Ο Αντετοκούνμπο ξεπέρασε τον Ομπάμα! (vid)

Μυθικό… ρεκόρ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά αυτή τη φορά εκτός παρκέ καθώς η συνέντευξη του «Greek Freak» ξεπέρασε σε ποσοστά τηλεθέασης ακόμα και αυτή του Μπάρακ Ομπάμα!
Όλα τα… κοντέρ σπάει στις ΗΠΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι όχι μόνο μέσα στα παρκέ με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς. Ο διεθνής Έλληνας

Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο Νίκο Γρυλλάκη

Στο κοιμητήριο του τόπου καταγωγής του, στον Αλίκαμπο Χανίων «αναπαύεται» από σήμερα, Δευτέρα, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Γρυλλάκης που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου σε ηλικία 55 ετών.
H εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 3.30 μετά το μεσημέρι στο εκκλησάκι του Άι Γιάννη παρουσία αντιπροσωπείας συναδέλφων του από την ΕΡΤ, των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Βάλιας Βαγιωνάκη και Αντώνη Μπαλωμενάκη, του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη, φίλων και συγχωριανών του εκλιπόντος που του είπαν το τελευταίο «αντίο».

Παράταση της κράτησης του Κάρλες Πουτζντεμόν αποφάσισε γερμανικό δικαστήριο

Γερμανικό δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνει υπό κράτηση ο Κάρλες Πουτζντεμόν ενώ εκκρεμεί η απόφαση ενός ανώτερου δικαστηρίου σχετικά με το αν ο Καταλανός πολιτικός θα απελαθεί στην Ισπανία.
«Εμφανίστηκε ήρεμος και συγκροτημένος» επισήμανε ο εισαγγελέας Γκέοργκ Φρίντριχ Γκουέντγκε σε δημοσιογράφους όταν του ζητήθηκε να περιγράψει την εμφάνιση του Κάρλες Πουτζντεμόν στο δικαστήριο.
Σημειώνεται ότι, την ίδια ώρα, πληροφορίες από γερμανικά μέσα αναφέρουν ότι ο Κάρλες Πουτζντεμόν εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει αίτηση ασύλου στη Γερμανία.

Απερρίφθη η αναίρεση κατά Μαρινάκη του βουλεύματος για τους στημένους αγώνες

    Με το συγκεκριμένο βούλευμα είχαν παραπεμφθεί, κατά πλειοψηφία με ψήφους 2 έναντι 1, σε δίκη για την κατηγορία της αλλοίωσης ποδοσφαιρικού αποτελέσματος (κακούργημα), ο (μέχρι πρόσφατα) πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και άλλα 27 πρόσωπα.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού με το ίδιο βούλευμα, παραπέμφθηκε με την κατηγορία της σύστασης και συμμορίας (πλημμέλημα) κι ενώ η αρχική πρόταση σε βάρος του αλλά και σε βάρος άλλων ήταν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης (κακουργημα). Επίσης απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για απάτη, εκβίαση (τετελεσμένη και σε απόπειρα) καθώς και για ηθική αυτουργία σε έκρηξη (στον φούρνο του πρώην διαιτητή και νυν βουλευτή Π. Κωνσταντινέα στην Καλαμάτα).

Συμμάχησαν με τον διάβολο

Τα παλιά τα χρόνια, στην εποχή που συγκριτικά με σήμερα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως «χρόνια της αθωότητας», αν και ποτέ δεν υπήρξε περίοδος αθωότητας στην ελληνική πολιτική σκηνή, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συνήθιζε να πίνει ένα καφεδάκι κάθε τόσο με τον φίλο του Μιλτιάδη Μαρινάκη. Η προσωπική και πολιτική τους φιλία είχε ξεκινήσει από τα χρόνια που ήταν ακόμη νέοι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαδραμάτιζε τότε ρόλο «ισχυρού back up» στην πολιτική καριέρα της Ντόρας Μπακογιάννη. Μόνον που τα σχέδια της «πολιτικής

Επίθεση των social media στα "άφωνα" ΜΜΕ

    Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαδραματίζουν ρόλο συλλογικού εξομολογητή. Απηχούν το κοινό αίσθημα και σκιαγραφούν τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντι στα ζητήματα που θίγουν την κοινή λογική. Έτσι από την ώρα που το zougla.gr ανάρτησε την είδηση περί της ποινικής διώξεως κατά Μαρινάκη για τους τρεις τόνους ηρωίνη, στις 15.11 της Παρασκευής, το διαδίκτυο πήρε φωτιά.

Όμως όσο οι ώρες περνούσαν, ο κόσμος άρχισε να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Διαπιστωνόταν μία σχεδόν ενορχηστρωμένη «αφωνία» όσον αφορά στα ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Χιονοστιβάδα δημοσιευμάτων στα διεθνή ΜΜΕ

Τα διεθνή δημοσιεύματα που αναφέρονται στην ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη αυξάνονται συνέχεια, παρά τη σιωπή πολλών ελληνικών ΜΜΕ, στα οποία η σοβαρότατη εξέλιξη περνάει, για διάφορους λόγους που είναι στην κρίση του αναγνώστη, στα ψιλά...

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν τα βρετανικά μέσα, λόγω και της Νότιγχαμ Φόρεστ, ιδιοκτήτης της οποίας είναι από τον περασμένο Μάιο ο Έλληνας εφοπλιστής. Το BBC αναφέρει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατηγορείται για εμπορία ναρκωτικών, σημειώνοντας ότι σύμφωνα με τη δίωξη ο εφοπλιστής είναι αντιμέτωπος με «πολύ σοβαρές» κατηγορίες.

Γιούνκερ: "Να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο Έλληνες πριν το Πάσχα"

    Για πρώτη φορά υπήρξε τέτοια άμεση παρέμβαση της Ε.Ε. προς την Τουρκία, η οποία προειδοποιήθηκε πως οι ευρωτουρκικές σχέσεις περνούν αναγκαστικά από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Σε αυτό το πολύ αυστηρό πλαίσιο οι κ.κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και Ντόναλντ Τουσκ έθεσαν το ζήτημα της άμεσης απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και μάλιστα πριν από το Πάσχα ως προϋπόθεση για ομαλές εξελίξεις στις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας, ενώ ταυτόχρονα τέθηκε και το θέμα της τουρκικής πολιτικής στο Αιγαίο και στην κυπριακή ΑΟΖ.

Toyota Avalon (2019) Δείτε Φωτογραφίες

Underpinned by a Toyota New Global Architecture (TNGA) platform, and powered by a fuel-efficient 3.5-liter V6 or Toyota Hybrid System (THS II) powertrain, the 2019 Toyota Avalon embodies consumers' overarching desire for high-caliber, design-centric, technologically-savvy modes of attainable, premium transportation.
To its menu, Avalon mixes a bevy of Toyota-firsts such as standard Apple CarPlay and Dynamic Auxiliary Turn Signals, available authentic Yamaha wood and aluminum cabin accents, and Engine Sound Enhancement. In addition, drivers will appreciate the standard passive and active safety benefits through Toyota Safety Sense P (TSS-P), as well as athletic handling thanks to its available Adaptive Variable Suspension (AVS), also a Toyota first, that, quite positively, has Avalon out-performing its peers.