What’s On The Victoria’s Secret Angels Christmas Wishlist?

The countdown to Christmas has officially begun! And this year is going to be sexier than ever! Join FashionTV as we catch up with the hottest Victoria’s Secret Angels -- Miranda Kerr, Lily Aldridge, Adriana Lima, and Candice Swanepoel -- who reveal their top picks for the festive season!..

Η Τρίπλα της Αλεξίου και του Ρασούλη!

Oταν έλαβα την πρόσκληση αναρωτήθηκα πώς και αυτή η πρώτη ακρόαση γίνεται στο στούντιο Sierra και όχι σε κάποιον πιο 'κλασσάτο' χώρο...
Τι ανόητη σκέψη... Μόνο μετά την πρώτη αυτή αποκλειστική ακρόαση του ακυκλοφόρητου δίσκου της Χαρούλας Αλεξίου, καταλαβαίνει κανείς γιατί αυτός ο δισκος έπρεπε να παρουσιαστεί εκεί όπου ηχογραφήθηκε..

Έγινε πιο γραφικός από ποτέ....Νότης Σφακιανάκης Μάγκες της χώρας ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος..

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Έλληνες δικτάτορες κι έφτασε μέχρι τους εξωγήινους. Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με τις δηλώσεις του αλλά ύστερα από την τελευταία του συνέντευξη στο tralala έγινε πιο γραφικός από ποτέ. Ο Νότης Σφακιανάκης..

Διαλύθηκαν οι Master Tempo

Οι Master Tempo αριθμούν 7 δημιουργικά χρόνια στην Ελληνική δισκογραφία, με μεγάλες επιτυχίες, πολλές και ιδιαίτερες συνεργασίες, αμέτρητα πετυχημένα live και φανατικούς θαυμαστές..

ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΟΔΑΣ H 20χρονη Κάρα μοντέλο της χρονιάς

Τα δύο σημαντικότερα βραβεία, αυτά για τη Σχεδιάστρια της Χρονιάς και για την Brand Designer, παρέλαβε η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ

Η λάμψη, το στυλ και η ομορφιά κυριάρχησαν στην τελετή απονομής των «Βρετανικών Βραβείων Μόδας», η οποία πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ, σε γνωστό ξενοδοχείο του Λονδίνου.
Τα δύο σημαντικότερα βραβεία, αυτά για τη Σχεδιάστρια της Χρονιάς και για την Brand Designer, παρέλαβε η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ..

O Ομπάμα βράβευσε τους Led Zeppelin

Το θρυλικό συγκρότημα των «Led Zeppelin» ήταν ανάμεσα στις προσωπικότητες που βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στις τέχνες και στον πολιτισμό, στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Κένεντι, παρουσία του Μπαράκ Ομπάμα.
O Ομπάμα βράβευσε τους Led Zeppelin..

Δεύτερο αμερικανικό κατασκοπευτικό υποστηρίζει ότι αιχμαλώτισε το Ιράν

Το Ιράν «συνέλαβε» τις τελευταίες ημέρες αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος παρακολούθησης στον εναέριο χώρο του Κόλπου, ανακοίνωσαν σήμερα οι Φρουροί της Επανάστασης. Δεν χάσαμε κάποιο σκάφος πρόσφατα, υποστηρίζει το ναυτικό των ΗΠΑ..

Φιλιππίνες: 40.000 εγκαταλείπουν τα σπίτια τους λόγω τυφώνα

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στις Φιλιππίνες έσπευσαν σε καταφύγια για να προστατευτούν από τον τυφώνα Μπόπα, τον ισχυρότερο για φέτος.
Φιλιππίνες: 40.000 εγκαταλείπουν τα σπίτια τους λόγω τυφώνα
Περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτι τους στις παραλιακές περιοχές και στις ζώνες που απειλούνται με κατολισθήσεις.

Έρχονται:Οι πιο σέξι Αγιοι Βασίληδες

Μπορεί ο Αγιος Βασίλης να είναι ένας ηλικιωμένος κύριος, δεν είναι όμως λίγοι εκείνοι που θα προτιμούσαν κάτι άλλο, όπως μια νέα, ωραία και πολύ σέξι γυναίκα στη θέση του..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ TO ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