"Για όλα φταίει ο Έλληνας Άλεξ" (Βίντεο)

Ένα καταπληκτικό βίντεο (με 137886 θεάσεις) απάντηση σε όσους Ευρωπαίους θεωρούν ότι "για όλα φταίει ο Άλεξ ο Έλληνας". (Στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους) Δείτε το:..

Καινούριος δίσκος για τον Eros Ramazzotti

Το 12ο studio album του Eros Ramazzotti και το πρώτο του στην Universal Music κατέκτησε αμέσως την πρώτη θέση του iTunes chart της Ιταλίας, του Βελγίου και της Ελβετίας μέσα σε μία μόνο μέρα. Νο1 καλλιτέχνης στη χώρα του κι ένας από τους δημοφιλέστερους και εμπορικά επιτυχημένους Ιταλούς καλλιτέχνες διεθνώς, ο Eros Ramazzotti επέστρεψε μετά από 3 χρόνια σιωπής, με το NOI (Εμείς)..

Νέο videoclip για τους Rolling Stones

Νέο video-clip από τους Rolling Stones μετά και την κυκλοφορία του single τους Doom 'n Gloom, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο νέο τους album GRRR που είναι πλέον διαθέσιμο.  Οι γερόλυκοι της ροκ σκηνής μοιάζουν ακούραστοι και προσφέρουν στους θαυμαστές τους, όχι ένα υλικό που να θυμίζει μία άλλοτε πετυχημένη πορεία, αλλά έναν ήχο σύγχρονο που δείχνει ότι η έμπνευση δεν είναι θέμα ηλικίας..

Χριστίνα Σάλτη... ζωγράφος για τις ανάγκες του νέου της video clip!

Στο καινούριο της video clip για το τραγούδι "Εγώ ευθύνομαι" η νεαρή τραγουδίστρια Χριστίνα Σάλτη, ξεδιπλώνει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες... Δείτε το!..

Γιώργος Μαζωνάκης... και release party και νέος δίσκος!

Το καινούργιο cd του δημοφιλούς τραγουδιστή κυκλοφορεί στις 23 Νοεμβρίου. Δυο χρόνια μετά τα πολυπλατινένια " Ίσια Ανάποδα" δέκα καινούργια τραγούδια παίρνουν το δρόμο της κυκλοφορίας με τον τίτλο"Λείπει πάλι ο Θεός".

Ήδη τρία από αυτά (Μην πας πουθενά, Λείπει πάλι ο Θεός, Εγώ αγαπάω αναρχικά) έχουν δημιουργήσει μια ισχυρή αίσθηση για το καινούργιο album..

Ke$ha made bra out of fans' teeth. That's not the worst thing she does in this article.

The shock factor about this 'news piece' should be that Ke$ha requested that her fans send her teeth, and then she manage to procure enough to hone not only a bra, but several accessories, but instead we're balking at the gallery. Thigh high bodysuits are not made for squatting in, lady. Did Madonna not teach you anything??!!..

Beyoncé and Jay-Z share snaps of tender moments with baby Blue

This year they have more to be thankful than ever before, as Beyoncé and Jay-Z welcomed their baby girl Blue Ivy into the world in January.

And the Crazy in Love singer, 31, decided to share her and 42-year-old Jay-Z's joy with her fans by tweeting a couple of gorgeous shots of them with the beautiful child.

The proud mother uploaded a picture of her kissing Blue's forehead to her website.
Feeling thankful: Beyonce posted a picture of her cradling Baby Blue... with them both dressed in the hue to mark Thanksgiving..

Γιώργος Παπανικολάου: Ο Έλληνας που έσωσε εκατομμύρια ζωές

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού και η Ελληνική Επιτροπή της ΟΥΝΕΣΚΟ, του Εκπαιδευτικού, Επιστημονικού και Πολιτιστικού Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, διοργάνωσαν από κοινού και παρουσιάζουν στην Ουάσιγκτον έκθεση για την προβολή του έργου του διάσημου Έλληνα γιατρού, βιολόγου και ερευνητή Γιώργου Παπανικολάου, πού έχει σώσει την ζωή εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο με την περίφημη μεθόδου που εφεύρε και η οποία, προς τιμήν του, ονομάστηκε Τεστ Παπανικολάου»..

Εξιχνιάστηκε η ληστεία στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας

Εξιχνιάστηκε η μεγάλη ληστεία στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας. Όπως έγινε γνωστό τρία ατομα συνελήφθησαν απο την ασφαάλεια Πατρών, οι οποίοι διαπραγματεύονταν ένα χρυσό δαχτυλιδι της μυκηναϊκής εποχής του 15ου αιωνα αντί του ποσού των 300.000 ευρω..

Η κόρη του πράκτορα της Μοσάντ που πήγε φυλακή

«Πατέρα συγχώρεσέ με αλλά αρνούμαι να πολεμήσω για το Ισραήλ σου». Η δήλωση αυτή ανήκει στην 19χρονη Omer Goldman η οποία είναι αντιρρησίας συνείδησης του Ισραηλινού στρατού (SHMINISTIM).

Η πανέμορφη Omer αρνήθηκε να καταταγεί στον ισραηλινό στρατό και για το λόγο αυτό.

