«Πόλεμος» Βορείων και Νοτίων Σκληρό παζάρι για τη διαδοχή Γιούνκερ στο Eurogroup

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες έχει εξελιχθεί  η διαδοχή του Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ στην κορυφή του Εurogroup καθώς η Γερμανία και οι λοιπές χώρες των τριών «Α» από τη μία πλευρά και οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου..

«Καψώνι» για 44 επιβάτες του Flying Dolphin 29

Απίστευτο και όμως αληθινό…  ξεκίνησαν να κάνουν ένα δρομολόγιο ρουτίνας από τον Πειραιά στην Ύδρα και εξελίχθηκε σε Γολγοθά.
Λόγω κακών καιρικών συνθηκών, μετά από ένα επεισοδιακό  ταξίδι, το Flying Dolphin 29 έφτασε στο λιμάνι της Ύδρας όπου προσπάθησε μάταια να δέσει..

Στο «Life & Style» που κυκλοφόρησε ,, 53 επώνυμες Ελληνίδες πόζαραν γυμνές!Γιά να βοηθήσουν την εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Πενήντα τρεις επώνυμες Ελληνίδες βγάζουν τα ρούχα τους και ποζάρουν στην φωτογραφική κάμερα προκειμένου να ενισχύσουν την καμπάνια για την εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού..

Κολυμβητής διέκοψε τον ιστορικό αγώνα κωπηλασίας στον Τάμεση

Ενας κολυμβητής, κατάφερε να διακόψει τον ιστορικό κωπηλατικό αγώνα, ανάμεσα στα πανεπιστήμια του Κέμπριτζ και της Οξφόρδης, ο οποίος διεξάγεται εδώ και 158 χρόνια στον Τάμεση. Γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτήματα σε ότι αφορά την..

Το Πάσχα πλησιάζει και οι λάτρεις του οβελία σηκώνουν τα... μανίκια. Μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να τους βοηθήσουν να δουν το ψήσιμο «αλλιώς»

Ο άνθρωπος από κάποια στιγμή και μετά άρχισε να ψήνει το κρέας προτού το καταβροχθίσει. Αυτό θεωρείται από τους σημερινούς..

Μινωικές αποικίες στην Αμερική; Ακούγεται ότι οι Μινωίτες ήταν δεινοί θαλασσοπόροι που πέρασαν τον Ατλαντικό, δημιούργησαν αποικίες ως και στον Καναδά και εκμεταλλεύτηκαν τα τοπικά ορυχεία χαλκού

Ενώ το παρόν αυτού του τόπου μαστίζει η απογοήτευση, το παρελθόν του δεν παύει να μας εκπλήσσει γοητευτικά..

Στην πλατφόρμα εκτόξευσης ο πύραυλος της Βορείου Κορέας

Ο βορειοκορεατικός πύραυλος, ο οποίος θα θέσει σε τροχιά δορυφόρο την επόμενη εβδομάδα, τοποθετήθηκε στην πλατφόρμα..

Σε φάση πρωτοφανούς ρευστότητας βρίσκεται το πολιτικό σύστημα της χώρας έναν μόλις μήνα πριν από τις εκλογές, οι οποίες αναμένεται να προκηρυχθούν και επίσημα μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Δημοσκόπηση της Alco που..

ΠΕΤΕΡ ΣΟΥΡΕΚ Ο φιλέλληνας που έκανε τη διαφθορά... αξιοθέατο

Ο φιλέλληνας που έκανε τη διαφθορά... αξιοθέατο  Ο 38χρονος δημιουργός του πρακτορείου Corrupt Tour, ο οποί- ος έχει σπουδάσει ελληνικά, οργανώνει «ιδιαίτερες» ξεναγή- σεις..

«ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ», ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ Σοκαρισμένος ο Ανάν από την κλιμάκωση της βίας στην Συρία

Σοκαρισμένος ο Ανάν από την κλιμάκωση της βίας στην Συρία«Σοκαρισμένος» δήλωσε σήμερα από την Γενεύη ο διεθνής απεσταλμένος Κόφι Ανάν από την κλιμάκωση της βίας στην Συρία, η οποία παραβιάζει τις

ΡΙΦΑΑΤ ΑΛ ΑΣΑΝΤ Ο «χασάπης της Χάμας » ντύθηκε δημοκράτης

«Χτίζει» νέο προφίλ: Σήμερα, ο Ριφαάτ θέλει να εμφανίζεται ως «δημοκρατικός» και -προπαντός- «φιλοδυτικός»... Ο γιος του Ριμπάλ μάλιστα επιχειρεί να αποδομήσει το προφίλ του πατέρα του ως «χασάπη της Ο εξόριστος θείος του Μπασάρ Αλ Ασαντ, υπό τις διαταγές του οποίου το 1982 σφαγιάστηκαν τουλάχιστον 25.000 άνθρωποι, ηγείται πολιτικών οργανώσεων για την «οικοδόμηση της δημοκρατίας στη Συρία»«Χτίζει» νέο προφίλ:..

