέχη της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή στη Λέσβο

Σε σημερινή συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» ο δήμαρχος Λέσβου, Χρήστος Γαληνός, κατήγγειλε ότι κομματικά στελέχη της ΝΔ, όχι μόνο συνεργάζονται αλλά καθοδηγούν μέλη της Χρυσής Αυγής και συμπαρίστανται σε ακροδεξιούς κύκλους που υποδαυλίζουν τα επεισόδια στο νησί.
Μάλιστα, η ΝΟΔΕ Λέσβου με ανακοίνωσή της υιοθέτησε πλήρως την Πατριωτική Κίνηση του Αλ. Κουτσαντώνη,

Αλέξης Τσίπρας: «Ήρθε η ώρα για ελάφρυνση του χρέους»

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε σημερινή του ομιλία στο φόρουμ Concordia Summit υπογράμμισε ότι προκειμένου η Ελλάδα να εισέλθει σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης, οι πιστωτές της πρέπει να πράξουν το καθήκον τους για την αποκατάσταση της βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους και τόνισε ότι βάσει της συμφωνίας “η στιγμή αυτή είναι τώρα”.

ΗΠΑ: Νεκρός στο σπίτι του, βρέθηκε ο σκηνοθέτης του “L.A. Confidential”

Νεκρός στο σπίτι του, στην Καλιφόρνια, βρέθηκε ο Κέρτις Χάνσον σκηνοθέτης της ταινίας «L.A. Confidential» και του «8 Mile».
Ο Χάνσον που ήταν 71 ετών πέθανε σύμφωνα με την αστυνομία από φυσικά αίτια.

Γελοίες αλχημίες από τα Μέσα της Δεξιάς

Όπως γράφει σήμερα ένας μαθηματικός εγκέφαλος του «Ελεύθερου Τύπου», η συνολική επιβάρυνση -μόνο από τις ασφαλιστικές εισφορές- για μισθωτούς ΙΚΑ που ασκούν παράλληλα και ατομικό επάγγελμα, με ΔΠΥ-μπλοκάκι, φτάνει στο 43% (16% ως μισθωτοί και 26,95% ως ελεύθεροι επαγγελματίες) ενώ σε περιπτώσεις εργαζομένων που ασφαλίζονται ως μισθωτοί σε ειδικά Ταμεία (π.χ. ΔΕΚΟ, τραπεζών) όπου οι εισφορές εργαζομένου είναι υψηλότερες από τις

Αίτημα άμεσης εξέτασής του στη Βουλή απηύθυνε ο Κώστας Γιαννίκος

Αίτημα άμεσης εξέτασής του στη Βουλή προς τον πρόεδρο της Εξεταστικής για τα ΜΜΕ Σωκράτη Φάμελο απηύθυνε ο Κώστας Γιαννίκος, πρώην συνεταίρος του Γιώργου Κουρή.
Ο υπόδικος επιχειρηματίας της τηλεόρασης, τον οποίο ο Γ. Κουρής έχει κατηγορήσει

«Σταθερή λύση για το χρέος σημαίνει γρήγορη λύση»

Περίπου σαράντα λεπτά κράτησε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στη Νέα Υόρκη. Το χρέος, το προσφυγικό και το κυπριακό βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός σε ότι αφορά το χρέος είπε ότι έχουν γίνει πολύ σοβαρά βήματα στην ελληνική οικονομία ενώ τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει γρήγορες και σοβαρές μεταρρυθμίσεις

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ - ΑΠ’ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗ DISNEYLAND

Ξεκινά σε συνθήκες κοινωνικού σιωπητήριου η συζήτηση στη Βουλή της σύμβασης ΤΑΙΠΕΔ-Hellinikon Global I.S.A., έδρας Λουξεμβούργου,  ιδιοκτησίας Lamda Development συμφερόντων Λάτση (εγγυήτρια εταιρεία) ως ενιαία σύμβαση υπογραμμένη επί δύο συγκυβερνήσεων:  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (14.11.2014) και - η τροποποιητική - ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (19.7.2016).