Διεγράφη μετά την αθλιότητά του....ο Συντονιστής Ετεροδημοτών κ. Κώστας Στεφανίδη


..Ένα άθλιο σχόλιο που, τελικά, προκάλεσε τη διαγραφή του, έκανε στο Facebook ο Συντονιστής Ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Στεφανίδης για την ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Παραιτείται ο Στ. Θεοδωράκης από το Ποτάμι

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την ηγεσία του Ποταμιού εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Θεοδωράκης ενώ παράλληλα εισηγήθηκε να μην κατέβει το κόμμα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Άγνωστο είναι μέχρι στιγμής το πως θα κινηθούν τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματος. 

Ισπανία: Ο Σάντσεθ στηρίζει τον Τίμερμανς για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Την στήριξή του στον Ολλανδό Σοσιαλιστή Φρανς Τίμερμανς εξέφρασε ο Ισπανός πρωθυπουργός για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
 Ο ίδιος προσερχόμενος στο άτυπο δείπνο εργασίας των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες δήλωσε: «Η οικογένεια των Σοσιαλδημοκρατών είναι η δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη με τον καλύτερο υποψήφιο, τον (Φρανς) Τίμερμανς. Ελπίζω ότι αυτό θα ανοίξει τον δρόμο. Έχει τις ικανότητες και την εμπειρία».

Τσίπρας: «Στηρίζω Τίμερμανς για πρόεδρο της Κομισιόν»

Σήμερα εγώ θα τοποθετηθώ στο πλευρό εκείνων των ηγετών που θα προτείνουν να αποφευχθεί ως επιλογή για την προεδρία της Κομισιόν η επιλογή του ΕΛΚ που υπέστη πολύ μεγάλη μείωση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από τις Βρυξέλλες προσερχόμενος στο άτυπο δείπνο των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων.

Γερμανία: Έξι στους δέκα Γερμανούς δεν θέλουν τον Μάνφρεντ Βέμπερ για πρόεδρο της Κομισιόν

Oι περισσότεροι Γερμανοί πολίτες δεν θα ήθελαν να δουν τον συμπατριώτη τους, τον Μάνφρεντ Βέμπερ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, να αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Η δημοσκόπηση της εταιρείας Civey δείχνει ότι το 59,1% των