ΖΑΝ-ΛΙΚ ΜΕΛΑΝΣΟΝ Ο σούπερ σταρ της γαλλικής Αριστεράς θέλει να κυβερνήσει

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο χαρισματικός ηγέτης φαίνεται να προσελκύει ψηφοφόρους που μέχρι πρότινος επέλεγαν την αποχή.    Αφού κατάφερε να συσπειρώσει έναν κατακερματισμένο πολιτικά χώρο, φαίνεται να κερδίζει τη μάχη της τρίτης θέσης στον πρώτο γύρο, δηλώνει ανοιχτά ότι θα στηρίξει τον Ολάντ στην τελική μάχη και διεκδικεί κυβερνητικό ρόλοΣύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο χαρισματικός ηγέτης φαίνεται να προσελκύει..

ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Ο μύθος της ακυβερνησίας Αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία

Το κλασικό αντι-δικομματικό σκίτσο του «Νέου Αριστοφάνη» με τους «υπαίτιους της κατάστασης». Στα δύσκολα οι πρωταγωνιστές, αν και ισχυροί κοινοβουλευτικά, παραχωρούσαν την άσκηση της κυβερνητικής εξου Σε δύσκολες περιόδους οι μονοκομματικές κυβερνήσεις παραχωρούσαν τη θέση τους σε συναινετικές χωρίς ποτέ να υπάρξει πολιτικό χάος..

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Κυβέρνηση συνεργασίας ψηφίζουν οι πολίτες

Κυβέρνηση συνεργασίας ψηφίζουν οι πολίτες Κυβέρνηση συνεργασίας, εννιακομματική βουλή και εκλογές το αμέσως προσεχές διάστημα θέλουν οι πολίτες σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που παρουσιάζει το «Εθνος της Κυριακής», στην οποία καταγράφονται επίσης τα χαμηλά ποσοστά των δυο μεγάλων κομμάτων..

Παπαρήγα: «Νέοι ψήφοι στο ΚΚΕ, σημαίνει νέα δύναμη στο λαό»

Νέοι ψήφοι στο ΚΚΕ, σημαίνει νέα δύναμη στο λαό τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας σήμερα, Κυριακή, σε συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα.
Η κ. Παπαρήγα ανέπτυξε στους συγκεντρωμένους τη σημασία της..

Προεκλογικό φρένο σε καμπάνια της ΕΕ για την Ελλάδα Αναβάλλεται η προβολή τηλεοπτικών σποτ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με σύνθημα «Ελλάδα-ΕΕ μαζί»

Με μια ....τηλεοπτική υποχώρηση, η ΕΕ διαβεβαιώνει ότι δεν εμπλέκεται στην εν Ελλάδι εκλογική διαδικασία. Αναβάλλεται η προβολή τηλεοπτικών σποτ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με σύνθημα «Ελλάδα-ΕΕ μαζί». Τελικά, ύστερα από παρέμβαση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα..

Αλέξης Τσίπρας: «Πάμε μαζί στις μονοεδρικές» Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ καλεί το ΚΚΕ, τη ΔΗΜΑΡ και τους Οικολόγους να μη χαρίσουν οκτώ έδρες στη ΝΔ και στο ΠαΣοΚ

Πρόταση για προεκλογική συνεργασία της Αριστεράς στις μονοεδρικές περιφέρειες «με ένα σαφές αντιμνημονιακό πρόταγμα», απευθύνει μέσω του «Βήματος» ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας.

Περού: Επιχείρηση απεγκλωβισμού εννέα μεταλλωρύχων

Με δυσκολίες διεξάγονται οι επιχειρήσεις για τη διάσωση εννέα μεταλλωρύχων που έχουν εγκλωβιστεί από την Πέμπτη 200 μέτρα κάτω από το έδαφος σε αυτοσχέδιο ορυχείο χαλκού στο νότιο Περού..

Βενεζουέλα Σε τρίτο κύκλο χημειοθεραπείας υποβάλλεται ο Τσάβες

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβεζ αναχώρησε χθες, Σάββατο, για την Κούβα, όπου θα υποβληθεί σε τρίτο κύκλο χημειοθεραπείας, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας.
Ο 57χρονος Τσάβες είχε..

Σκοτώθηκαν τουλάχιστον 27 άνθρωποι Πολύνεκρο τροχαίο στην Αϊτή

Τουλάχιστον 27 άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες, Σάββατο, στην Αϊτή σε σοβαρό τροχαίο που συνέβη στο δρόμο προς την πόλη Πετί-Γκοάβ, περίπου 100 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας Πορτ-ο-Πρενς,..

Ανάσταση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με διαδοχικές πτήσεις τσάρτερ

Ούτε 20 ούτε 30 , αλλά 44 πτήσεις τσάρτερ μέσα σε 48 ώρες αναμένονται στο αεροδρόμιο Ηρακλέιου "Νίκος Καζαντζάκης" μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, δηλαδή περίπου μία πτήση ανά ώρα.
Περίπου 7000 ξένοι επισκέπτες αναμένεται να φτάσουν στο νησί μας από Ευρωπαικές πρωτέυουσες..