Άδωνις Γεωργιάδης: Παραδέχτηκε τη σχέση του με την «Ομάδα Αλήθειας» (video)

Χρειάστηκαν μόλις πέντε δευτερόλεπτα, ώστε ο Άδωνις Γεωργιάδης να «γκρεμίσει» το αφήγημα που ολόκληρη η ΝΔ έχει στήσει εδώ και αρκετό καιρό, για το ότι δεν έχει καμία σχέση με την «Ομάδα Αλήθειας», η οποία ανεβάζει συνεχώς αντιπολιτευτικά βίντεο.

Όσες φορές, «γαλάζια» στελέχη έχουν κληθεί να τοποθετηθούν για το αν σχετίζεται η Πειραιώς με την εν λόγω ομάδα – τρολ, εκείνα το αρνούνται κατηγορηματικά. Ωστόσο, σε σημερινή του εμφάνιση στην ΕΡΤ, ο Άδωνις Γεωργιάδης, είπε την αλήθεια «έξω από τα δόντια», έστω και κατά λάθος.

Σκαλούμπακας: Δεν διαγράφομαι, εγώ είμαι η ΝΔ

Διεγράφη από τη ΝΔ ο Χρήστος Σκαλούμπακας, αλλά όπως φαίνεται ο ίδιος έχει διαφορετική άποψη και δεν δέχεται την απόφαση του κόμματος.

Ο Χρήστος Σκαλαμπούκας σαν άλλος… Ιούλιος Καίσαρας, μιλάει στον τρίτο ενικό για τον εαυτό του, θέλοντας να αποδείξει τις βαθιές ρίζες που έχει στη ΝΔ.

Συγκεκριμένα ανάρτησε μία φωτογραφία που δείχνει με τα δύο βελάκια τον ίδιο και τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στην Εφημερίδα των Συντακτών

«Ξέφυγα από τους καρχαρίες
Και νίκησα τους τίγρεις
Μ' έφαγαν όμως
Οι κοριοί» έλεγε στο ποίημα του "Επιτάφιος" ο Μπ. Μπρεχτ.

Μήπως τελικά αυτό ταιριάζει με τη σημερινή φάση δύο μέρες μετά την βαριά ήττα; Κι αν ναι ποιοι είναι για σας οι κοριοί;

Αμέτρητοι οι κοριοί που είχαμε να αντιμετωπίσουμε μετά το 2015. Ένα κράτος χτισμένο πάνω σε πελατειακές σχέσεις και, άρα, στην άνιση πρόσβαση στην εξουσία, που εμείς έπρεπε να επινοήσουμε τα στοιχειώδη: την παρακολούθηση της πορείας αποπληρωμής ληξιπροθέσμων οφειλών ή την εκτέλεση του ΠΔΕ.

Υπερθέαμα στη διώρυγα της Κορίνθου: Παγκόσμιος αγώνας jet ski [video-εικόνες]

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε ο διάπλους της Διώρυγας της Κορίνθου με τα τζετ σκι με τη συμμετοχή 35 αθλητών από 16 χώρες.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Ομιλο Τζετ Σπορτ (Hellenic Jet Sports Boating Association), σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Jet Raid και η πρωτοτυπία του είναι ότι οι αθλητές διαγωνίζονται στην ανοιχτή θάλασσα, αντί κοντά στην ακτή όπως γίνεται συνήθως στο εξωτερικό.

26 Απριλίου 1986 -Το πραγματικό ντοκιμαντέρ για το Τσερνόμπιλ

Το ουκρανικό ντοκιμαντέρ «Τσερνόμπιλ.3828» είναι αφιερωμένο στους 3.828 «ρευστοποιητές» - ήρωες που εργάστηκαν στη μολυσμένη από ραδιενέργεια οροφή του Τσερνόμπιλ, με τίμημα ακόμη και την ίδια τους τη ζωή.

Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του κόσμου – Ο ναός του Σουνίου δίνει φως στο… γαλαξία!

