Καναδάς Βανκούβερ Google: Διαγωνισμός για χάκερς με έπαθλα 2,7 εκατ. $

Η αμερικανική εταιρεία Google ανακοίνωσε, ότι θα διοργανώσει και φέτος διαγωνισμό για χάκερς με συνολικά έπαθλα 2,7 εκατ. δολάρια.Οι χάκερς, που θα κατορθώσουν να «παραβιάσουν» την ασφάλεια του νέου λειτουργικού συστήματος "Chrome OS", είτε μόνοι τους είτε ως ομάδα, θα λάβουν βραβείο ύψους 110.000 δολαρίων.

Θα «χορτάσει» το μάτι σας... Βραζιλία στο Μουντιάλ [pics]

Όσο περνάνε οι μέρες το Μουντιάλ της Βραζιλίας πλησιάζει όλο και πιο πολύ, καθώς μένουν μόνο λίγοι μήνες από μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού.

Οι άντρες φίλαθλοι ανυπομονούν όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και για το ότι θα δουν όμορφες Βραζιλιάνες να δίνουν «ρέστα» στην κερκίδα με τη σέξι παρουσία τους και σίγουρα οι σκηνοθέτες θα τους κάνουν ωραία πλάνα για να τις θαυμάσουν σε όλο τον κόσμο.

Google: Τι ρωτάνε οι χρήστες για την Ελλάδα - -οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου αναρωτιούνται γιατί είναι μια τόσο σημαντική χώρα.

Δείτε τον χάρτη της Ευρώπης όπως τον διαμόρφωσαν οι πιο συχνές ερωτήσεις στη διάσημη μηχανή αναζήτησης - Ποια είναι η πιο βαρετή και ποια η πιο γκέι χώρα της Ευρώπης

euronews video news: ΗΠΑ: Οι Ρεπουμπλικάνοι αντιδρούν στις εξαγγελίες Ομπάμα

Μέτρα για την ενίσχυση της μεσαίας τάξης εξήγγειλε ο αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα δράσει με ή χωρίς τη συγκατάθεση του Κογκρέσου.

Σε ότι αφορά τη μεταρρύθμιση στο σύστημα υγείας, ο Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε τους Ρεπουμπλικάνους να καταθέσουν μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση.

USA TODEY VIDEO NEWS:State of the Union: Obama vows executive action in 2014

..

Κύπρος:«Διαζύγιο» και οργή CYTA κατά OEB

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Cyta αποφάσισε ομόφωνα την αποχώρηση του Οργανισμού από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων, εκφράζοντας έντονη δυσαρέσκεια, για τις θέσεις της ΟΕΒ σε σχέση με το σχέδιο αφυπηρέτησης, όπως αποκάλυψαν χθες οι Τομές στα Γεγονότα.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, Χρίστος Πατσαλίδης, δήλωσε πως το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι δεν εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του Οργανισμού, με την παρουσία του στην ΟΕΒ.

ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι διατάξεις για την ανέγερση του The Mall

Αντισυνταγματικές έκρινε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας τις διατάξεις νόμου του 2003, στον οποίο βασίστηκε η ανέγερση του εμπορικού κέντρου The Mall Athens.

Η υπερδεκαετής δικαστική εκκρεμότητα έληξε οριστικά χθες, με τη δημοσίευση της απόφασης 376/2014 της Ολομέλειας.

Σαμαράς: Ήρθα στην Κεφαλονιά για να δω από πρώτο χέρι την κατάσταση

Ο πρωθυπουργός προήδρευσε σε σύσκεψη στο κτίριο των ΤΕΙ - Θα επισκεφθεί το Ληξούρι για να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής
Στην Κεφαλονιά βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο πρωθυπουργός, ο οποίος κατά τη διάρκεια της πτήσης επιστροφής από τις Βρυξέλλες προς την Αθήνα ζήτησε από τον πιλότο του πρωθυπουργικού αεροσκάφους αντί για το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος να κατευθυνθεί προς το αεροδρόμιο του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά.

Ομπάμα: Στόχος η ενίσχυση της μεσαίας τάξης, με ή χωρίς τη στήριξη του Κογκρέσου

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στη Βουλή των Αντιπροσώπων - Βέτο εάν γίνουν προσπάθειες για την επιβολή νέων κυρώσεων στο Ιράν
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, δεσμεύτηκε να παρακάμψει το Κογκρέσο και να αναλάβει μόνος του δράση προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία τάξη της Αμερικής, κατά τη διάρκεια ομιλίας που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα.