Την Κυριακή στη Μαρίνα Φλοίσβου Ένα υπέροχο παζάρι για το Χαμόγελο του Παιδιού

Όταν μερικά λιλιπούτεια χεράκια “πλάθουν” πασχαλινές κατασκευές με σκοπό να βοηθήσουν “κάποια παιδάκια που δεν έχουν τόσα δώρα και τόσες γιορτές”, τότε ο κόσμος μας φαντάζει ακόμη ακόμη πιο όμορφος. Όπως αυτός που μας περιμένει την  Κυριακή 13 Απριλίου στη Μαρίνα Φλοίσβου

ΣΚΙΤΣA Τι λέει ο Θεός για την οικονομική κρίση -Πατριώτες, βγήκαμε στις αγορές!

 Σκίτσα:  Τι λέει ο Θεός για την οικονομική κρίση Σκίτσα με πολιτικά μηνύματα περισσότερα??  Οι σκιτσογράφοι έχουν την ικανότητα να αποδίδουν όλη την  αλήθεια σε μία μόνο εικόνα..ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

Δείτε τις 15 πιο εντυπωσιακές σπηλιές στον κόσμο

Εικόνες βγαλμένες από το πιο παράξενο παραμύθι. Θα τις εξερευνούσατε ποτέ;
Άλλες ξεχωρίζουν για τα χρώματα και τους σχηματισμούς τους και άλλες για το μέγεθος. Όλες όμως είναι εντυπωσιακές και μοιάζουν με σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι ή άλλο πλανήτη. Δείτε τις!

Δείτε την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα όπως δεν τα έχετε δει ποτέ! [πανοραμικές εικόνες]

Μια εντυπωσιακή εφαρμογή πανοραμικών φωτογραφιών της Ακρόπολης για την εικονική περιήγηση μέσω υπολογιστή στο μνημείο, έχει δημιουργήσει η Υπηρεσία Συντήρησης των Μνημείων της Ακρόπολης, και το αποτέλεσμα κόβει κυριολεκτικά την ανάσα...

Mοναδικό βίντεο με τον εντυπωσιακότερο ναό του κόσμου στην Βαρκελώνη

Πρόκειται για έναν από τους πιο εντυπωσιακούς και γνωστούς στον κόσμο χριστιανικούς Ναούς χωρίς καν να έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Ο Ναός της Αγίας Οικογένειας (La Sagrada Família) ξεκίνησε να χτίζεται στην Βαρκελώνη στις 19 Μαρτίου του 1882.

Μαγικές εικόνες από το Βόρειο Σέλας!

Μαγικό τοπίο του Βόρειου Σέλας απαθανάτισε επαγγελματικός φωτογραφικός φακός από ένα νησάκι της Σκωτίας.
Δείτε 10 φανταστικές εικόνες που τραβήχτηκαν από το νησί Lewis.

Βγήκαμε, αδέρφια! Του Νίκου Μπογιόπουλου -Ντυθείτε, στολιστείτε, γλεντοκοπήστε. Πατριώτες, βγήκαμε στις αγορές!

«Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές δονήστε σύγκορμα τη χώρα πέρα ως πέρα...». Βγαίνουμε στις αγορές, αδέρφια!
Ντυθείτε, στολιστείτε, γλεντοκοπήστε. Πατριώτες, βγήκαμε στις αγορές! Για να πάρουμε δάνεια. Δάνεια... Σαν αυτά που μας οδήγησαν ως εδώ... Σαν αυτά που άλλοι τα τρώνε κι άλλοι τα πληρώνουν! Του Νίκου Μπογιόπουλου.

Επικοινωνιακή φιέστα με κόστος 725 εκατ. ευρώ, η "επιστροφή στις αγορές"

Περί τα 725 εκατομμύρια ευρώ θα στοιχίσει στους έλληνες πολίτες η επικοινωνιακή φιέστα που οργάνωσε η κυβέρνηση με τον κωδικό "επιστροφή στις αγορές".
Όπως έγινε γνωστό, οι προσφορές για το πενταετές ομόλογο ανήλθαν σε 20,4 δισ. ευρώ, ισομερώς προερχόμενα

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ για την Ευρωβουλή

Τους υποψήφιους του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. "Πρόκειται για δοκιμασμένους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Πρωτοπόροι στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στον τομέα των επιστημών" σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Eκρηξη αυτοκινήτου - βόμβα έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας -Αυτήν την ώρα κλειστές είναι οι οδοί Σταδίου, Αμερικής, Πανεπιστημίου.

Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε στις 05:55 την οδό Αμερικής, έξω από την Τράπεζα Ελλάδας, ύστερα από δύο απειλητικά τηλεφωνήματα, για παγιδευμένο αυτοκίνητο με 75 κιλά εκρηκτικά. Αυτήν την ώρα κλειστές είναι οι οδοί Σταδίου, Αμερικής, Πανεπιστημίου.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ένας άγνωστος τηλεφώνησε στις 05:10 στην ιστοσελίδα «Ζούγκλα» και στις 05:15 στην Εφημερίδα των Συντακτών, λέγοντας: «Ανάμεσα στη Σταδίου και την Πανεπιστημίου, επί της οδού Αμερικής, έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας, υπάρχει αυτοκίνητο με 75 κιλά εκρηκτικά, που θα εκραγεί σε 45 λεπτά».

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 3-1 Οι Γερμανοί ξανάρθαν! (vds)

Μπορεί να ακούγεται κλισέ, όμως στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί...
Για τρίτη διαδοχική χρονιά η Μπάγερν θα δώσει το «παρών» σε ημιτελική φάση του Champions League και οδεύει ολοταχώς για την διατήρηση των κεκτημένων!

Οι Βαυαροί «ξύπνησαν» μετά το γκολ της Γιουνάιτεντ που πάλεψε στα ίσα για την πρόκριση, έβαλαν τρία γκολ μετά το προβάδισμα των Αγγλων και μετά το τελικό 3-1 προκρίθηκαν στους «4» του θεσμού!

ΑΤΛΕΤΙΚΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-0 Μεγάλη Ατλέτικο, σπίτι της η Μπαρτσελόνα! (vds)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκλήρωσε το «θαύμα», νίκησε με 1-0 την Μπαρτσελόνα στο «Βιθέντε Καλδερόν» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς λιγκ, αφήνοντας στον Μέσι και την παρέα του να επιστρέψουν πρόωρα σπίτι τους!

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έδειξε περίσσιο πάθος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και με γκολ του Κόκε από το 5ο λεπτό άφησε την Μπαρτσελόνα εκτός διοργάνωσης.

Έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σημειώθηκε στις 5:57 τα ξημερώματα στην "καρδιά" της Αθήνας, στην οδό Πανεπιστημίου.

Ισχυρή έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 6 τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αμερικής και Πανεπιστημίου, έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, την ημέρα που η χώρα βγαίνει στις αγορές και ένα 24ωρο πριν την άφιξη της γερμανίδας καγκελαρίου, Μέρκελ, στην Αθήνα.
Λίγο νωρίτερα, υπήρξαν προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, που έδωσαν τον χρόνο στις αστυνομικές αρχές να εκκενώσουν τη γύρω περιοχή.