Μια φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε από τον Αλέξανδρο Μαραγκό «δανείστηκε» η NASA για να… δείξει το γαλαξία μας!

Η φωτογραφία αυτή δείχνει στο βάθος αριστερά τον φωτισμένο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και σε όλο το υπόλοιπο τμήμα της έχει χαρτογραφηθεί ο Γαλαξίας στον οποίο βρίσκεται και η Γη μας....

Οι ακτίνες που βλέπετε στον Ναό, προέρχονται από τον φωτισμό του και είναι εντυπωσιακό ότι αντανακλώνται και στη θάλασσα!

Τι έκανε ο Βενιζέλος και βρέθηκε εκτός ΚΙΝΑΛ – Η «συνωμοσία» στην Δυτ. Ελλάδα

Γιατί αποκεφαλίστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΚΙΝΑΛ και έτσι οδηγήθηκε εκτός κόμματος; Ποιο είναι το παρασκήνιο;

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, είχε σχέδιο να παραδώσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη Νέα Δημοκρατία;...

Ήταν το δώρο του αυτό στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας με τις ψήφους της ΝΔ;

Ο Σαμαράς διψάει για εκδίκηση και «κλείσιμο λογαριασμών»

Για εκδίκηση δείχνει ότι διψάει ο Αντώνης Σαμαράς, θεωρώντας ιστορική ευκαιρία για τη χώρα την οριστική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές.

Σε άρθρο του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο πρώην πρωθυπουργός υπογραμμίζει ότι δεν είναι προσωπικό του θέμα η δέσμευση του «να τους πάει ως το τέλος» και καταλήγει εμφατικά υποστηρίζοντας ότι η ενότητα των Ελλήνων...
θα αποκατασταθεί μόνο «αφού κλείσουμε τους λογαριασμούς με το παρελθόν.

»Κι αφού θάψουμε τα φαντάσματα του παρελθόντος..

Ο ρωσικός στρατός αντικαθιστά τα Windows με Astra Linux

Τα στρατιωτικά συστήματα της Ρωσίας χρησιμοποιούν λειτουργικό Windows, τα οποία σύντομα θα αντικατασταθούν με Astra Linux.
H εν λόγω διανομή του Linux έχει παραμετροποιηθεί από τον ρωσικό στρατό, προκειμένου να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς και να επιτρέπει στις στρατιωτικές δυνάμεις την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών τους από την άποψη της Πληροφορικής.
Για τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, η κίνηση αυτή θεωρείται ως ύψιστης σημασίας, γεγονός που πιστοποιεί ότι η εν λόγω διανομή του Linux μπορεί να προσφέρει όλα τα εχέγγυα ασφαλείας για μία τόσο ειδική χρήση.

Σπουδαία διάκριση: Η Ελλάδα ψηφίστηκε ως η ομορφότερη χώρα του κόσμου για το 2019

Η Ελλάδα ψηφίστηκε ως η ομορφότερη χώρα του κόσμου για το 2019, από τους χιλιάδες αναγνώστες του διάσημου ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveler, στα πλαίσια των ετήσιων Βραβείων Τουρισμού που απονέμει, έχοντας κύρια έδρα τη Νέα Υόρκη!«Η Ελλάδα συνεχίζει να αιχμαλωτίσει τη φαντασία σας ενθουσιάζοντας σε όλους τους τομείς» γράφει στον

Στα Νησιά Φερόε σφάζουν φάλαινες και η θάλασσα είναι κόκκινη από το αίμα

Όπως αναφέρει η οργάνωση για την προστασία της θαλάσσιας ζωής, «Blue Planet Society», οι κάτοικοι των νησιών κατέσφαξαν τουλάχιστον 150 φάλαινες πιλότους κι ακόμα 20 δελφίνια.
Η ετήσια σφαγή των θαλάσσιων θηλαστικών στα Φερόε έχει προκαλέσει διεθνείς αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις και φορείς.