Οργή και θλίψη για τον 15χρονο ιταλό αυτόχειρα

«Τον σταύρωσαν όπως τον Ιησού. Τώρα απαιτώ δικαιοσύνη», με αυτή τη φράση η μητέρα του 15χρονου, που πριν μερικές ημέρες απαγχονίστηκε επειδή δεν άντεχε άλλο τα «πειράγματα» των συμμαθητών του για τα αγαπημένα ροζ ρούχα του και το μανό στα χέρια, τον αποχαιρέτησε στην τελευταία του κατοικία.

PLANET STARS: EIΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ TO Πρώτο ΘΕΜΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Εκατομμύρια στην παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών

Εκατομμύρια κάτοικοι της Νέας Υόρκης απόλαυσαν την χθεσινή ημέρα των Ευχαριστιών, παρακολουθώντας στην μεγάλη παρέλαση που σηματοδοτεί την αρχή της εορταστικής περιόδου.[ 10:53 23/11 ]

EΥΘΡΑΥΣΤΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Το Ισραήλ και η Χαμάς εμφανίζονται ως νικητές του πολέμου

Ηρεμία μετά από την κόλαση των προηγούμενων 8 ημερών, επικρατούσε χθες στη Λωρίδα της Γάζας και στο Ισραήλ, πρώτο 24ωρο μετά τη συμφωνία εκεχειρίας.[ «E» 23/11 ]

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΑΡΚΟΖΙ

Ο δικαστής μπέρδεψε την Ινγκριντ με την Λιλιάν Μπετανκούρ

Ο δικαστής που ερευνά την υπόθεση της χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας του Νικολά Σαρκοζί μπέρδεψε μια όμηρο στην Κολομβία με την πολυεκατομμυριούχο ιδιοκτήτρια της εταιρείας L'...[ 21:05 23/11 ]

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ

Αγεφύρωτες οι διαφορές, αμφίβολη η συμφωνία

Το ενδεχόμενο μίας αποτυχίας της συνόδου κορυφής αντιμετωπίζουν οι ευρωπαίοι ηγέτες, καθώς οι διαφορές στους κόλπους μίας ΕΕ εν μέσω κρίσης και υπονομευμένης από...[ 08:11 23/11 ]

ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις 7 Δεκεμβρίου το τελευταίο φύλλο των γερμανικών Financial Times

Σταματά την έκδοσή της το Δεκέμβριο η οικονομική εφημερίδα Financial Times Deutschland, ιδιοκτησία του οίκου Gruner+Jahr του ομίλου Bertelsman, όπως ανακοίνωσε σήμερα...[ 12:39 23/11 ]

ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΟΡΣΙ

Αίγυπτος: Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας στην πλατεία Ταχρίρ

Χρήση δακρυγόνων εναντίον ανθρώπων που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Ταχρίρ στο Κάιρο, όπου χιλιάδες διαδηλώνουν κατά του χθεσινού διατάγματος του προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι, έκανε η αιγυπτιακή...[ 17:58 23/11 ]

ΜΑΡΑΘΩΝΙΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Τα ξενύχτια...βλάπτουν την ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να κέρδισε φέτος το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, αλλά πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες, αξιωματούχοι, διπλωμάτες και δημοσιογράφοι νιώθουν πιθανότατα ότι βρίσκονται σε...θάλαμο...[ 13:37 23/11 ]

ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Βρέθηκε σε σκελετό περιστεριού μήνυμα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Κρυπτογραφημένο μήνυμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκε 70 χρόνια μετά, στερεωμένο στο πόδι ταχυδρομικού περιστεριού, ο σκελετός του οποίου βρέθηκε σε καμινάδα στο Σάρεϊ κατά...[ 15:14 23/11 ]

ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟ

Αν γινόταν ανεξάρτητη η Καταλονία θα ήταν το έβδομο πλουσιότερο κράτος της ΕΕ

Η Kαταλονία, αν γινόταν ανεξάρτητο κράτος, θα ήταν το "έβδομο της Ευρωπαϊκής Ένωσης" όσον αφορά τον πλούτο κατά κεφαλήν, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της τοπικής κυβέρνησης Αρτούρ Μας, δύο...[ 14:37 23/11 ]

Εκτός Eurovision η Πορτογαλία λόγω κρίσης!

Η Πορτογαλία δεν θα μετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον το ερχόμενο έτος, μετέδωσε σήμερα το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο RTP, επικαλούμενο δημοσιονομικούς περιορισμούς..

GP Βραζιλίας: Ταχύτερος ο Χάμιλτον στα ελεύθερα!

Ο νικητής του τελευταίου αγώνα στο Ώστιν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό σήμερα πρώτη μέρα δοκιμών στην πίστα του Ιντερλάγος σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο και στις δυο περιόδους ελεύθερων δοκιμών.

Το Σάο Πάολο υποδέχτηκε ομάδες, πιλότους και μηχανικούς με λιακάδα και ζέστη, όμως ο καιρός προβλέπεται να χαλάσει στη συνέχεια του τριημέρου. Ειδικά για την Κυριακή το μετεωρολογικό δελτίο κάνει λόγο για βροχή..

Μεγάλη νίκη του «εξάστερου» στην Ιταλία

Δεν έχει μόνο έξι αστέρια στη φανέλα, αλλά και… έξι ζωές! Ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών πήρε σπουδαία νίκη 71-69 στην Ιταλία απέναντι στην Καντού και "αγκάλιασε" την πρόκριση στο Top 16 της Ευρωλίγκας. Κορυφαίος των «πράσινων» ο Μάικ Μπράμος με 21 πόντους και 7/9 τρίποντα. Θετικό ντεμπούτο από τον Μπανκς...